Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
BACK TO MUSSORIE 17.9
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Soo EMA or SR?
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
https://www.indiaforums.com/forum/chat-clubs/4675761/returning-of-the-written-off-90-invited-only
Posto me nece biti neko vreme...😉
Raul Radza, bivsi verenik tragicno nastradale indijske glumice Patrise Banerdzi, nestao je odmah nakon to je policija izdala nalog za njegovo hapsenje zbog sumnje da je podstrekivao samoubistvo indijske glumice.
Samo cetiri meseca od tragicnog samoubistva bivse zvezde indijske serije "Mala nevesta", policija je prikupila dovoljno dokaza za hapsenje glumicinog verenika Raula Radu, a kako prenose indijski mediji, tokom istrage, policija je razgovarala sa 63 svedoka. Vecina njih je istragu su usmerili upravo na Radzu, a brojne izjave svedoka izazvale su dosta kontroverzi u ovom slucaju.
Najpre je policija bila u nemogucnosti da uhapsi glavnoosumnjicenog, jer se vec nekoliko dana vodi kao nestao, do izjave oca stradale glumice, koji je za indijske medije izjavio da policija stiti Radzu.
- Veoma smo nezadovoljni nacinom na koji policija vodi istragu. Nas ni o cemu ne obavestavaju, a sa druge strane, veoma su blagi prema onom ko je odgovoran za njenu smrt. Radza nije mogao tek tako da nestana, morao je imati jaku vezu u policiji - rekao je otac nastradale glumice.
Medjutim, kontroverze se tu ne zavrsavaju, a jedna od najintrigantnijih svakako je svedocenje psihijatra Vinesa Dzajradja, koji je otkrio da mu se dva dana pre nego sto je pocinila samoubistvo, Banerdzijeva javila putem kontakt-formulara na njegovom veb-portalu. Pozalila mu se na probleme u ljubavnoj vezi, zbog kojih je hronino depresivna i sklona razmisljanju o smrti.
- Zvucala je uznemireno i uplaseno. Zeleo sam da joj pomognem, makar razgovorom. Ponekad je dovoljno samo da vas neko saslusa. Tad se resenja sama namecu. Medjutim, bio je to sastanak na kojem se Pratisa nije pojavila - kaze doktor Dzajradj, otkrivsi da su nagadjanja o glumicinom abortusu istinita, te da se ona kiretazi podvrgla u sedmom mesecu trudnoce. Takodje, doktor je otkrio da je zakazao sastanak sa glumicom bas na dan kada je ona pronadjena mrtva.
Medju ostalim izjavama svedoka, koja su uzburkala javnost, paznju je narocito privuklo ono koje je dao modni dizajner Palavi Sing. On je pod pritiskom istrazitelja priznao da ga je samo nekoliko sati posle Pratisinog samoubistva pozvao Raul uz molbu da mu obezbedi odredjenu kolicinu narkotika, a na spisku je bio i kokain.
Fenomenalni djeciji odgovori na pitanje zasto je Bog stvorio mamu:
1. Ona jedina zna gde se nalazi selotejp.
2. Uglavnom da cisti nasu kucu.
3. Da nam pomogne da izadjemo od tamo gde smo se radjali.
Kako je Bog stvorio mamu?
1. Koristio je prasinu, bas kao svi mi.
2. Magijom plus super snagom i sa puno mijesanja.
3. Bog je stvorio moju mamu sasvim jednako kao mene. Samo je koristio vece dijelove.
Od kojih sastojaka su napravljene mame?
1. Bog je napravio mame od oblaka i andjeoske kose i svega lijepog na svijetu, sa samo mrvicom zloce.
2. One su morale poceti od kostiju mukarca. Onda valjda zato rade puno spage, mislim.
Zasto ti je Bog dao bas tvoju mamu, a ne neku drugu?
1. Jer smo u rodu.
2. Bog je znao da me ona jako voli, vise nego sto bi me druga mama voljela.
Kakva je tvoja mama bila kao devojcica?
1. Moja mama je uvek bila moja mama i nista drugo.
2. Ne znam, jer nisam bila tamo, ali rekla bih da je bila prava sefovica.
3. Rekli su da je nekada bila jako dobra.
Sto je mama morala znati o tati pre nego sto su se vencali?
1. Njegovo prezime.
2. Morala je znati njegovu proslost. Kao, je li lopov? Jel se napije od piva?
3. Koliko zaradi platu? Jel se drogira i da li hoce da joj pomogne u kucnim poslovima?
Zasto se tvoja mama udala za tvoga tatu?
1. Moj tata kuha najbolje spagete na svetu. A mama voli puno da jede.
2. Postala je prestara da bi uradila bilo sta drugo s njim.
3. Moja baka kaze da tada mama nije imala kapu za razmisljanje na glavi.
Ko je sef u tvojoj kui?
1. Mama ne zeli da bude sef, ali mora, jer tata je tako blesav.
2. Mama. Moze to zakljuciti po inspekciji sobe. Ona vidi stvari ispod kreveta.
3. Mislim da je mama, ali samo zato sto ona mora da uradi mnogo toga vise nego tata.
Koja je razlika izmedju mame i tate?
1. Mame rade i na poslu i kod kuce, a tate rade samo na poslu.
2. Mame znaju kako da razgovaraju sa uciteljicom, a da je ne isprepadaju.
3. Tate su visoki i jaki, ali mame imaju pravu snagu, jer nju moras pitati ako zelis da prespavas kod drugarice.
4. Mame imaju magiju, one cine da se oseca bolje bez lijekova.
Sta tvoja mama radi u slobodno vrijeme?
1. Mame nemaju slobodno vrijeme.
2. Kad to cuje, onda placa racune cijeli dan.
Kad bi mogli da promjenite jednu stvar na svojoj mami, sta bi to bilo?
1. Ima neku cudnu ideju da stalno treba da spremam svoju sobu. Rijesio bih se toga.
2. Ucinila bih moju mamu pametnijom. Tada bi znala da je sve skrivila moja seka, a ne ja.
3. Voljela bih da se rijesi onih nevidljivih ociju za koje kaze da ih ima na ledjima.
😆😆😆