EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.6k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Zar bez mene da idete u akciju?

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

This is a post from a fellow anshian in India Forums:

You have to learn from BV how to drag a story. From May 2012, they had run two love tracks - AnSh and JaGo, Village issues, Family drama - singh and sekhar, even Bhabo's death. I do not know what others have felt, but most of us have been glued to this daily soap from May to December. I just cannot believe this is the same team who is running this show now.
Every story needs to be dragged and repeated, Jagya going and coming back. They spent entire one week on kite competition, another on Ganga story and now on Gauri suspense. So what is there for us for next few weeks, - 1. Jagya settling down in haveli and DS lad pyar, may be kabhi galti se CV ko thoda lad pyar Anandi aur Shiv se ho jayega, 2. Mannu rescue season 2 and court kachari another two weeks, 3. Uske baad holi a jayega , aur singh aur sekhar ke beech mein tug of war kahan holi khelega AnSh after that 4. Confession drama again restarted, because by that time people would have got frustrated and moved on, so some thing needs to be done to bring them back.
Unless CV plans for a real gun shot for Shiv with Ratan and Anandi comes running saying 'I Love U'.
Some people may find this biased and offensive, but i am just frustrated with their OTT drama.

Nismo sami ima ih jos mnogo nezadovoljnih😆😆

Naravno da ima mnogo nezadovoljnih😕, al oni makar mogu da iskljuce televizore i pokazu CVs da ih ne interesira to sto sada pokazuju😡, dok mi samo mozemo da se zivciramo. Nego su se i oni kao i mi navukli zesce na seriju i AnSh i sad cekaju ko ozebli sunce romansu iako vide da ih ovi vozaju.
Devojke u AT-u su u zescoj depri, razocarane jer su ocekivale makar jednu duzu scenu sa AnSh, kao ono kad je S otisao za A jucer, da ce pokazati kako je tesi i tako to😳. Kad hoces vraga, ovi odvratni CVs vec dva dana pokazuju J kako sedi u cekaonici i cami cekajuci🤢( to je jelte jako bitno😡) i verovatno ce i sutra to isto da radi🤢🤢, a kad treba pokazati nesto iz zivota AnSh tu skarabudje nesto u 5 sekundi i idu dalje
Eto, i ja sam se pridruzila malo vasoj frustraciji😉 idem sada malo da meditiram, a posle cu opet Think Pink😊, oprati cu malo moje cvoke da mi ne promakne koji milisekund AnSh romanse.😳

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: mima88

Jel ostaje dogovor za petak slavlje

Naravno Mima,zajedno slavimo u petak..👍🏼
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
prelepo je ,Bikica i saljem ti ❤️ i veliki 🤗
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
dobro nam dooossslllaaa🤗
Pomagaj 😭
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Ni jaa, a bas me zanima!

Kao i obicno, ja preko Lapova i Male Krsne pronadjem ponesto, pa sam nasla i ove slike:

Pavitra Punia - Siddharth Shukla - Gr8! TV Magazine Pictorial (India) June 2011

http://img1.bdbphotos.com/images/orig/b/5/b5ikm4cjcztujczk.jpg

http://www.whosdatedwho.com/tpx_9071898/gr8-tv-magazine-india-june-2011/

Siddharth Shukla and Aditi Tailand in Jaane Pehchaane Se Yeh Ajnabi

http://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/z/fzlr31m9u5na5ua1.jpg

http://admin.starplus.in/ImageFiles/Image/rahia/3.jpg

Deluje da su slike velike pa mi se ne kopiraju ovde! Pokusajte preko linkova! Srecno gledanje, ima svasta nesto!

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Jao Bikice⭐️, dobro nam se vratila👏👏👏 Ako me ista moglo obradovati danas to je tvoj dolazak.😊😊😊😊😊
Sad opet mogu think pink😛 kad si mi ti tu u susjedstvu. ❤️🤗❤️
Jer...Kako je dobro vidjeti te opet😊 baciti pogled na tvoje slikice😳 i primiti malo tvoje ruzicaste energije.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Zar bez mene da idete u akciju?

OVA TI JE NAJJACA !!🤣🤣🤣
Tetka Doka je jaca i od mog Chucka ..a mozemo da zovemo i Noleta..

Kada tetka Doka zavrsi sa CV..idemo da se lecimo...

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: medena

prelepo je ,Bikica i saljem ti ❤️ i veliki 🤗

Medena🤗 Hvala lepo❤️
Edited by Bikica - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

OVA TI JE NAJJACA !!🤣🤣🤣
Tetka Doka je jaca i od mog Chucka ..a mozemo da zovemo i Noleta..

Kada tetka Doka zavrsi sa CV..idemo da se lecimo...

E Dal, ovi tvoji su bre amateri za tetka Doku. Njeno se 'gorivo" zna, sa jednom mastikom cuda pravi😉
Edited by nn027 - 12 years ago