Returning of the written off # 92 Invited only - Page 66

Created

Last reply

Replies

710

Views

38.4k

Users

7

604

Frequent Posters

tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 5 years ago

Originally posted by: nn027

Našla sam. Hvalaaa 😃

https://www.instagram.com/p/B9EoeCxpWCC/?igshid=kpbxxe98pont

Samo ne znam kako su otkrili to. Lep je sat 😊

Kako kod tebe stoje stvari sa koronom?

Kako provodiš vreme?

opasne su Ruskinje, imaju dobre izvore...svašta znaju...

kod nas nije tako opasno, ali ipak poštujemo mere, mama je samo bila 2 dana nervozna jer joj je otišao telefon pa ne može da komunicira, ali je dobila nov pa je opet sve ok...ove je prijateljice zanbavljaju, naročito ova što ima štene, samo kaže pravi štetu...uzeli su piliće, on je u roku od pola minuta stigao da jedno ćapi za krilo...uništio mladu krušku, lepo je iskopao sa sve korenom i doneo ponosno pred vrata, plastenik istrgao...znači šuo...pre neki dan pričala sa mamom i dok je ušla u kuću po cigarete on je lepo popio njenu kafu...znači šou...

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: tijara

opasne su Ruskinje, imaju dobre izvore...svašta znaju...

kod nas nije tako opasno, ali ipak poštujemo mere, mama je samo bila 2 dana nervozna jer joj je otišao telefon pa ne može da komunicira, ali je dobila nov pa je opet sve ok...ove je prijateljice zanbavljaju, naročito ova što ima štene, samo kaže pravi štetu...uzeli su piliće, on je u roku od pola minuta stigao da jedno ćapi za krilo...uništio mladu krušku, lepo je iskopao sa sve korenom i doneo ponosno pred vrata, plastenik istrgao...znači šuo...pre neki dan pričala sa mamom i dok je ušla u kuću po cigarete on je lepo popio njenu kafu...znači šou...

😆😆😆

Njoj bar nije dosadno. Štene joj prekraćuje vreme. Keva ti je lik i ima baš otkačenu ekipu 😁

Da, čoveče ovo sa satom je baš qul 😁

Nadam se uskoro nekim novostima. Ubih se od dosade. Ne mogu više ni da čitam. 😒

tijara thumbnail

😆😆😆

Njoj bar nije dosadno. Štene joj prekraćuje vreme. Keva ti je lik i ima baš otkačenu ekipu 😁

Da, čoveče ovo sa satom je baš qul 😁

Nadam se uskoro nekim novostima. Ubih se od dosade. Ne mogu više ni da čitam. 😒

Ma kod Džana i Demo je sve super, kod njih nema problema, a njen brat se ošišao kao Džan kao da su blizanci...kod Hazal ništa novo samo što su ove iskopale skoro da je onaj kriminalac rođak Emine Erdogan, eto sad je jasno kako može da radi šta hoće i niko mu ništa ne može...

Ja malo čitam, malo gledam tv, skoro sam odgledala seriju o životu baba vange, baš me zaintrigirala, a RTS je daje samo utorkom, onda sam lepo otišla na YT i odgledala sve...mislim da je baš fascinantno koliko je bila jaka i pored svega što je zadesilo u životu zadržala dobrotu i vedrinu...nisam ni znala da se školovala u Zemunu...a ja se čudila koliko je naših poznatih išlo kod nje kako su komunicirali...

nn027 thumbnail

Ma kod Džana i Demo je sve super, kod njih nema problema, a njen brat se ošišao kao Džan kao da su blizanci...kod Hazal ništa novo samo što su ove iskopale skoro da je onaj kriminalac rođak Emine Erdogan, eto sad je jasno kako može da radi šta hoće i niko mu ništa ne može...

Ja malo čitam, malo gledam tv, skoro sam odgledala seriju o životu baba vange, baš me zaintrigirala, a RTS je daje samo utorkom, onda sam lepo otišla na YT i odgledala sve...mislim da je baš fascinantno koliko je bila jaka i pored svega što je zadesilo u životu zadržala dobrotu i vedrinu...nisam ni znala da se školovala u Zemunu...a ja se čudila koliko je naših poznatih išlo kod nje kako su komunicirali...

Sve je na inst mirno. Ništa se ne dešava. Ne znam šta ima na tw.

Pa obično to tako bude. Bahati imaju nekog da im čuva leđa.

Znala sam ja da je ona s ovih prostora i ako se dobro sećam nije uvek bila slepa.

Bila je divna i dobra žena a imala je težak život. Kud ćeš gore nego da žena oslepi.

Nekako mi je teško da gledam i čitam bilo šta teško i ozbiljno. Čak ni ove "lagane stvari" mi ne prijaju. Ne mogu da zadržim koncentraciju. Valjda će i ovo proći.

nn027 thumbnail

Evo iskočilo mi ovo.

https://youtu.be/ybLHBkW0r9Y

Možeš li mi ptevesti. Spominje se brak.

tijara thumbnail

Evo iskočilo mi ovo.

https://youtu.be/ybLHBkW0r9Y

Možeš li mi ptevesti. Spominje se brak.

Da, pričaju kako su bili zajedno tokom serije, pa onda skroz prekinuli komunikaciju, pa je on hteo da se pomiri, ali ona kao nije htela da mu oprosti...ali sad su u zadnje vreme jako bliski i priča se da su pred veridbom...

Ma nije ova serija teška o životu baba Vange, čak ima i malo smešnih scena kada ona svojom vedrinom uveseljava ljude oko nje ili kada kao grdi one koji su joj dragi...

nn027 thumbnail

Da, pričaju kako su bili zajedno tokom serije, pa onda skroz prekinuli komunikaciju, pa je on hteo da se pomiri, ali ona kao nije htela da mu oprosti...ali sad su u zadnje vreme jako bliski i priča se da su pred veridbom...

Ma nije ova serija teška o životu baba Vange, čak ima i malo smešnih scena kada ona svojom vedrinom uveseljava ljude oko nje ili kada kao grdi one koji su joj dragi...

Hvala puno na prevodu 🤗

Razmišljala sam šta bih mogla gledati ili čitati i ništa mi ne pada na pamet.

Ovo s koronom me totalno izbacilo iz koloseka.

tijara thumbnail

Hvala puno na prevodu 🤗

Razmišljala sam šta bih mogla gledati ili čitati i ništa mi ne pada na pamet.

Ovo s koronom me totalno izbacilo iz koloseka.

meni sad samo komedije prijaju, večeras ću da gledam Poteru...volim kvizove...mada se iskreno za poteru nikad ne bih prijavila jer mi je van pameti da neko zaradi dzplo ili tri puta više od drugog, a novac dele na jednake delove...a sutra ću videti da počnem da gledam onu našu seriju Neki novi klinci...odlična je ekipa glumaca i čovek se slatko ismeje...

a sad mi mamina prijateljica poslala našla na IG canyamanfanpagespain kao su njegov i menadžer Demo dali zajednički intervju i potvrdili njihov projekat...

nn027 thumbnail

meni sad samo komedije prijaju, večeras ću da gledam Poteru...volim kvizove...mada se iskreno za poteru nikad ne bih prijavila jer mi je van pameti da neko zaradi dzplo ili tri puta više od drugog, a novac dele na jednake delove...a sutra ću videti da počnem da gledam onu našu seriju Neki novi klinci...odlična je ekipa glumaca i čovek se slatko ismeje...

a sad mi mamina prijateljica poslala našla na IG canyamanfanpagespain kao su njegov i menadžer Demo dali zajednički intervju i potvrdili njihov projekat...

Vidim da je sada aktuelan Canov novi projekat sa Ozge. Svi govore o njemu, o toj letnjoj seriji. Pogledacu taj profil možda mi googl nešto prevede. Jel u pitanju serija ili film?

E blago tebi. Ja sam načisto smorena. Nit šta gledam nit šta čitam. Uživaj.

tijara thumbnail

Vidim da je sada aktuelan Canov novi projekat sa Ozge. Svi govore o njemu, o toj letnjoj seriji. Pogledacu taj profil možda mi googl nešto prevede. Jel u pitanju serija ili film?

E blago tebi. Ja sam načisto smorena. Nit šta gledam nit šta čitam. Uživaj.

ne znam o čemu se radi, nisu rekli, valjda hoće da drže fanove na ledu...sve u svemu šta god da je svi su sretni...a vidim da su neki mediji iskopali onaj stari Džanov intervju gde je rekao da nije voleo Demo...pa dodali njen odgovor i tako...zašto ne znam, da li neko želi da minira projekat ili čisto nemaju o čemu da pišu, a on je u zadnje vreme sve više omiljen...

ma padnem i ja...veruj mi...najteže mi pada što ne viđam ljude...mi smo se doselili 1997 iz Banja Luke...ceo rat sam provela tamo...za vreme uličnih borbi u Prijedoru i dok je trajalo čišćenje grada nismo bukvalno 2 meseca ni na prozor ni na terasu izašli...ali družili smo se sa komšijama...mi deca u jednom stanu, stariji u drugom...delili smo hranu jer nije bilo struje da se ne bi pokvarila, bukvalno je ceo ulaz bio kao jedna porodica...