EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 97

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

101.1k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kabakaba4

Kada vec spominjes Shiva mucenika, neko je na IF, izmedju ostalog, uporedio Sh sa Gauri. Naime, ovo je vec drugi put da baba tera Anandi da se pretvara da joj je J muz!
Prosli put je bila babina sestra bolesna, pa da je ne sekiraju...

A sad nedaj boze da sekiraju njenog unuka MJERASTA!!!😡 Za one sto neznaju sta znaci ova rijec evo objasnjenje: Mjerast je muska svinja koja sluzi samo za rasplod i nizasta vise!!! Sto se tice serije ona izgubila vezu sa stvarnoscu!! CV je samo u cilju produzavati je i nervirati publiku,a to sto radnja ima puno nepovezanosti,svejedno im je!!
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Ovo je za one koji ne znaju engleski. Reci cu sazeto sta je ova osoba pisala na IF, jer sam se prvi put nasmejala u vezi serije, posle 2 meseca negativnosti u njoj.

Elem, neko ko je prestao da redovno gleda BV iz poznatih razloga, slucajno juce nabasa na onaj deo gde Lal Sing "naucno" objasnjava sve o groznici, zvanoj "amnezija" 😆 i kako se leci.😆

Buduci da je Anandi sarpanc u Jaitsaru, odlucila je da igra ulogu Jag zene, da bi se izlecio od ove cudne groznice-amnezije.

E sad, niko iz celog sela nije to dobio, jedino Jag...ali..😆 ako se ova vest prosiri po Jaitsaru, sva muska populacija ce poceti da se pravi da ima ovu cudnu amneziju. Svi ce poceti da zaboravljaju svoju proslost i mislice da im je Anandi bila zena. Njena "duznost" je da ih leci i bude im zena (po nekoj njenoj logici 😆) Ako to ne uradi, nece biti pravedno! Zasto da bude samo sa Jag, a ne i sa njima?

Uskoro ce mozda i Heth Sing da dobije ovu groznicu i dobije amneziju, pa ce i on da priziva Anandi, kao svoju zenu! Ne samo on, mozda i onaj svestenik koji je umalo silovao Sijamovu rodjaku, mozda cak i onaj covek koji ju je kidnapovao... nema veze STA SU ranije uradili, svi imaju pravo na lecenje od ove amnezije😆. Svi su oni pacijenti i Anandina duznost kao sarpanca je da ih leci i bude im zena😆.

"Ako sutra cujete da se ova amnezija pretvorila u epidemiju, nemojte da se cudite!"

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Umjetnost oslikava stanje u drustvu. Mozda bi od CV bilo revolucionarno da serija zavrsi sa sretnim krajem. A kakva bi onda poenta bila BV ? Vladajuce kaste u Indiji su dirigenti, i oni se pitaju koliko ce ostaviti nade za milione obespravljenih zena. Nasa An je tragicni lik jedne od tih zena. Vecina njihovih filmova ima tragican kraj. I to je svojevrsna poruka obespravljenim: uzalud dizete glavu i glas.
Tako drage moje forumasice, da nastavimo seriju gledati, taman i stisnutih zuba. Nasoj An zazelimo puno srece, pa ako ostane i sama, i to je uspjeh za zenu u Indiji.Oslobodila se okova tradicije i zaostalosti.
Sebi svaki put kazem: zivci zbor, pa nastavim gledati😕
kabakaba4 thumbnail
dadisabih thumbnail
Zasto se ne bi i Dadisa malo zrtvoovala? Npr. obuce Anandin sari, pa se pocne vrtiti oko svog ljubljenog J🐷 On je svakako u bunilu.🤣
kop93 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Umjetnost oslikava stanje u drustvu. Mozda bi od CV bilo revolucionarno da serija zavrsi sa sretnim krajem. A kakva bi onda poenta bila BV ? Vladajuce kaste u Indiji su dirigenti, i oni se pitaju koliko ce ostaviti nade za milione obespravljenih zena. Nasa An je tragicni lik jedne od tih zena. Vecina njihovih filmova ima tragican kraj. I to je svojevrsna poruka obespravljenim: uzalud dizete glavu i glas.
Tako drage moje forumasice, da nastavimo seriju gledati, taman i stisnutih zuba. Nasoj An zazelimo puno srece, pa ako ostane i sama, i to je uspjeh za zenu u Indiji.Oslobodila se okova tradicije i zaostalosti.
Sebi svaki put kazem: zivci zbor, pa nastavim gledati😕

Dzaba mi reci "zivci zbor",ma razasuli mi se posve!!Confused😆😆 Jucer kad sam gledala seriju,pa one scene kad sam vidjela,magla mi padala na oci,pomislih u sebi,pa dobro jel ti mislis pandrknit zbog ove serije!!?? 😲
kop93 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Zasto se ne bi i Dadisa malo zrtvoovala? Npr. obuce Anandin sari, pa se pocne vrtiti oko svog ljubljenog J🐷 On je svakako u bunilu.🤣

Haha...Dadisa gdje ces to reci 😲,onaj u onakvom"bunilu" pa da pocne rodenu babu vatat 😲 ROFL
dadisabih thumbnail
Pa kad je vec bal, nek je maskenbal😆😆. A 🐷J u ludnicu ili sudnicu Vrijeme da ga sklona, a nama valja odgledati jos dvoboja: strina, Sanchi, Mahi, Het, a naci ce jos ponekog😕😕😕
milica_pjc thumbnail
Pozdrav za sve sa ex yu foruma, ja bas i nisam aktivna ali pratim vas i krisom citam vase komentare, jako ste mi simpaticne, umete da me nasmejte do suza 😊
Na twitteru sam pronasla glumicu Smitu Bansal alias Sumitru, koja je otkrila da njen lik u seriji umire i to 🐷 krivicom i da ce se na kraju Anandi ipak udati za prelepog Shiva👏
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: milica_pjc

Pozdrav za sve sa ex yu foruma, ja bas i nisam aktivna ali pratim vas i krisom citam vase komentare, jako ste mi simpaticne, umete da me nasmejte do suza 😊
Na twitteru sam pronasla glumicu Smitu Bansal alias Sumitru, koja je otkrila da njen lik u seriji umire i to 🐷 krivicom i da ce se na kraju Anandi ipak udati za prelepog Shiva👏

Zdravo milice,
pa dodji nam cesce i ne moras krisom da citas😊
Sto se tice Sumitre, sada si me potsetila da smo jako davno culi nesto tako o njoj.
Naime, negde na pijaci, ili tako nesto, ona ce da sretne sina i umrece na njegovim rukama.