🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
Malla and ARS running crime list
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
http://www.aktuelno.eu/ispovest-beogradanke-koja-se-udaje-za-arapina-rekao-da-ima-zenu-i-da-hoce-i-mene-da-ozeni/😕
A zamisli dok su mi sekli most na protetici, raspadne im se masina u delove u mojim ustima 😆
Zezali se da moram na rendgen pre izlaska iz bolnice da im vratim delove za masinu koji fale..😆O Boze 😕Dobro te ti delovi nisu povredili. Strasno. Sta se tebi sve nece desiti.
Ma kao da sam bila u nekom filmu sa crnim humorom 😆 a i dalje zivim u njemu, izgleda da je i onaj umnjak boleo, jer bol ne prestaje..cim prodje dejstvo analgina,sve po starom 😕Boze Dal, a taman sam mislila da je najzad proslo A da odes kod zubara da on vidi ? Ne znam moze li nesto da uradi da ti pomogne. Bar da ne boli
Ma sad i nemam kad..mora da se radi...zivim na tabletama..Cuvaj se.
Opet ne mogu da spavam..Cak ni pored lekova..Probudila me bol u 2 a legla sam oko ponoci...Ide vikend..Jao meni..😭Sta te boli? Rana ili umnjak? Ne znam zasto nisi danas otisla kod zubara, Pa kako ces sad ceo vikend tako?Kod hirurga se svaki pregled placa 700 dinara. bila sam uvece kod mog zubara koji mi je rekao da se rana lepo zatvara ali da on ne moze da zna da li je bol od neke komplikacije posle operacije ili od umnjaka..kaze da hoce da boli i po mesec dana i vise...😕
Bio mi se odlepio most sa druge strane pa sam isla da mi ga namesti..
Ma sto na mene ne naleti neki seik..😆 Sada sam opet doterala liniju ( od gladovanja), koza mi nikad lepsa nije bila( od antibiotika) a i kosa mi je bolja..mozda sto je nisam pre toga praga 10 dana..😆