Returning of the written off # 89 Invited only - Page 33

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46k

Users

7

2.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

http://www.aktuelno.eu/ispovest-beogradanke-koja-se-udaje-za-arapina-rekao-da-ima-zenu-i-da-hoce-i-mene-da-ozeni/

😕

Ma sto na mene ne naleti neki seik..😆 Sada sam opet doterala liniju ( od gladovanja), koza mi nikad lepsa nije bila( od antibiotika) a i kosa mi je bolja..mozda sto je nisam pre toga praga 10 dana..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

A zamisli dok su mi sekli most na protetici, raspadne im se masina u delove u mojim ustima 😆
Zezali se da moram na rendgen pre izlaska iz bolnice da im vratim delove za masinu koji fale..😆

O Boze 😕
Dobro te ti delovi nisu povredili. Strasno. Sta se tebi sve nece desiti.

Ma kao da sam bila u nekom filmu sa crnim humorom 😆 a i dalje zivim u njemu, izgleda da je i onaj umnjak boleo, jer bol ne prestaje..cim prodje dejstvo analgina,sve po starom 😕
Boze Dal, a taman sam mislila da je najzad proslo A da odes kod zubara da on vidi ? Ne znam moze li nesto da uradi da ti pomogne. Bar da ne boli

Ma sad i nemam kad..mora da se radi...zivim na tabletama..
Cuvaj se.

Opet ne mogu da spavam..Cak ni pored lekova..Probudila me bol u 2 a legla sam oko ponoci...Ide vikend..Jao meni..😭
Sta te boli? Rana ili umnjak? Ne znam zasto nisi danas otisla kod zubara, Pa kako ces sad ceo vikend tako?
Kod hirurga se svaki pregled placa 700 dinara. bila sam uvece kod mog zubara koji mi je rekao da se rana lepo zatvara ali da on ne moze da zna da li je bol od neke komplikacije posle operacije ili od umnjaka..kaze da hoce da boli i po mesec dana i vise...😕
Bio mi se odlepio most sa druge strane pa sam isla da mi ga namesti..

Nadam se da nece biti nikakvih komplikacija i da ce ta rana zarasti. Ali stvarno koliko si se namucila i koliko se jos mucis sa tim zubima... Strasno. 😒
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ma sto na mene ne naleti neki seik..😆 Sada sam opet doterala liniju ( od gladovanja), koza mi nikad lepsa nije bila( od antibiotika) a i kosa mi je bolja..mozda sto je nisam pre toga praga 10 dana..😆

😕 Samo se ti zezaj, ali mogu misliti kako ti je kad vec vise od nedelju dana nisi posteno jela a kljukas se tabletama. A sto je najgore od svega, i dalje te boli
Ma dzaba im sve, eto. I bogatstvo i sve sto imaju. Nema sanse da bih uradila tako nesto.
nn027 thumbnail
Neverovatne fotografije. Nasmejala me ona na kojoj zena puzi 😆

Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail
Za sad je sve OK. Nije bilo nevremena kod mene. Nadam se da ga ni kod tebe nece biti. Neka nas ovaj put zaobidje ako je ikako moguce