Returning of the written off # 92 Invited only - Page 71

Created

Last reply

Replies

710

Views

38.3k

Users

7

604

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 5 years ago

ma tu nema sumnje, u svakom slučaju je ona iz jake porodice i sad je tamo u parlamentu, a otac joj je bio neki ministar...tako da mu je u svakom slučaju korisnija nego što bi bila Prats...parazit odvratni, samo me čudi kako su roditelji te devojke dozvolili da se ona uda za nekog takvog

[/QUOTE]

Ko zna, ne verujem da su bili oduševljeni ali očigledno je da je njega htela po svaku cenu. Šta je htela to je i dobila.

tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

da, očigledno nelka razmažena bogataška ćerka, koja ga možda ni ne voli, ali nije mogla da podnese da je otkačio zbog druge...pa se onda tu motala i obećavala ko zna šta i nije stala dok nije uspela, ali neće se ni ona lepo provesti...meni je sad samo bitno da Sid bude sretan, on je meni drag i zaslužio je to...

nn027 thumbnail

Ko može biti srećan s takvim muškarcem? Ali šta je tražila to je i dobila.

Nadam se da će Sid naći svoju sreću. Želim mu sve najbolje.

tijara thumbnail

i ja isto...a što se te žene tiče, niti može graditi sreću na takvoj tragediji, niti pored takvog muškarca može biti sretna, jasno je da je sa njom iz koristi...čim nađe neku koja će mu biti korisnija šutnuće je...ali tu neće moći maltretirati i pretiti joj kao što je radila Prats, jer će sigurno biti iz neke porodice koja je jača nego njena...

nn027 thumbnail

i ja isto...a što se te žene tiče, niti može graditi sreću na takvoj tragediji, niti pored takvog muškarca može biti sretna, jasno je da je sa njom iz koristi...čim nađe neku koja će mu biti korisnija šutnuće je...ali tu neće moći maltretirati i pretiti joj kao što je radila Prats, jer će sigurno biti iz neke porodice koja je jača nego njena...

Ja sam u jednom momentu pomislila da su oni saučesnici i da će ih to vezati za ceo život. Pa ima li veće kazne?

Edited by nn027 - 5 years ago
tijara thumbnail

upravo tako, i ta njena porodica, ako su joj to dozvolili?ma užas....

nn027 thumbnail

Možeš zamisliti kakvi su to roditelji. Očigledno da ili joj njihovo mišljenje nije bitno ili su joj sve to odobrili. Nek im je sa srećom, trebaće im.

tijara thumbnail

sa takvim zetom sigurno...

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

sta se radi jedva sam se snasla od kad pokusavam da udjem,nisam uspela

nn027 thumbnail

Ehej Šmeki 💕🤗

Baš mi drago da te vidim. Možda smo te Alex i ja prizvale. Pre neki dan smo pričale o tebi. Ako si štucala da znaš zašto 😆

Nema bog zna šta novo. Kako si ti? Kako unuče? Koliko se nismo čule možda si dobila još jedno 😆