Returning of the written off # 85 Invited only - Page 14

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.5k

Users

5

3.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

Znaci sta god da kazu pogode..😆

Naravno. To me podsetilo na onu pricu o djaku koji je odgovarao geografiju. Kad mu je nastavnica trazila da pokaze na karti neki pojam on je stavio ceo dlan na nju. 😆 Tako i ovi. 😆
nn027 thumbnail

Krvna grupa 0
Osobe koje imaju krvnu grupu 0 trebalo bi da izbegavaju mleko i gluten. Iako se dobro nose sa stresom, muci ih zeludacna kiselina. Cajevi koji se preporucuju osobama s krvnom grupom 0 oni su na osnovi djumbira, ginsega, zelenog aja Sencha i caja Mat", koji je poznata zamena za kafu. Idealan izbor cajeva za njih je mesavina Senche, ginsenga i djumbira, a umesto kafe caj Mat" ili cisti japanski zeleni caj Sencha.

Jo odgovara: persun, hmelj, kora bresta, list duda, djumbir, cvet lipe, maslacak, vidovcica, misljakinja, sipurak.

Volim sipurak i pila sam ga os kako znam za sebe. Od ostalih, caj od persuna ali samo ako imam zdravstvene probleme.

Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

http://www.24sata.rs/test-otkrijte-sta-je-u-horoskopu-vas-frajer-iz-snova/26537

Ja sam osvojila 15 poena 😃

Vazduni znakovi od 12 do 15 poena (Blizanci, Vaga, Vodolija)

Za: Duhovit i mudar

Protiv: Zbunjen i temperamentan

O, vi uzivate u razgovorima! Ovi su muskarci fantasticni u razgovorima koji ce vas cele noci drzati budnim. Srecom, odlicni su i u prljavim razgovorima. Uzivaju u kulturnim doga'ajima, picu nakon posla i rostilju s prijateljima na kojima razmenjuju stavove i misljenja. Posebno su slabi na zene koje ih podrzavaju. Njima je glavni adut komunikacija, zato uvek uz sebe imajte mobilni i uzivajte u vrckavim SMS-ovima i zavodnickim mejlovima.

Ja 11 😃

Vodeni znakovi od 8 do 11 poena (Rak, Skorpija, Ribe)

Za: Zavodljiv i pazljiv

Protiv: Tesko ga je procitati i stidljiv je

Ako trazite osecajnost i romantiku, oni ce vam je dati. Ovi momci kao da imaju sesto ulo i uvek znaju sta zene zele pa se trude to i da vam pruze. Uvek su saoseajni, ali cesto ne znaju dobro da izraze svoje prave emocije pa u pocetku veze treba u tome da mu pomognete. Oni vole porodicno okruzenje zato planirajte izlaske u lokalne kafice i picerije ili jednostavno uzivajte u mirnoj veceri kod kue.

nn027 thumbnail
nn027 thumbnail

http://zuta-minuta.com/ovaj-video-pokazuje-sta-se-desava-sa-psom-kada-ga-vlasnik-izbaci-na-ulicuvideo/?fb_ref=Default
😒
nn027 thumbnail

http://logicno.info/ovo-je-najnoviji-mercedes-i-sastavljen-je-od-najnaprednije-tehnologije-od-koje-ce-vam-se-zanesvjestiti-video/?fb_ref=Default

Na sta bi, onaj ko vozi ovaj auto, potrosio 100E?
nn027 thumbnail

Bolje spreciti nego leciti 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail