Returning of the written off # 85 Invited only - Page 8

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.5k

Users

5

3.2k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago
Dal - cestitam ti promenu boje i novo zvanje IF-StunnerzšŸ‘
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Novi video Vivian i njegova "biwi"

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QNcBgcc6UBg&feature=youtu.be[/YOUTUBE]

Jos je sa bradom i duzom kosom 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ideja da je uistinu dosao iz proslosti, da je bio zivuci duh, bila je vise nego to je Dougless
bila u stanju shvatiti. Duboko je udahnula. Nemate nikakav identifikacijski dokument, zar
ne? upitala je pokusavajuci malo razvedriti situaciju.
Podigavsi glavu otvorio je oci i zagledao se u nju. Zar sumnjate u moju rijec? ljutito je
upitao. Vi, vjetica koja mi je ovo ucinila, usu'ujete se sumnjati u mene? Da se ne bojim da
ce i mene optuziti za vjesticarenje, prokazao bih vas i ostao gledati kako gorite.
Stojeci tamo bez rijeci i s mislima koje su se vrtoglavo rojile, Dougless je gledala kako se
on okrece od nje i ponovno zapocinje s molitvom.

Ostatak ove prelepe knjige vam postavljam na fejs..Ja sam osvanula dok je nisam procitala ali nisam mogla da je ispustim iz ruku..😳

Hvala. Obavezno cu je procitati 😊
nn027 thumbnail

Evo me drugari tek sad zavrsila...ni jela uopste nisam od jutrosšŸ˜•

Sad sam upala da postavim u FC Prats-pa da postavim i kod nas😊

@Dalā¤ļø draga hvala na prici,ja cu je verovatno procitati,nocas sigurno ovaj deo ovde sto si postavila a dalje cu videti to na fb sto si poslala.šŸ˜‰
Hvala draga od srcašŸ¤—

---------------------------
Volite i budite voljene uvekā¤ļøšŸ¤—
---------------------------

Neka dragi vasi partneri vas obasibaju svakodnevno ā¤ļøs'ljubavlju,ā¤ļøa ne samo za dane praznikašŸ¤—

Hvala Biki na lepim zeljama i prelepim siggiima ā¤ļø

nn027 thumbnail

Jos...šŸ˜‰
ā¤ļø
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=H8DvAhbwvsA[/YOUTUBE]

ps.danas je Pratsā¤ļø bila na redu za rad,njoj sam posvetila svu paznju😳

Divno je
Edited by nn027 - 9 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Novi video Vivian i njegova "biwi"

Jos je sa bradom i duzom kosom 😃

Zavisi kad su snimali-to je bilo pre brijanjašŸ˜‰
One su najsvezije slicice gde je bez bradicešŸ˜‰
I video sa helikopterom je svezije od ovogšŸ˜‰
Edited by Bikica - 9 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

"Sto ako su vas sl*gali da se od ljubavi ne zivi?
Meni je mater jednom rekla da se od ljubavi zivi, a od para prezivljava. Ja njoj virujem.
Zato sto nigdje toliko ljubavi nisam vidjela kao u stanovima od 30 kvadrata i bolesnikim posteljama.
Sto ako su vas sl*gali da prestane vremenom, da ce joj se 'smijati jednog dana' i zaboraviti je?
Ni jedna nasa mlada ruka ne drzi cvrsto onu drugu kao to se drze dvije staracke.
Sto ako su vas sl*gali da trebate naci sebi ravnog?
Meni nisu uspjeli sl*gati tako nesto, jer nikad nisam vidjela toliko prkosa i borbe, kao u ljubavima koje su susjede i strine osu'ivale sa prozora. Kao da su one mjerilo vasih zivota.
Sto ako su vas sl*gali da ljubav mora nositi vasu naciju i vjeru?
U novinama i pricama su propali, a ja sam na svoje oci vi'ala one najvece ljubavi, najljepsu djecu, najvise odricanja i zrtve bas kod takvih. I da, oni su sretni. Daleko od svih koji su ih se zbog njihove ljubavi odrekli. I onih kojima je njihova mijesana ljubav propala, bas kako bi propala i da nije bila mijesana.

Sto ako su vas sl*gali da morate do 25.? Do 35? Do 40, jer je krajnje vrijeme?
Mene nisu uspjeli,
jer nitko mi nije tako stvarno i realno pricao o ljubavi kao ona koja je svoju pronasla sa 50. I sada mu trci u zagrljaj kao djevojica od 15 godina.

Sto ako vam cijelo vrijeme lazu? Sto ako vas cijelo vrijeme pokusavaju uvjeriti da je ljubav ono to su oni nekad imali, i sad vise nemaju jer prestane 'kada sirotinja udje na vrata', 'kada dodju djeca', 'kad treba vratiti kredit', 'kada ga izoblici bolest', 'kad vise ne moze da spava s tobom tri puta dnevno'.

Nemojte vjerovati ni meni. Vjerujte samo sebi. Drzite svoju ljubav cvrsto; rukama, nogama, noktima. Jer ona nece prestati, nego ce ojacati, bas kad do'u djeca. Bas kad sirotinja udje na vrata. Bas kad bude trebalo vratiti kredit. Bas kada on bude bolestan. Bas kada ne bude mogao spavati s tobom tri puta dnevno.

I mozda niste svi napravljeni u ljubavi, ali pravite novu djecu u ljubavi. Ili ih nemojte praviti. Nekim ljubavima ona nisu ni potrebna.

Samo nemojte dozvoliti da vam lazu. Drugi nam se mijesaju u plate, skolovanje, posao, zdravlje, oblacenje, prehranu, utjecu na polovinu naseg zivota jer je svijet takav.
Ali svoju ljubav nikome ne dajte. Jer je to najvise sto cete postici u zivotu.
Hebes ti platu od deset tisuca kuna ako ce na kraju dana uci u prazan stan s vrecicama najnovije odjece koju nema tko skinuti.
I sve pare ovog svijeta, ako ih nemas s kime podijeliti.
Jer, od ljubavi se zivi. Od para se prezivljava, i s parama se izivljava"

Prelepa prica Dal. Nema pravila, recepta...treba voleti i verovati da ljubav postoji. I treba dati sve od sebe da je nadjemo i sacuvamo. Hvala ti i za knjigu i za ovaj predivni tekst. ā¤ļø

Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail

ah...my Goodā¤ļø

Kad odem u fan club...nagledam se...tako se zasladim...bojim se na kraju da ce mi oci tako sevatiā˜¢ļøda necu moci ni epizode gledati a tek od prevelike kolicine slatkisa ...samo dijabetes zaraditi
ali sta da radim kada ne mogu da odolim nekim indian slatkisima ā˜ŗļø

Jutros sam otisla na spavanje u 8. Jedva sam se naterala. Bilo je ono, dobro poznato, jos samo ovu epizodu šŸ˜†
nn027 thumbnail

Dal ā¤ļø Dobro dosla u lila klub šŸ¤—

nn027 thumbnail

Zavisi kad su snimali-to je bilo pre brijanjašŸ˜‰
One su najsvezije slicice gde je bez bradicešŸ˜‰
I video sa helikopterom je svezije od ovogšŸ˜‰

Htedoh reci da su ovo snimili pre sisanja i brijanja pa sam zabrljala šŸ˜†