Returning of the written off # 86 Invited only - Page 94

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

42.7k

Users

5

3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago
Deca gledaju kuci ono sto im roditelji dozvole. Na to se moze uticati.
nn027 thumbnail

A Martina je zensko? 🤢
Jedva su docekali. Pa sta i da je rekao to a nije. Kad se procita njegova izjava jasno je da nema blage veze s onim za sta ga napadaju.
Ima pravo da misli i da kaze ono sto misli. Nikoga on ne tera da se slozi sa njim. A baska sto mislim da nema postenijeg , plemenitijeg i boljeg sportiste i coveka, od njega, na planeti.

nn027 thumbnail

Nisam znala da sam durljiva 😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jeste, od stresa..😭 Koliko mu je trajala temperatura?

E to je bio fenomen 😕 prvo ga je u 4 ujutro krenula tresti groznica,oko 5 dobio temeperaturu 38.8 Ja me dala kasikicu paracetamola i nakon sat krenula padati U 8 sati bila je 36.7 i uopste se vise nije vracala 😕 On inace nije skon temepraturi,mozda mu je 3-4 puta bila povisena,ali niti je ikad imao ovoliku temper.niti se desilo da prodje za tri sata i vise se ne vraca 😕
Kety76 thumbnail

Kad zivis u zajednici ili u istoj kuci , prosto je nemoguce da se ponasas onako kako smatras da trebas..Moj problem je sto sam se uvek trudila da svima ugodim i da svi budu srecni, a uglavnom na svoju stetu ili sa mnogo truda i energije..Sad, u ovim godinama ja vidim da to nije dobro.ali se i dalje ne menjam..i dalje pokusavam da svima ugodim, kad bih uradila nesto drugacije,grizla bi me savest i osecala bih se ruzno...Mislim da sam shvatila kako je to moj zivotni problem, onaj koji je nemoguce resiti...😕

Razumijem te Dal Isto je bilo i kod mene Ja nisam zivjela u zajednici ali smo blizu Tako da sam stalno imala osjecaj da zivimo skupa Da ne pricam o stalnom upadanju,zivkanju,propitivanju,ispitivanju,... i meni je bilo u tom fazonu jojjj kako cu ...Ali kad sam shvatila da dobrota i ugadjanje vode jos vecem bezobrazluku i iskoristavanju a mene guraju u grob,uzela sam stvar u svoje ruke Bilo je tesko,prvo meni samoj a onda ide tortura jer nisu naucili da kazes dosta i ne Trajala je ta moja borba skoro tri god.ali sam se uspjela izboriti za sebe Nisam se ja ni svadjala,ni vrijedjala,...samo sam im cvrsto stavila do znanja da smo moj sin i ja na prvom mjestu,a oni kad dodju na red 😉 Samo to je i do muza Moj se u pocetku bunio,tjerao inat a onda se odvojio,poslovno,od oca,preuzeo posao u Austriji i onda je meni bilo puno lakse I on je tad shvatio koliko je tu bilo pogresnih odluka Ali dok god i druga strana nije spremna da se bori za vase bolje sutra,ti ne mozes sama nista uciniti
Kety76 thumbnail

Ja ne znam kako se Keti oblaci ali ja sam zaista uvek tip top..valjda komplekse lecim 😆

PS Pa mora valjda neko da nas i nahvali ponekad..😆

Vec sam ti rekla da meni ta stavka ne odgovara 😆😆 a evo i Nada ti kaze elegantne trenerke 😆😆 tu su jos farmerke,i tako to 😆😆 Ranije sam uvijek bila tip top,uzivala sam,cak i u trudnoci sam furala taj stil Ali nakon one silne borbe za sinov pa kasnije i moj zivot,to mi je postalo sporedno i nebitno Jedino sam redovna kod frizera,svake sedmice 😃 to ne propustam 😆
Kety76 thumbnail
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

"Najsvezija" slika. Od pre dva meseca 😆

slatka je 😛
Kety76 thumbnail