Znaci sta god da kazu pogode..😆
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
KIARA THROWN 14.9
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Znaci sta god da kazu pogode..😆
Krvna grupa 0
Osobe koje imaju krvnu grupu 0 trebalo bi da izbegavaju mleko i gluten. Iako se dobro nose sa stresom, muci ih zeludacna kiselina. Cajevi koji se preporucuju osobama s krvnom grupom 0 oni su na osnovi djumbira, ginsega, zelenog aja Sencha i caja Mat", koji je poznata zamena za kafu. Idealan izbor cajeva za njih je mesavina Senche, ginsenga i djumbira, a umesto kafe caj Mat" ili cisti japanski zeleni caj Sencha.
Jo odgovara: persun, hmelj, kora bresta, list duda, djumbir, cvet lipe, maslacak, vidovcica, misljakinja, sipurak.
Volim sipurak i pila sam ga os kako znam za sebe. Od ostalih, caj od persuna ali samo ako imam zdravstvene probleme.
http://www.24sata.rs/test-otkrijte-sta-je-u-horoskopu-vas-frajer-iz-snova/26537
Ja sam osvojila 15 poena 😃
Vazduni znakovi od 12 do 15 poena (Blizanci, Vaga, Vodolija)Za: Duhovit i mudar
Protiv: Zbunjen i temperamentan
O, vi uzivate u razgovorima! Ovi su muskarci fantasticni u razgovorima koji ce vas cele noci drzati budnim. Srecom, odlicni su i u prljavim razgovorima. Uzivaju u kulturnim doga'ajima, picu nakon posla i rostilju s prijateljima na kojima razmenjuju stavove i misljenja. Posebno su slabi na zene koje ih podrzavaju. Njima je glavni adut komunikacija, zato uvek uz sebe imajte mobilni i uzivajte u vrckavim SMS-ovima i zavodnickim mejlovima.
Vodeni znakovi od 8 do 11 poena (Rak, Skorpija, Ribe)
Za: Zavodljiv i pazljiv
Protiv: Tesko ga je procitati i stidljiv je
Ako trazite osecajnost i romantiku, oni ce vam je dati. Ovi momci kao da imaju sesto ulo i uvek znaju sta zene zele pa se trude to i da vam pruze. Uvek su saoseajni, ali cesto ne znaju dobro da izraze svoje prave emocije pa u pocetku veze treba u tome da mu pomognete. Oni vole porodicno okruzenje zato planirajte izlaske u lokalne kafice i picerije ili jednostavno uzivajte u mirnoj veceri kod kue.
Ova je zbunjena isto kao ja 😆