Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 14th Oct 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 15th Oct '25
KARWA CHAUTH 15.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 15, 2025 EDT.
Alia Bhatt is being roasted on Insta on Jigra BA post
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
Kajal,Vidya and Tanya ka Gharelu Kalesh
Sonakshi Sinha Pregnancy Rumours
Dost Dost na raha
Pankaj Dheer Passes Away
Welcome Back 🥳
NOODLES VRATH 16.10
Who is most loved character in gen 4?
Zaista ne mogu da ih shvatim,kako neki mogu da se raduju sto Prats odlazi 😡 ðŸ˜
Na IF kazu da Prats nije Rajastanka i nema njihov akcenat u govoru,a ova nova je Rajastanka i govori s njihovim akcentom,zato joj se i raduju.😡
nniks: Zlatno leto
Topik 17: Deo ' 1,2,3,4,5,6,
Topik 18: Deo 7 'str 6
Deo 8 ' str.35
Deo 9 ' Str.113
10.Deo
Anandi je posmatrala sebe sa odusevljenjem u ogledalu'.obucenu u 'ONU" haljinu, izgledala je ocaravajuce." I hoce li to impresionirati Gospodina Savrsenog?" upitala se smejuci se a potom je sama sebe ukorila sto razmislja o njemu'ona definitivno nije bila zainteresirana da ga impresionira.
"Da, lazljivice" rekla joj je njena podsvest "Oh, dakle, zasto bih razmisljala o njemu'on je samo prijatelj"
"Naravno, ne oblacis se ovako seksi za prijatelja" "Usuti" ljutila se na svoju svest.
Najbolje bi bilo da izadjem.. Zabava je upravo zapocela...gosti su poceli da dolaze...Sanchi je potpuno poludela sa rekvizitima za zabavu...bila je tu disko kugla...DJs...ogroman bar...tipicna atmosfera kucne zabave.
Anandi je stajala na vrhu stepenica gledajuci sto se desava dole 'Oh, dakle, ovako izgledaju zabave u KB haveli. Pomislila je
Iznenada je zacula glas pored sebe:" Zdravo lepotice". Iznenadjena, naglo se okrenula i zamalo izgubila ravnotezu na cipelama sa visokom stiklom. Shiv ju je odmah uhvatio oko struka kako bi je sprecio da padne niz stepenice. 'Pazljivo Anandi...mogla si da se povredis" izgledao je zabrinuto. Anandi je gledala u njegovo lice i pojavu u tamno plavoj kosulji koa je oduzimala dah. Njene su se oci rasirile od odusevljenja.
Zamucala je:" Ja...Ja sam dobro, Shiv, ...nista se nije desilo"
Shiv je odgovorio i dalje zabrinut:" Ali moglo je da dodje do strasne nesrece. Zao mi je sto sam te iznenadio...Da ti se nesto desilo...ja bih tada...u svakom slucaju, ostavimo to sada" 'Sta je ovo bilo? I ponovo me je spasio iz neprilike" pomislila je.
Odmerio ju je pogledom od glave do pete:" Izgledas prekrasno Anandi"
Anandi je pocrvenila:" Hvala"
'Hajde da sidjemo dolje" ponudio joj je ruku i ona ju je rado prihvatila. Prosledili su niz stepenice. Mahi i Sanchi su im prisli skakucuci."Wow, vas dvoje pravite savrsenu sliku" odusevljeno je rekao Mahi...na sta su oboje pocrveneli.
Sanchi je rekla:" Anandi, kako ti je lepa haljina!! A ti brate, zasto ne ozenis Anandi. Ona izgleda savrseno uz tebe" Anandi je osetila kako se misici na Shivovoj ruci zatezu...Njegov osmeh je nestao. Anandi je osetila trzaj u svom srcu:" Ah, Sanchi i njena velika usta" pomislila je.
Osecajuci se neprijatno, izvinula se. Zasto je tako reagirao? I zasto se ja osecam lose?
'Zar ne znas odgovor?" pitala ju je njena savest. 'Ne!!! Nije to u pitanju" zavaravala je samu sebe.
Zabava je sada bila u punom jeku. Anandi je sedela u grupi Sanchinih prijatelja, drzeci casu sa picem i gledala je okolo zamisljeno. Njene su oci trazile Shiva...cinilo se da je nestao. Tada ga je ugledala za barom kako veselo caska sadugonogom devojkom koja je licila na manekenku. On se smesio a dugonoga manekenka ga je potpuno spopala.
Anandi se osecala kao da joj srce gori...Sta je ovo dodjavola!! Sta to on radi sa tom manekekom?
Stisnula je oci i intenzivno ih posmatrala...manekenka se prislonila na njegovo rame...onda se kikotala...Izgleda da ju je Shiv dobro zabavljao...
Anandi je cvrsce stisnula svoju casu...Progutala je svoje pice u jednom gutljaju...Stagod da je ro bilo, sprzilo joj je grlo...Ignorisala je to i uzela jos jedno pice. Sta je radio sa tom dugonogom devojkom? I zasto se ja, dodjavola, osecam ljubomornom? 'Ali ti znas odgovor, zar ne?" opet se javila njena savest. 'Uff...Prestani!!" rekla je sama sebi.
Tokom veceri je primetila nekoliko odusevljenih pogleda njoj upucenih, ali je do sada sve njih ignorisala. Najupo*niji je jos uvek sedeo preko puta nje, neprestano je gledajuci.
Anandi ga je uhvatila kako bulji u nju...Progutala je jos jedno pice...Ma, bolje je da ne gledam u njega i u njegovu dugonogu devojku.
'Hoces li jos jdno pice?" Upitala je crvena kosulja...kako god da se zvala.
Anandi je odsutno odgovorila:" Da...naravno" Izgleda da ga je to ucinilo srecnim.
Doneo joj je novu casu sa picem:" Dakle ti si?" 'Anandi" odgovorila je.
'Dobro, ja sam Ravi" i protresao je njenu ruku, drzeci je malo duze nego sto je potrebno.
Poceo je da prica o sebi, a Anandi je jedva cula sta govorio...Njene su misli bile rasejane, a i on je sedeo preblizu da bi se osecala ugodno...Shiv je otisao na plesni podijum sa dugonogom manekenkom..."Oh, sranje!!" pomislila je.
Iznenada se okrenula prema crvenoj kosulji," kako mu ono bese ime?" I rekla 'Hajde da igramo" Izgledao je kao da je iskocio iz stolice...Ustala je i istog trenutka osetila vrtoglavicu...Uhvatio ju je, na njeno netadovoljstvo 'Jesi li dobro?"
Otrgnuvsi svoju ruku, rekla je: 'Ne diraj me, dobro sam"
Lelujajuci je stigla do plesnog podijuma i prikljucila se ostalima pod svetlima koja su se vrtila i uz muziku koja je trestila 'Gde je Shiv??" pomislila je. Crvena kosulja je igrao oko nje dok se ona polako njihala u ritmu muzike. Njena vrtoglavica se pojacavala...odgurnula je od sebe crvenu kosulju vec cetvrti puta"Makni se od mene" rekla je.
'Zasto sam, dodjavola, ja ovde" pomislila je..."Umorna sam i treba mi svez vazduh" rekla je i pocela da odlazi. 'Zasto draga? Zasto odlazis tako rano? Zabava je tek ppocela"
Na njeno iznenadjenje, pustio ju je da ode ali ju je sledio napolje...Izasla je u vrt i naslonila se na zid. 'Sta ti, dodjavola, radis ovde?" Gledala je u crvenu kosulju koji joj se smesio.
'Pa ti si htela da ja dodjem s tobom, zar ne? Poznati su mi ti signali" napravio je grimasu.
Iziritrirana, rekla je:" Pojma nemam o cemu ti pricas, samo me ostavi na miru"
Pogledao ju je opasno:" Nemoj djabe da mi trosis vreme, znam ja zasto si me pozvala ovde...nema potrebe da se foliras" prisao joj je vrlo blizu...Ljutnja...strah...gadjenje, sve je to osetila u isto vreme. Stavio je obe ruke sa strane njenog tela i pritisnuo ju je uz zid...Osecala se iscrpljeno i sokirano. Gromki glas je rekao"Ostavi je na miru!!"
Pogledala je u Shiva. Ljutito je gledao u momka u crvenoj kosulji. Crvena kosulja je promrmljao i ispravio se 'Shiv!! Nemoj pogresno da razumes...Ova dama je samnom...Ne brini, sve je u redu"
Shiv je skupio svoje oci i rekao: 'Odlazi odavde Ravi...pre nego sto te prebijem."
Ravi ga je zacudjeno posmatrao 'Hoces da me bijes zbog ove devojke...vidis da je sve obostrano..Dala mi je znak da je pratim..."
Cuo se tresak i Ravi se nasao ispruzen na podu...drzeci svoju vilicu.
Shiv se ljutito tresao:" Da se nisi usudio rec da kazes protiv Anandi, sada, gubi se pre nego sto pretrpis jos vecu stetu"
Anandi je gledala sta se desava u soku...sta se to desava?? Nije zelela da napravi scenu...Ponovoje bila u neprilici a Shiv je bio tu da je kao i uvek spasi.
Crvena kosulja, kako god da se zvao,je otisao, vukuci nogu. Shiv je duboko udahnuo i izraz lica mu je omeksao kada je pogledao u Anandi: 'Jesi li dobro?" Anandi se trgnula i jednostavno klimnula glavom.
'Zasto si izasla sa njim?...Ne znas ti takve tipove...oni su na sve spremni"
Anandi je odgovorila:" Ja nisam izasla sa njim, on me je pratio a za tvoju informaciju ja znam kako da izadjem na kraj sa takvim tipovima."
Shiv je rekao:" Tvdoglava si ko uvek...Samo ti kazem da budes pazljiva...i kako to da je on igrao sa tobom...Rekao sam Sanchi da te ne ostavlja samu"
Sav njen prikriven bes i ljubomora su izbili na povrsinu: ' Znaci trazio si od Sanchi da me cuva ko neku bebu?? Zasto?? Ne mogu li sama brinuti o sebi ili mislis da sam preglupa za tvoje fensi zurke?? I sta te uostalom briga? U svakom slucaju ti hvala! Mozes se vratiti i uzivati sa svojom dugonogom manekenkom...Ja idem u moju sobu"
Shiv je skupio oci iuhvatio je za ruku:" Sta to mislis? Da ja nisam dosao, taj momak je mogao...Dobro, zasto si tako nerazumna...ovo je velika zabava, razliciti ljudi su ovde...Samo zelim da budes sigurna"
Anandi je pokusala da izvuce ruku:" Da, sada sam ja nerazumna, pusti me da idem...Mogu sama da se snadjem...Molim te idi kod svoje manekenke, sigurno te ceka" posrcuci je krenula napred.
'Koja manekenka?? Koja devojka?? Dakle, ona je stara prijateljica sa kojom sam samo caskao...Sta je sa tobom Anandi...koliko si pica popila?"
Pridrzavao ju je, dok je ona skoro pala, ljuljajuci se na visokim stiklama. Sudarila se sa njim, sa rukama na njegovim grudima...njegovim rukama oko njenog struka, gledao ju je duboko u oci. Njena ljutnja je isparila u sekundi.
'Sta nije u redu, Anandi...reci mi" prosaputao je
'Mislim da si uzasno atraktivan i ne mogu ti odoliti...razbio si u paramparcad svu moju zastitu i sada te sa svakim otkucajem mog srca osecam u sebi" pomislila je, Ali ne mogu ti to reci...Ne zelim ponovo biti povredjena.
' O cemu razmisljas Anandi?" upitao je.
Spustila je pogled:" Nista Shiv...ne bi razumeo"
'Onda mi objasni da mogu da razumem" rekao je.
Anandi je rekla:" Ne Shiv, ne mogu...previse je komplicirano...jednostavno zaboravi...potreban mi je odmor"
'Zao mi je, Anandi, nisam zelio da te povredim...Ali kada sam video Ravija sa tobom...Ja...Ja..Mogao sam da ga ubijem...Kada sam te video sa njim na plesnom podijumu hteo sam da te opomenem ali si ti tada nestala"
Anandi je odgovorila:" Ne radi se o crvenoj kosulji Shiv...kako god da mu je ime...Radi se o meni...Pusti to"
Izvukla se iz njegovih ruku i krenula...zateturala je po travi ali je izbegla Shivov dodir..."Anandi...nesto te muci, reci mi, molim te"
'Ne, dobro sam"
Hodajuci ispod zvezda, nije znala kuda ide:"Na koju je stranu moja soba?"
Izula je sandale i hodala bosa po travi. Shiv ju je jednostavno pratio, gledajuci sta radi.
Saplela se preko kamena i posrnula...Shiv ju je istog casa uhvatio, ali prekasno, i on je izgubio ravnotezu. Pao je na travu, povukavsi i nju sa njim dolje. Pala je na njega, sa kosom koja se rasula po njegovim grudima... Tesko disuci pogledali su se...Bili su malo udaljeni od kuce...Bilo je mracno, osim sjaja zvezda i svetla koje je dolazilo iz kuce...U daljini se cula muzika koja se sirila zrakom...Bila je topla letnja noc i barsunasta, hladna trava ih je smirila.
Gledali su jedno u drugo...Tamno smedje oci prodorno su je posmatrale...Kao da doticu njenu dusu...I onda ne znam kako...ne znam tko je ucinio prvi pokret...Njihove usne su se spojile...Njeno je srce zestoko lupalo dok su se njegove mekane usne pocele pomicati po njenima...Pocela je da odgovara na pritisak...ljubeci ga neprestano. Njegove su ruke milovale njena ledja...drzao je njenu glavu u svojim rukama, smirujuci je.
Okrenuo ju je i nasao se iznad nje...usana i dalje zapecacenih dok su im se jezici uvijali istrazujuci slatkocu ustiju...Uhvatila se za njegove bicepse...u glavi joj se vrtelo...mozda je zaspala i sve je ovo san...definitivno nije zelela da ovo prestane.
Tada je iznenada, napustio njene usne i pogledao je...Otvorila je oci i ugledala njegovo lice u soku...Izgledao je sokirano i povredjeno.
Stvarnost ju je pogodila:" Sta ja to radim??"
U istom se trenu odvojio od nje...Ustala je jos uvek pod sokom.
On je samo promrmljao:" Zao mi je Anandi...Jako mi je zao...Nisam mislio da..." izgledao je bedno.
'Zasto mu je zao??" pomislila je ' I sada sam u jos vecem haosu...Sta sam uradila...I sta ce on sada da misli o meni"
Ustala je i bez da ga je pogledala otrcala je prema kuci...Nije stala dok nije dosla do svoje sobe...Srusivsi se na svoj jastuk pocela je da place...
'Dakle, ponovo sam samu sebe povredila" Pomislila je jecajuci...i tako je placuci zaspala.
Nastavlja se...
EVO NOVI LINK za glasanje(izvinjajem se pogresan sam vam dala) https://www.bollywoodlife.com/news-gossip/why-is-pratyusha-banerjee-being-replaced-in-balika-vadhu/