🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Saiyaaara spoof
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Jobless Poddars
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Let's Discuss Abhir
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
24 years of Ajnabee
I ja sam sve to prelezala Tada nisu bile vakcine za ove bolesti Nekako su mi najgore bila zauske,bas sam bila nateklaZnas,najgore sto oni nemaju vakcinu protiv meningitisa a to je najopasnije sto bebu moze pogoditi. Ustvari ne samo bebu,nego i odrasle Ali eto do 5 god djeca spadaju u najrizicniju skupinu. Ove vakcine protiv boginja mislim da su bzv,bolje da se skoncentrisu na ono sto je stvarno opasno
Tesko mi pada zatvaranje njenog FC 😭😭 Sve razumijem i znam da je to ispravno ali dok je bio taj FC stalno sam imala osjecaj da je ona tu,da je sve to laz 😭😭
Originally posted by: Bikica_Biki
Noc...tisina...i naravno ja...
Vece moje drage devojcice🤗Vec sam bila ispisala dug post i nisam ni zavrsila ode negde nestade -zahvaljujuci ovom cudnovatom misu koji mi je sin promenioI sad znam da necu napisati isto kao sto sam pre napisala sto mi je dolazilo ali pokusacu...😕Brzinski sam prelisatala stranice,nesto i uspela procitati...Pre svega zelim da vam se svima vama zahvalim na postavljenim linkovima,gifovima,videa itd...🤗Nadice🤗 i Kety 🤗hvala za prelepe kreacije❤️🥺Vidim da se savrseno razumemo i da nam je svima zajednicko-da posle ovog sto nam se desilo 😭otisli bi odavde,ali i ono sto nam je jos zajednicko jeste opstanak i nastavak dalje a svi znamo razloge koje sam pomenula u predhodnom postu od pre neki dan-uspomene i nase prijateljstvo.🤗Zivo je surov,u nasim privatnim zivotima nailazimo i susrecemo se sa tragedijama,tugama,bolovima,raznim problemima...ali pored toga mi ponovo dolazimo ovde na ovo nase divno mesto...mesto uspomena,prijateljstva i ljubavi.Tako i sada...izgubili smo ono nase dragoceno i zajednicko🥺...bol,tuga postoji i dalje kao i prvog dana...cak kod nekih kako dani odmicu to se i uvecava🥺...ali zivot je borba..prolazimo kroz razna iskusenja i desavanja,kako ovde tako i u nasim licnim zivotima...ali ne smemo izgubiti sebe ,uspomene i prijateljstvo...🤗Mi smo ti koji trebamo da delimo pozitivnu energiju,da hrabrimo i podsticemo jedni druge,da dajemo ljubav kao i do sada ,da delimo uspomene i lepa secanja jednako onako kao i do sada...jer prijatelji zato i postoje ...prijatelji se cene,postuju i vole...i dele mnogo toga medjusobno,a mislim da smo mi upravo takvi...i zato nastavimo napred...❤️🤗Bol ce ostati...tuga ce vremenom prestati a ljubav ce uvek ziveti!!!Onaj kome se neko poseban uvukao u srce,ko je poklonio deo svog srca oseca veliku bol...jer umemo i znamo da volimo..i tako nam je svima...i takav je zapravo i zivot,takvi smo zapravo mi ...koga volimo tolikom snagom i ljubavlju bilo da je to neko blizi,dalji ali je u vasem srcu...tako da je normalno da se osecamo kako se osecamo...🥺ali zivot treba nastaviti i suociti se sa daljim iskusenjima,skupiti snage za dalje i nauciti se hrabro nositi sa onim sto nam zivot donosi...Treba se penjati uzbrdo..a ne ici nizbrdo-unazad-jedino mozemo deliti nase uspomene i secanja...A bol ostaje...to i jeste cena ljubavi...
Zbog osecaja da mu je zivot pretezak, mladic se odluci zaliti svom duhovnom ucitelju i rece mu:
"Jednostavno vise ne mogu izdrzati! Zivot mi je pretezak i vise nemam snage!"
Ucitelj uze saku pepela, baci ga u casu punu bistre vode koja je stajala na stolu te rece: "Ovo su patnje."
Voda u casi se zamuti i pretvori u kal. Ucitelj prolije vodu. Uze tada drugu saku pepela, pokaza je coveku, otvori prozor i prospe pepeo u more. Pepeo se izgubi u moru, a more osta kakvo je i bilo.
"Vidis!" ucitelj ce. "Svakoga dana odluci hoces li biti casa vode ili more."
I nastavi: "Ovaj svet je pun plasljivih i nevernih dusa, skucenih umova i stisnutih saka! Jedan od najozbiljnijih nedostataka naseg vremena je odvaznost. Ne glupa drskost, luda nepromisljenost, nego prava hrabrost koja pred svakim problemom mirno razmislja: "Negde mora postojati resenje i ja cu ga pronaci."
-----------