EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 109

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.6k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: jadra211

Love draga, ti si ❤️ kao i uvek, hvala ti na prelepom tekstu i nekim detaljima koje bas i nisam znala, od tebe uvek mnogo naucim 🤗

Ne znam ima li to veze sa svim ovim, ali obozavam Doris Dragovic i njenog Gabrijela, ko zeli moze da uziva ovde: http://www.youtube.com/watch?v=XfcSEKx6aus, a ko hoce, moze da se podseti stihova pesme ovde http://tekstovi-pesama.com/doris-dragovic/gabrijel/2795/1/ ... toliko je nezna pesma! Inace, kao skorpija-lav ponosna sam cerka jedne prave pravcate ribe (riba-riba = mama), a imam i mnogo dragih ljudi koji su ribe i sa kojima se izuzetno dobro razumem!

PS: Kad smo vec kod riba, ne mogu da docekam pa moram iz ovih stopa da cestitam rodjendan nasoj Mimi (21.03.) i nasoj sefici Dal (23.03.) ... srecne bile i dugo zivele a moze uz to da dodje i neka palacinka ako nema torte!!!

Draga Jadra, hvala na lepim recima❤️ Inace volim Doris Dragovic i njene pesme. Drago mi je da ti se svidjaju moje andjeoske pricice. Sto se ribica tice, moj mladji brat je rodjen u tom znaku i divna je osoba, kao i mnoge druge osobe rodjene u tom znaku koje poznajem. Hvala ti za link pesme, bas cu da je sa uzivanjem poslusam. 😊

Odslusala❤️ Prelepa je pesma, i Gabrijel😳
Edited by loveansh - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

I od mene dobrodoslica🤗

Smekerice🤗 Hvala lepo!
Edited by Bikica - 12 years ago
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Bikice 🤗 sestro slatka ruzicasta! Dosla si!!! 👏
Nadam se da si nakupila dovoljno ruzicaste boje na tim tvojim zvezdicama... 😛
I da je ima dovoljno da je podelis sa svima nama...
Nedostajala si. ❤️

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Bikice!!!

Edited by nn027 - 12 years ago
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Stigla nasa Bipasha! 🤗

Bikice ❤️!!! I od mene jedno veeeliko WELCOME BACK!
Materijala za nove slicice nemas mnogo, da ne kazem uopste, ali svi se nadamo da ces svojom kreativnoscu nesto divno uraditi i ponovo nas obradovati 😳😳
Edited by olla - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Mi sto ne znamo ovako lepe slicice da postavljamo,moramo malo da se svercujemo uz ove druge koje to divno rade,dobrodoslica i od mene Bikice❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Hvala tebi Dal za ovaj predivni topic koji si pokrenula i sto smo se sve ovde okupile,a posebno mi je drago sto smo sa prostora bivse nam Yuge,neke su s tobom od pocetke (a i mi sto smo virile), pa se polako pridruzivale i napravile divno druzenje,ja sam to vec jednom pomenula,ovi CVs nas izludese,oduzese i volju za gledanjem, ali nam ove divne trenutke ne mogu oduzeti.Meni ste vi i ovaj topic tako usli pod kozu da bih prosto bila sugava da bar ne bacim pogled sta se radi. Danas sam vozila cerku za Bg pa tabla,odvajanje za Nis,prvo sto sam pomislila sta li sad radi Dal,zvuci neverovatno,ali je istinito

Kako je lepo kada neko drag misli na tebe..Neizmerno ti hvala..🤗
Vi,i ovaj topik ste jedini razlog da jos uvek izdrzavam ovo razvlacenje u seriji,inace sigurno ne bih..najverovatnije bih prekinula da je gledam i pocela da pratim nesto manje stresno..
Ne znam,da li su scenaristi svesni da serija zenama dodje kao razonoda posle dugog i stresnog dana na poslu, u skoli, u porodici..ali ne,oni nam jos vise otezaju sve to,da ti prosto dodje da se prebacis na nesto drugo veselije i krace..
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kako je lepo kada neko drag misli na tebe..Neizmerno ti hvala..🤗
Vi,i ovaj topik ste jedini razlog da jos uvek izdrzavam ovo razvlacenje u seriji,inace sigurno ne bih..najverovatnije bih prekinula da je gledam i pocela da pratim nesto manje stresno..
Ne znam,da li su scenaristi svesni da serija zenama dodje kao razonoda posle dugog i stresnog dana na poslu, u skoli, u porodici..ali ne,oni nam jos vise otezaju sve to,da ti prosto dodje da se prebacis na nesto drugo veselije i krace..

❤️ 🤗
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Evo mene!! Ajde da ubijemo ovaj topic veceras!!! Toliko sam frustrirana pa bolje da ubijem topic nego nekoga 😡
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Bikice 🤗 sestro slatka ruzicasta! Dosla si!!! 👏
Nadam se da si nakupila dovoljno ruzicaste boje na tim tvojim zvezdicama... 😛
I da je ima dovoljno da je podelis sa svima nama...
Nedostajala si. ❤️

Alisice🤗sekice moja ruzicasta,stigla uf tuf puf...😆
Primam boje jos uvek...ne moze odjednom,privikavam se😆
Nedostatak vitamina je'li😆😆😆
Edited by Bikica - 12 years ago