Thank you Kety for the link 🤗 and Padmaja for WU 🤗
Translation/Prevod:
Ovo je danasnji SBB segmenat:
Novnar , glas u pozadini: Mohini govori: Budi oprezna Simar, ne mozes da me pobedis...Simar: Mi imamo zastitu nase Matarani uz nas...Ti ne mozes da nam naudis...
Novinar: Novi dan donosi novu Mohininu igru...Ona ne ostavlja ni jedan kamen prevrnut, kako bi mucila BW porodicu... Mohini govori neke mantre i poprskala je po sobi neki prah (dim), koji je omamio Simar i njenu porodicu da kasljaju i disu ko ribe na suvom, pokusavajuci da uhvate vazduh...Kada su se konacno smirili i dosli k sebi, primetili su da je Prem u invalidskim kolicima nestao, zajedno sa preostalim cupovima...Sta se desava sa svim ljudima u ovoj BW porodici? Ne mogu da se brinu o jednom Premu 😆
Pratsin Intervju: Ona kaze da je ona uradila caroliju i postala za njih nevidljiva...Takodjer, kaze, ona nikada nikome ne radi nista iza ledje. Sta god da radi, ona to uradi pred njima i jos ih o tome unapred obavesti 😆
Novinar: I dok je BW porodica zbunjena Premovim nestankom, dogodila se druga katastrofa se desila. Cup je ispao iz Simarinih ruku...Pari se vratila:
Intervju Pari: Ona kaze da se vratila, ali da ni sama ne zna kako...Ali, ona je srecna sto se vratila u tako dragu i dobru porodicu...Sada, da li sam ja prava Pari, ili nesto drugo, to je prava neizvesnost...
Novinar: Pari se vratila svojoj porodici, ali je pod uticajem Mohinine magije...