Returning of the written off # 92 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

710

Views

38.3k

Users

7

604

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 8 years ago

Originally posted by: smeker

Nado evo jedna info,ako vec ne znas za to na samom vencanju mu priznaje da je bila u dogovoru sa tetkom ๐Ÿ˜†

๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Da pocnemo ,onda posle neku zajedno Nado ๐Ÿคฃ da nerviramo Dal malo

Ajde ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿคฃ

Al stvarno, postala sam veliki fan Koraja , Mislim... lik je za 10+๐Ÿ˜†
Edited by nn027 - 8 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pa Vesna je prosla kroz to a i mama gleda, shvatice ๐Ÿ˜‰

Vesna shvata al mama malo zakera. Tera me svako jutro u krevet ๐Ÿคฃ
nn027 thumbnail

๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก

Znam ja to i jos ponesto. Iscedila sam to nekako iz "suve drenovine". Jedva mi Vesna rekla.๐Ÿ˜ƒ
Ma fali mi da sa nekim razglabam. prodjose epizode sa ekstra fazonima a ja sama gledam. Vesna mi se zabucala u laptop, opet gleda Silu a i s njom mi nije zanimljivo kao s vama ๐Ÿ˜†

Evo Dal ce nas jos malo povijati motkom ako ovako nastavimo ๐Ÿคฃ

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ajde ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿคฃ

Koraj je hitt ๐Ÿ˜† a tetka i onaj ja sam se kidala od smeha s njima๐Ÿ˜†
Daltoni thumbnail

Ajde ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿคฃ

Koris, sheker, dzanum ,bebe ๐Ÿคฃ
Daltoni thumbnail

Vesna shvata al mama malo zakera. Tera me svako jutro u krevet ๐Ÿคฃ

Au Nado..to je bas maraton ๐Ÿ˜ฒ
Daltoni thumbnail

Znam ja to i jos ponesto. Iscedila sam to nekako iz "suve drenovine". Jedva mi Vesna rekla.๐Ÿ˜ƒ
Ma fali mi da sa nekim razglabam. prodjose epizode sa ekstra fazonima a ja sama gledam. Vesna mi se zabucala u laptop, opet gleda Silu a i s njom mi nije zanimljivo kao s vama ๐Ÿ˜†

Evo Dal ce nas jos malo povijati motkom ako ovako nastavimo ๐Ÿคฃ

https://68.media.tumblr.com/7c0daeedbf61105e8f8b9512d8e85c78/tumblr_mxe0n6hsQ61sfvmr7o1_500.gif
Edited by Daltoni - 8 years ago
nn027 thumbnail

https://www.facebook.com/notes/korea-balkan-team/skerletno-srce-rjo/1738909073038630

Evo jos jedne dobre,bas dobre,ali .....๐Ÿ˜•
Sta ali? Nema prevod? ๐Ÿ˜•
Ma ima prevod,i bas je super serija,ali ne kraju nisu zajedno,zato sto je ona iz sadasnjosti ,a on iz proslosti,kazu bice druga sezona,ali serija je bas dobra,veruj mi vredi da se odgleda,radnja serije je super,a tek glumci uhhh,

Cula sam da je dobra serija, bas je svi hvale, i odgledacu je cim odgledam vojnike i ovu drugu ๐Ÿ˜ƒ
I ja cu samo da odgledam Iznajmljenu ljubav ๐Ÿ˜ƒ

Ni ja brate nikako da stignem da nastavim sa gledanjem ๐Ÿ˜• Dokle je vesna stigla?
Vesna juce zavrsila ๐Ÿ˜ƒ
Ja sad gledam 26-u epizodu. Serija je stvarno fenomenalna. Od IPKKND1mi se nije desilo da ne mogu da prestanem da gledam. Samo cekam kad ce poceti da me izbacuju iz kuce ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Koju epizodu ti gledas?

Bravo za vas ๐Ÿ‘. I sta kaze Vesna, kakav je kraj?

Ja gledam 16-tu. Ovih dana sam imala puno obaveza na poslu i nisam stizala ni da upalim komp duze od 15 minuta. ๐Ÿ˜•

Kraj je prelep, rado bih ti rekla ali znam da ti to ne volis.๐Ÿ˜ƒ Naterala sam je da mi kaze ๐Ÿ˜ณ

Inace Vesna ludi od mene, non stop je gnjavim da mi nesto isprica.๐Ÿ˜† Ona je ista kao ti. Ne razume kako mogu da gledam seriju ako znam unapred sta ce se desiti. ๐Ÿ˜†

Ja sam sad pocela 34. Slabo i spavam mogu ti reci, kao kad smo ono gledale IPKKND ๐Ÿ˜†

Necu, necu, cutacu , osim ako me bas ne primoras. Alaaa, alaaa, muke moje ๐ŸคฃNemoj da mi kazes. ๐Ÿ˜† Drago mi je da je kraj srecan ๐Ÿ˜ƒ
Znaci maraton u gledanju..eh da i ja mogu tako ๐Ÿ˜• Ja sam 17-ta..vikend je pa cu valjda uspeti da nadoknadim ๐Ÿ˜‰

Fali mi Smeki, nemam s kim da razglabam . Ona je moja srodna dusa, voli sve da zna unapred ๐Ÿคฃ
Maraton, samo sto cu posle maratona da nadrljam ๐Ÿ˜†
Ajde ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿคฃ

Koraj je hitt ๐Ÿ˜† a tetka i onaj ja sam se kidala od smeha s njima๐Ÿ˜†

Ma svi su mi hit, ono bas svi. Stvarno su razvili likove fantasticno. I koga god da prikazu nije dosadno Pa i Defnina baba. Kako se samo potukla sa buducom prijom, kad su krenule u amam ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
A vrh mi je kad strina pozove Mine, prodere se bas "damski" ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Edited by nn027 - 8 years ago
nn027 thumbnail

https://www.facebook.com/notes/korea-balkan-team/skerletno-srce-rjo/1738909073038630

Evo jos jedne dobre,bas dobre,ali .....๐Ÿ˜•
Sta ali? Nema prevod? ๐Ÿ˜•
Ma ima prevod,i bas je super serija,ali ne kraju nisu zajedno,zato sto je ona iz sadasnjosti ,a on iz proslosti,kazu bice druga sezona,ali serija je bas dobra,veruj mi vredi da se odgleda,radnja serije je super,a tek glumci uhhh,

Cula sam da je dobra serija, bas je svi hvale, i odgledacu je cim odgledam vojnike i ovu drugu ๐Ÿ˜ƒ
I ja cu samo da odgledam Iznajmljenu ljubav ๐Ÿ˜ƒ

Ni ja brate nikako da stignem da nastavim sa gledanjem ๐Ÿ˜• Dokle je vesna stigla?
Vesna juce zavrsila ๐Ÿ˜ƒ
Ja sad gledam 26-u epizodu. Serija je stvarno fenomenalna. Od IPKKND1mi se nije desilo da ne mogu da prestanem da gledam. Samo cekam kad ce poceti da me izbacuju iz kuce ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Koju epizodu ti gledas?

Bravo za vas ๐Ÿ‘. I sta kaze Vesna, kakav je kraj?

Ja gledam 16-tu. Ovih dana sam imala puno obaveza na poslu i nisam stizala ni da upalim komp duze od 15 minuta. ๐Ÿ˜•

Kraj je prelep, rado bih ti rekla ali znam da ti to ne volis.๐Ÿ˜ƒ Naterala sam je da mi kaze ๐Ÿ˜ณ

Inace Vesna ludi od mene, non stop je gnjavim da mi nesto isprica.๐Ÿ˜† Ona je ista kao ti. Ne razume kako mogu da gledam seriju ako znam unapred sta ce se desiti. ๐Ÿ˜†

Ja sam sad pocela 34. Slabo i spavam mogu ti reci, kao kad smo ono gledale IPKKND ๐Ÿ˜†

Necu, necu, cutacu , osim ako me bas ne primoras. Alaaa, alaaa, muke moje ๐ŸคฃNemoj da mi kazes. ๐Ÿ˜† Drago mi je da je kraj srecan ๐Ÿ˜ƒ
Znaci maraton u gledanju..eh da i ja mogu tako ๐Ÿ˜• Ja sam 17-ta..vikend je pa cu valjda uspeti da nadoknadim ๐Ÿ˜‰

Fali mi Smeki, nemam s kim da razglabam . Ona je moja srodna dusa, voli sve da zna unapred ๐Ÿคฃ
Maraton, samo sto cu posle maratona da nadrljam ๐Ÿ˜†
Ajde ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿคฃ

Koris, sheker, dzanum ,bebe ๐Ÿคฃ

๐Ÿคฃ

Obozavam ga