http://www.youtube.com/watch?v=FJLCJaE0N6w
Kazu da je onaj njen osamario i da je ona plakala cesto zbog njega..Da je oko 9 sati osamario i izasao iz kuce, ostavio je uplakanu, oko 12 sati se vratio i zatekao je kako visi, oko pola jedan je prevezena u bolnicu ...Mozda sam pogresno razumela..a ostatak kaze da nije zelela da radi, da snima, stalno je plakala i bila nezadovoljna...Kazu da mnogi sumnjaju da je ona bila u stanju da se ubije,uprkos svemu tome. Da je jednoj koleginici poverila da misli da je Rahul vara , da je ona isplanirala njihovo vencanje ali da on vise ne zeli da se ozeni sa njom vec ima drugu koju zeli da ozeni. Opet kazem, sve ovo uzmite sa rezervom..hindi mi je malo zardjao u poslednje vreme..
Da i da je kod njega pronadjen njen mobilni telefon...
Narucila je i vencanicu ðŸ˜
I to sam cula...mozda je ovaj otkazao vencanje pa se zato ubila..Ko zna Boze, stalno mi se mota po glavi, sta god da je uradio, trebala je ostaviti ga, uraditi bilo sta, samo ne ovo, samo ne ovo ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Indijci su poznati po tom preterizmu u ljubavi..pa pogledaj im filmove...😕 Oni zive tako, u iluziji da postoji neko ko je jedini na svetu za njih..i da se posle smrti ponovo rode..Pratsina poslednja poruka je bila recenica iz filma " Ni posle smrti necu ti okrenuti ledja" ..
Ali ona je bila savremena devojka, uprkos javnosti i osudjivanja , ona je nevencana bila sa Rahulom u onom hotelu. Pritisak da se uzmu je bio ogroman za nju, verujem da je mozda i ostala trudna, mozda je abortirala ili nesto takvo u tajnosti..ko zna..sve ce se to polako otkriti ovih dana..ðŸ˜Mada ja medijima nista ne vjerujem kao ni izjavama tzv prijatelja Vecina ih koriste da i preko njene nesrece sebe istakne u medijima a svi su joj okrenuli ledja Cast izuzecima,kao sto je Vikas koji joj je nudio posao da bi se izvukla iz svega, dok su drugi gledali svoja posla i izbjegavali je a sad glume prijateljstvoAko je , na sve ovo, jos i trudna bila...ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Bila je sama, sad se to jasno vidi. Da je samo imala nekog da ga nazove, da zastane jedan sekund, da razmisli ... Ovo se verovatno ne bi desilo ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Ako je i bila ona to nije znala,jer je bio sami pocetak Ali to bi mogao biti razlog njene preosjetljivosti i tako burne reakcije ðŸ˜ðŸ˜ da je znala o cemu se radi sigurno bi se lavovski borila,sigurna sam ðŸ˜