🥳🥳🥳...ABHI TO PARTY SHURU HUI HAI...
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
🥳🥳🥳...ABHI TO PARTY SHURU HUI HAI...
WELCOME...BUT I DONT HAVE THE NUMBERS WITH ME😊...TILL THEN...'...'Tfs and wht's the trp😊
RAJAN DIRECTOR HAI KAY???...CONGRATS TO HIM TOO FOR GIVING US LOVELY EPISODES FROM THE PAST 2-3 WEEKSOriginally posted by: Akdhaparijatluv
Wow balle balle dhinchak dhinchak we at at 1 🥳 🥳 🥳 along with parijat ashwini adham lokendra I want to applaud Rajan director who worked hard for those fantastic death scenes of adham and atgah episodes, emotional akdha episode... He also directed khyber death scene... 👏 👏
Originally posted by: preetgurti
History plus amazing direction and acted scenes
and look
show don't need a y fiction story
jodha akbar life was full of action drama romance with brilliantly acted by parijat and whole cast
hope cvs realise this
CONGRATS🥳🥳...Originally posted by: RaniShanthappa
congrats!!🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
YOUR COMMENT IS INCOMPLETE WITHOUT A SONG AND THAT IS ALSO THE MOST ENTERTAINING / TOUCHING PART OF YOUR COMMENT😛...JA TEAM ROCKS⭐️ PARIJAT ROCKS⭐️...PARTY SONG --- 'PALAT...TERA DHYAN KIDHAR HAI, TERA HERO IDHAR HAI'Originally posted by: ayushimehra
So its Party, Time.🥳😃.
Bar Bar Din yee Aye, Bar Bar Dil yee chahe,Tumm Raho No 1,Jodha Akbar, Our Akdha.😃 😃.Yee Hamai hee Arju,;;;;;;;;;;;Jodha Akbar No 1😆 😆😃
HAAN...ABHI TO PARTY SHURU HUE HAI...PURA WEEK NACHNA HAI...Originally posted by: Anshika05
ABHI TO PARTY SHURU HUE HAI ...
TODAY ALL OF US ARE HAPPY FOR JA BEING AT NO. 1 POSITION...DESERVING😃...'CHAR BOTTLE VODKA 'Originally posted by: rima4ever
i am so happy for ja