Puneet Papa ki nazar bachon (Minishha, Soni) ke khaane par - Page 3

Created

Last reply

Replies

28

Views

2.6k

Users

16

58

Frequent Posters

pieryrose thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 8
Posted: 11 years ago
he is the only 'father' who is jealous of watching his 'beti's eating too much.. 😆

BouncerNo1 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Dazzler Thumbnail
I normally dont care what puneet says but this time he is right.. the housemates need to learn to share food . adn if minisha and soni and overeating which in term gautam and pritam are getting less food .. that is not fair ..

there is a reason there is a food shortage in the house..
Dhakkan_jii thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: ..Mishh007..

Punnu ji bhi na!😡 Minisha ka size dekha hai?? Obviously bechari ko zyada bhookh lagti hogi! In fact yahaan pe toh wo kam hi khaa rahi hai😒...ab uska kam baaki sabke liye zyada hai toh usme us bechari ki kya galti???😆

And as far as soon is concerned... Uska bhi size dekho...zaroorat hai usko zyada khaane ki...warna hawa ke jhonke se hi ud jaayegi bechari!!🤔😆

sahi jawab
Dhakkan_jii thumbnail
Puneet papa aaj phir Minisha ke khaane ke peechhe pad gaye? Whats the problem with him?
kritikakk thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Dhakkan_jii

Puneet papa aaj phir Minisha ke khaane ke peechhe pad gaye? Whats the problem with him?

papaji ko kaam khana milta hoga 😆
Dhakkan_jii thumbnail

Originally posted by: kritikakk

papaji ko kaam khana milta hoga 😆

theek hei kam khaana milta hoga par unke hisse ka saara khaana kya Minissha hi kha jaati hei?
vibhusharma78 thumbnail
15th Anniversary Thumbnail Visit Streak 30 Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: BouncerNo1

I normally dont care what puneet says but this time he is right.. the housemates need to learn to share food . adn if minisha and soni and overeating which in term gautam and pritam are getting less food .. that is not fair ..

there is a reason there is a food shortage in the house..

If puneet is so right why dont he give this advice on Minisha and Soni's face, why does he speak it behind their back always???
Aly.101 thumbnail
puneet pappa ji ko lagta daal buhat pasand hai😆
kritikakk thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Dhakkan_jii

theek hei kam khaana milta hoga par unke hisse ka saara khaana kya Minissha hi kha jaati hei?

who knows .. but that's what he keeps talking about so he must be implying that she eats other ppls share