Returning of the written off # 92 Invited only - Page 65

Created

Last reply

Replies

710

Views

38.4k

Users

7

604

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 5 years ago

Originally posted by: tijara

Kaže mamina prijateljica da su opet Gupse i otac pretili porodici Demo i proveli noć u policiji, a Džan je čuo da su hteli da sklone njegovu prijavu i pozvao policiju, 3 inspektora su bila kod njega u kancelariji, bio je besan i napravio džumbus...a Demo je malo kod kuće, više sa njegovim...kaže obilazi kuću jer je povećan broj provala i pljački, pogotovo kad vide da nema nikog u kući i kada je kuća od nekog ko ima dosta novca...kriminalci koriste situaciju...

Videla sam da je u kući. Rutkay stilista je bio s njom. Malo su se igrali kuvara i pekara. 😁 Ova izolacija kod svih izaziva isto, svi se bacili na klopu 😂

Javljaj i dalje šta se dešava. Na inst nema ničega. Objave slike svake prestupne 😁

tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Videla sam da je u kući. Rutkay stilista je bio s njom. Malo su se igrali kuvara i pekara. 😁 Ova izolacija kod svih izaziva isto, svi se bacili na klopu 😂

Javljaj i dalje šta se dešava. Na inst nema ničega. Objave slike svake prestupne 😁

Ova mi mamina prijateljica kaže da Džanov otac lajkuje svaku objavu ćerke Demo, i Da su juče bile i neke slike iz njihovog stana...tako i treba....

A vidim i Sid u karantinu i reklamira neku pesmu, sad ga ljudi sa tom povezuju, njegovi fanovi na twitteru loše komentarišu tu što su bili zajedno u BB, ne znam jesu li još uvek...samo vidim da je spot pun škakljivih scena...

nn027 thumbnail

Ova mi mamina prijateljica kaže da Džanov otac lajkuje svaku objavu ćerke Demo, i Da su juče bile i neke slike iz njihovog stana...tako i treba....

A vidim i Sid u karantinu i reklamira neku pesmu, sad ga ljudi sa tom povezuju, njegovi fanovi na twitteru loše komentarišu tu što su bili zajedno u BB, ne znam jesu li još uvek...samo vidim da je spot pun škakljivih scena...

Daaaa 😄 Lajkuje joj redovno. On Ibro i Canovi menadžeri. Mama se pojavi s vremena na vreme. 😁

Javljaj novosti i dalje ❤️

U Indiji je na snazi zabrana kretanja.

Ne znam ništa o tom spotu. Ako možeš link da mi iskopiraš da ga vidim.

Otkud sad da im se cura ne dopada.

Sutra je godišnjica Prats smrti. 1 april.

tijara thumbnail

Daaaa 😄 Lajkuje joj redovno. On Ibro i Canovi menadžeri. Mama se pojavi s vremena na vreme. 😁

Javljaj novosti i dalje ❤️

U Indiji je na snazi zabrana kretanja.

Ne znam ništa o tom spotu. Ako možeš link da mi iskopiraš da ga vidim.

Otkud sad da im se cura ne dopada.

Sutra je godišnjica Prats smrti. 1 april.

Ma Demo je već ušla u porodicu...htela ili ne 🤣

Pesma se zove Bhula Dunga, imaš na YT, ja i dalje ne mogu da postavim link...inače i Sid ima svoj kanal...ne znam zašto im se devojka ne dopada, ali vidim da fanovi vode rat...ma bitno je da se sviđa njemu...

nn027 thumbnail

Ma Demo je već ušla u porodicu...htela ili ne 🤣

Pesma se zove Bhula Dunga, imaš na YT, ja i dalje ne mogu da postavim link...inače i Sid ima svoj kanal...ne znam zašto im se devojka ne dopada, ali vidim da fanovi vode rat...ma bitno je da se sviđa njemu...

Daaaa. Hoćeš nećeš nema ti nazad Demo 😆

https://youtu.be/3fSlGG_qnzs

Našla sam i pogledala pesmu.

Ova cura je s njim bila u vezi u BB?

Ne znam šta fali spotu. Lepa ljubavna priča. Možda mu se "omaklo" ono s jezikom 😆

Sid mi baš ostario i ugojio se. Najlepši je bio kad je bio s Prats.

Danas joj je godišnjica smrti.

https://youtu.be/LDvf9JDwdzc

Volim ovu pesmu.

tijara thumbnail

Daaaa. Hoćeš nećeš nema ti nazad Demo 😆

https://youtu.be/3fSlGG_qnzs

Našla sam i pogledala pesmu.

Ova cura je s njim bila u vezi u BB?

Ne znam šta fali spotu. Lepa ljubavna priča. Možda mu se "omaklo" ono s jezikom 😆

Sid mi baš ostario i ugojio se. Najlepši je bio kad je bio s Prats.

Danas joj je godišnjica smrti.

https://youtu.be/LDvf9JDwdzc

Volim ovu pesmu.

da, to je ta...ne znam u čemu je stvar, nisu loš par...meni je Sid uvek on...ne znam...možda sam pristrasna, jeste bio najlepši sa Prats to je činjenica...eto, prošlo je 4 godine, vidim da se Šašank uvek seti, u svakom slučaju fanovi ne zaboravljaju...a onaj ubica će ako ništa dobiti na kraju svoju kaznu tamo gore...

nn027 thumbnail

da, to je ta...ne znam u čemu je stvar, nisu loš par...meni je Sid uvek on...ne znam...možda sam pristrasna, jeste bio najlepši sa Prats to je činjenica...eto, prošlo je 4 godine, vidim da se Šašank uvek seti, u svakom slučaju fanovi ne zaboravljaju...a onaj ubica će ako ništa dobiti na kraju svoju kaznu tamo gore...

Promenio se, godine prolaze. Devojka je simpatična. Volela bih da bude srećan.

Da, sećaju se prijatelji a Šašank je divan momak. Ubica je srećno oženjen devojkom koja je maltretirala Prats. Život je čudan, verujem da će kad tad platiti to što su joj uradili.

nn027 thumbnail

Can je u njegovoj advokatskoj kancelariji.

https://www.instagram.com/p/B-efKfAoxTn/?igshid=1d66o2nlb26jf

tijara thumbnail

kažu da je i Demo bila tamo i da je on tužio onog ko je slikao...idi na IG dzhandem i vidićeš što su iskopli da joj je on poklonio za rođendan...

nn027 thumbnail

kažu da je i Demo bila tamo i da je on tužio onog ko je slikao...idi na IG dzhandem i vidićeš što su iskopli da joj je on poklonio za rođendan...

Našla sam. Hvalaaa 😃

https://www.instagram.com/p/B9EoeCxpWCC/?igshid=kpbxxe98pont

Samo ne znam kako su otkrili to. Lep je sat 😊

Kako kod tebe stoje stvari sa koronom?

Kako provodiš vreme?