Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 24th Oct 2025
RAMAYAN AT PH 23.10
APAHARAANN 24.10
Mihir To Kiss Noyna - Ewwwww
Twinkle Khanna says physical cheating isn’t a deal breaker
Leap & Separation!
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
SSR Family To Challenge CBI Closure Report
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠 RESULTS
Abhinav Kashyap about Aamir & Saif
Spirit - The Sound Story Of The Film
Akash & Isha Ambani s birthday celebration in Jamnagar.
Dobro vece devojcice🤗
Cestitam na novom CC👏 Dal❤️ hvala 🤗@Dal❤️ Hvala lepo na cestitkama za N.G😳Da pogledala sam i drugi deo,snasla sam se,gledala na YT-pre toga citala WU,uglavnom sam pogledala sve,samo u prvom delu na sajtu nisu prevedene mnoge epizode pa sam gledala onako,nisam tada trazila WU,a sad ne znam na TV hoce li i dalje pustati..ovi praznici bili pa zbog toga nije bilo,a sad eto ovi Parovi vise po ceo dan...inace pratim i na TV a ponovo sam pocela po malo gledati na netu.Da u pravu si ima delova gde su bas preterali u prici,ali celokupno mi se jako dopada,te odlepih za njom,a pogotovu za Vivianom i Drasthi-savrsen sklop ,savrsenih glumaca,zaista su perfektni.I meni se dopada Bitu ji,RK majka,Sultan je ok, Siki je koma 😆 uglavnom RK i Madhu najbolji,a RK mi se jako dopao kada zove Madhubala Ahaaa ili samo Ahaaa ili moja divlja macka ili bivi😆svejedno to je toliko slatko,pa njegovi pogledi,podsmesi...uf...😆 a i Madhu borba i sve ...E tako ja uradih-zbrljah sad ovako umorna i ovo-Prvi susreti Rishbala❤️
Ali zato ledena kisa
O cemu je ovde rec? Nisam skontala 😕
meni pise da nema niceg na ovoj adresi..😕