Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 31st Aug 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
CASE IN COURT 31.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Why Sidharth Malhotra films flop! Guess with the hint written in this
Anupamaa 31 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Vicky says Katrina hates ‘honest feedbacks’ about her acting but…..
UMAR KHAYID 1.9
CID episode 73 - 30th August
BALH Naya Season EDT Week #12: Sept 1 - Sept 5
24 years of Lajja
Why she gets bollywood movies
Anupamaa completes FIVE Years !! Fifth Anniversary Celebrations
The Curry-ous Readers 🍛 Book Talk Reading Challenge September 2025
Happy Birthday wat_up 🎂
The Naan -Stop Readers 🫓📚| BT Reading Challenge || September 2025
Originally posted by: VerboseG
Thanks for the WU, Paddy!And about your confusion, yeah, its a valid point, but let's not forget that in the celeb world, jo dikhta hai, wahi bikta hai <what is visible, is sellable>.A person's character (especially a cameo's) ending is no big deal or big news either. It is not newsworthy; however, the hint of a controversy makes big news.The controversy helps the channel gain attention, the show gain TRP, the artiste gets his/her name repeatedly in the media (let's not forget that Pratyusha has never shied away from any kind of publicity (positive or negative; like she said, she thrives on attention 😆)We are not part of their world, except for vicariously, so we will never understand or empathise with their ways.All I can say with certainty is that bigger and better things are in the pipeline for Pratyusha and, consequently, for us 😊PS: My certainty comes only from my gut 😆
This is today SBB segment.
BG by reporter: Mohini saying be cautious Simar you cannot beat me. Simar we have Matarani's protection with us. You cannot do harm to us.
Reporter: Say's new day and new game for Mohini. She leaves no stone upturned to torcher BW family. Mohini spells some mantra and sprinkles some smoke which leave Simar and her family gasping and coughing. By the time they settle, Mohini disappears with Prem who is on the wheel chair. What is this all the people in the BW family cannot handle Single Prem.😆
Prat's IV: She say's she does magic and becomes invisible to them. She never back stabs anyone. What ever she does she does on the face and informs before hand😆
Reporter: While BW family are confused about Prem's disappearance, another disaster happens. The pot fells from Simars hand. Pari is back.
Pari's IV: She say's how she is back she does not know, but she is happy to be back with such a loving family. Now if I am real Pari or something else that is suspense.
Rep: Say's Pari is back with the family but she is under the influence of Mohini's magic.
Originally posted by: Sneha...Love
Thank you Padmaja for WU 🤗
Translation/Prevod:
Mohini i Sunanda su izasle napolje. Sunanda: Sada je stvarno dosta Mohini...nemoj vise da igras sa njima igre.Na to je Mohini rekla: Ja ne zelim vise nikoga da ubijem. Koliko cu grehova da ucinim? Prvo sam ubila mog muza (onda se ispravila) sestrinog muza, da bih postala vestica, a onda Thakurain. U svim mojim prestupima (nepodopstinama) ti si me bezuslovno podrzavala. Sada ne zelim da cinim vise grehova. Sunanda sa nevericom slusa ove reci, i pita Mohini sta se to sa njom desava? 😲
Mohini istog trenutka postane normalna i kaze: Mama, ako ja poubijam sve redom, u cemu je zabava...nek i drugi sakupe po neki greh...Ova Simar snazno veruje u svoju Matarani, da ce ona da spasi njenu porodicu, i da ce ih zastititi...Bas da vidim i ja kako ce Simar i Matarani to uspeti da urade.
Obe, i majka i kcerka su se prikljucile ljudima napolju...Unutar BW kuce clanovi porodice su napeti i raspravljaju se ...U medjuvremenu Sunanda je dosla i obratila se BW porodici: Cak i sada vi se ljudi krijete pod zastitom Matarani...Zar se ne brinete za clana vase porodice, ciji je zivot u opasnosti?Zar vi ne zelite da saznate koji je sledeci plan smislila Mohini? Ona im je predlozila da pogledaju kroz prozor, ako vec ne zele da izadju napolje...
Svi su clanovi BW porodice dosli pored prozora. Na pozornici je Mohini i obraca se ljudima oko nje. Unutra Sunanda ih takodjer obavestava: Do sada ste svi vi gledali kako ljudi ucestvuju u razlicitim predstavama i dogadjajima, danas cete prvi puta u povijesti biti svedoci i videti kako Vestica plese.
Mohini plese na zvukove pesme iz filma "Lajja" (Padmaja kaze da mora priznati da je Prats graciozna plesacica). Clanovi BW porodice su napeti zbog cupa...Simar je odlucila da izadje napolje i da se suoci sa Mohini...Cim je izasla, Mohini ju je uhvatila za ruku, prilepila uz zid i dala joj izazov...Mohini: Mogla bih te na mestu ubiti, ali to ne bi bilo zabavno...Idi i trazi Cup...Simar moli Mohini da pusti njenu porodicu na miru. Na to joj Simar kaze da ce joj dati jednu sansu, Ja sam stavila cup goregde se nalaze svi ostali cupovi koje ce devojke, jedna po jedna, pokusati da razbiju...Ja sam takodjer ponudila nagradu od milion rupija onome ko razbije cup...Idi i pokusaj, ako mozes, da ih zaustavis...
Simar je pojurila do tog mesta, ali do tada je jedan tim vec napravio piramidu... Simar se moli Matarani, ostali clanovi BW porodice gledaju sve to kroz prozor i isto se mole...
Piramida se porusila. Simar i clanovi BW porodice se zahvaljuju Matarani...
Unutar BW kuce Sunanda potpaljuje vatru i naziva muskarce kukavicama...Ali Mataji im nije dala da izadju iz kuce, govoreci im da je sve to plan vestica da ih izmame napolje, izvan zastite Matarani...
Napolju ponovo drugi tim gradi piramidu...Mohini pokazuje to Simar i ova je sokirana...
Precap: Simar se popela po Gowinda piramidi i spasila cup...Drama se i dalje nastavlja...
Thank you Padmaja for WU ❤️
Hello my friends 😊Thank you for ever. Thank you for everything, links, beautiful creations ...Thanks Padma for WU and Branka for translation.Prats made a good decision. It's time to move on. I hope that we will soon be seen in a new role.
Originally posted by: riya_ss9
@ Kety beautiful caps dear, thanks.
@ Duska nice creation dear, thanks and I am good. How are you?@ Gin Gin 🤗Will come back later , got some visitors now.