EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #12 - Page 117

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

74.6k

Users

29

14.9k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Pa gde ste...nema vas..svi se nesto ucutali..😊.

Ja ne mogu poceti postavljati ova dva dela capsa dok ne predjemo tamo...😲
Do sad imam Anandi dok se sprema..u kuci 25 capsa...(slicica)
Samo ne znam. ne bih postavljala sve ili na vas zahtev to uraditi zbunjena sam sad ja

Svi se nesto ucutali,a ja cekam da se zavrsi ovaj topic pa da bezim ,posle vas nadjem na novom 😆 Stavljaj sve Bikice od viska glava ne boli 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Bikice hvala za prelepe knjige koje nam poklanjas!.
Edited by nn027 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kristinavasic

haha, ono kad sluchajno na fb-u naletish na sopstvenu kreaciju...ccc, mogli su barem da me akredituju ispod slike...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=143217092507523&set=o.311984458894601&type=3&src=http%3A%2F%2Fsphotos-g.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-ash4%2F481088_143217092507523_2028854003_n.jpg&size=373%2C554

E moja draga Kristina...meni je ta ista odavno uzimala,ok iz gallery kad stavim free,
nego je zalazila na nas topic,a ne samo ta jos ih ima..a ok ako uzmu..nego sto
istampaju preko cele slike -kreacije svoj logo😉
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Ajmo cure jos malo pa novi topic! Jos dva tri posta!
nn027 thumbnail
Bikice , evo jos nesto za tebe:

kristinavasic thumbnail
Explorer Thumbnail

E moja draga Kristina...meni je ta ista odavno uzimala,ok iz gallery kad stavim free,

da, da, to je najjache, ma nek se kite tudjim perjem, nek shire ljubav, sad sam prelistala sve slike na tom profilu, koliko lepih scena ima ova serija, prosto pozelish da ih ima josh bar 1000. nego ja sam pre chitala prevod na serije online, da bih stigla ove shto se prikazuju u indiji, i tamo je nastala opshta panika i padale su teshke rechi, zato shto im kradu prevod, i isto tako samo postave svoj logo...ima nas raznih...nego bikice, super su ti slichiceee, pogotovo ove poslednje, ushla si u shtos totalno :)))) :*
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Ja cu ovo tu postaviti, valjda necu odletiti na 151 stranu. Ovo sam nasla u pisanom izvestaju pa ko rekoh da vam dodam.

Precap: WU

Anandi, na ljuljasci gleda Shivovu sliku i kaze da ne moze da veruje da je imala toliko srece da za muza dobije tako dobrog coveka, i kaze da obecaje da ce ga voleti zauvek, i ciniti ga srecnim. Gledajuci Shivovu sliku pita ga da prihvati njenu ljubav.

Podvucena poruka: Osecaj ljubavi proizvodi u osobi veliko nestrpljenje i potrebu da ta druga osoba uvek bude pred nasim ocima, takodjer i osecaj da tu osobu poznajemo u potpunosti.

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Ima resenje i za to i vas dve preko svojih divnih kreacija nakacite vas logo pa nek se onda puse 😆Nama to nece smetati mi smo svi ruzicasti od glave do pete i ne vidimo nista osim AnSh
nn027 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Ja cu ovo tu postaviti, valjda necu odletiti na 151 stranu. Ovo sam nasla u pisanom izvestaju pa ko rekoh da vam dodam.

Precap: WU

Anandi, na ljuljasci gleda Shivovu sliku i kaze da ne moze da veruje da je imala toliko srece da za muza dobije tako dobrog coveka, i kaze da obecaje da ce ga voleti zauvek, i ciniti ga srecnim. Gledajuci Shivovu sliku pita ga da prihvati njenu ljubav.

Podvucena poruka: Osecaj ljubavi proizvodi u osobi veliko nestrpljenje i potrebu da ta druga osoba uvek bude pred nasim ocima, takodjer i osecaj da tu osobu poznajemo u potpunosti.

Hvala ti za prevod!!!

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Stop😉 predjite u novi topic 😛
Edited by Bikica - 12 years ago