Returning of the written off # 84 Invited only - Page 79

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45.3k

Users

4

2.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

Dobar dan 😊
Kod mene suncano, +12C 😃

Kod nas najavljuju tu temperaturu za vikend..😃 Trenutno je uzasna magla..jedva sam se vratila s posla..😕

Kod mene i sutra ovako, oblacno i bez padavina. 😊 Za vikend i pocetak naredne nedelje najavljuju i +15 C.

Napokon lepse vreme..😃

Danas je bio divan prolecni dan 😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja nisam. Nije me toliko iznenadilo da je radio kao instruktor plivanja nego to sto imam utisak da se udvara ovoj devojci. Negde sam citala da se nije bas druzio sa zenama. Pretpostavljam da ti znas vise u vezi toga.

Pa , nije da se nije udvarao..Samo, nije zeleo da gubi vreme na vezu i emocije, imao je preca posla..i ako mene pitas, bio je potpuno u pravu..😆
nn027 thumbnail

Pa , nije da se nije udvarao..Samo, nije zeleo da gubi vreme na vezu i emocije, imao je preca posla..i ako mene pitas, bio je potpuno u pravu..😆

Mislis da su te stvari precenjene? 😆
Ne znam za njega ali na nasu srecu, zanimao se naukom i ostavio nam naizmenicnu struju i jos mnogo toga. Da nije njegove predanosti nauci, ko zna da li bi mi danas ziveli ovako kako zivimo. Mozda se mi ne bi ni upoznale. 😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne znam za njega ali na nasu srecu, zanimao se naukom i ostavio nam naizmenicnu struju i jos mnogo toga. Da nije njegove predanosti nauci, ko zna da li bi mi danas ziveli ovako kako zivimo. Mozda se mi ne bi ni upoznale. 😃

Da nije on otkrio, otkrio bi neko drugi..samo mnogo kasnije..pa verovatno jos ne bi bile na tom stepenu razvijenosti komunikacije da bi se upoznale...Hvala ti Tesla 😃
nn027 thumbnail

Sta mislite ko je na slici?

Nikola Tesla..😃
👍🏼 👏

Zamisli, tu je radio kao instruktor plivanja. Njujork. 😆

Znam, citala sam knjigu o njegovom zivotu..😃
Ja nisam. Nije me toliko iznenadilo da je radio kao instruktor plivanja nego to sto imam utisak da se udvara ovoj devojci. Negde sam citala da se nije bas druzio sa zenama. Pretpostavljam da ti znas vise u vezi toga.

Da nije on otkrio, otkrio bi neko drugi..samo mnogo kasnije..pa verovatno jos ne bi bile na tom stepenu razvijenosti komunikacije da bi se upoznale...Hvala ti Tesla 😃

Cini mi se da on i nije koristio taj termin "otkriti" nego da je govorio da je njemu dato da spozna. Mnogo toga je znao a precutao. Nisam sigurna ni da bi ga danas razumeli. Veliki, veliki covek je bio.
nn027 thumbnail

Dobro vece 😃
Nema niceg sladjeg od malenih andjela 😊

Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail

Novak ima veliko srce. Nije samo dobar sportista nego i covek. Ponosna sam sto je nas.
Meni on lici na Teslu 😃
Edited by nn027 - 9 years ago