🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Mislim da ste ovu seriju vas dve gledale,ali ja nisam, pocecu je, a vi mi kazite kako se vama dopala..
http://www.viki.com/tv/1058c-the-great-doctorJesam, ja sam je gledala. Serija je OK samo napred,😃
ok..Kako ti napredujes sa W?Nikako. Jos sam na pola 2-ge epizode.Tek sad cu nastaviti s gledanjem. Ceo dan sam nikakva. Stalno mi se spava.😆Kakva je seija o sportskoj akademiji?
Tinejdzerska 😆 Ja vise volim ozbiljnije, ali ako volis gledaj..Ja sam je odgledala, ima samo 16 epizodaVolim 😃 To mi je jako simpaticno 😃Dal serija je vrh,meni se bas sviedela,Nado i ta tinejdzerska je dobra vraca u neke dane😃
Jeste, bas je bila dobra...👍🏼
Sad pocinjem sirenu..
http://hwww.viki.com/videos/1115637v-the-legend-of-the-blue-sea-special-episode-0
Potpuno sam pala na ovog glumca, mislim da sam sve njegove serije odgledala..😳I ja sam pala na tog glumca,pitala sam se da li sam normalna bre sin moze da mi bude ahahah ali eto nisam sama,ma da ti si dosta mladja,ja sam bakaaa auuu😡 i ja sam sve njegove serije odgledala😆Ti baba , a ja? Cukunbaba 🤣Stvarno je tip dobar glumac. Lepo izgleda i ima "ono" nesto. A i inace oni su meni simpaticni. Nisu uopste maljavi, ne znam jeste li primetile 😆PS kad pomenu, da pitam, kad se ocekuje prinova u porodici?Zdravlje Nado septembra ocekujemo,prinovu,a drugi put cu da vam pricam kakva sam svekrva hahaha kad me iznerviraju pa da vam se pozalim 😆
Ja uopste ne sumnjam da si super svekrva..👍🏼Ma vrh sam ,😆 kod mene sve moze samo da mi komp ne diraju da mogu da gledam serije,takve svekrve nema nigde sigurno🤣 kaze Miljan,moj Milenko je takav 😆😆😆 Ti si Smeki jedinstvena. Pored kompa samo treba da ti obezbede struju i internet, Ostalo nema veze 😆😆😆Kazi zar nisam skromna,i fina zena 😆😆😆Nego sta nego jesi. Ne znam samo kakva si kad nema neta ili struje 😆😆Bolje da neznas,😆znas pricu kad mi antena za net bila na krovu,e takva sam visim sa stupe zbog neta🤣
Ove savete treba Macura da isproba. Ako se pokazu uspesnim, odmah nastupam ja 😆😆😆
😆
Ako ces na dejt sa Barunom, nacin je nebitan 😉
Kad pogledas iza sebe, zelim ti samo topla secanja. Danas, zelim ti samo srecu i radost. Kad pogledas u buducnost zelim ti ispunjenje svih zelja.SRECAN RODJENDAN DAL !