Nadice secas li se ove slicice od pre 2/3 god☺️
Obojica mi na slici-jos hvali jedan- moj lepi☺️
CASE IN COURT 5.1.26
Lokah fame Kalyani Priyadarshan cast opp Ranveer in Pralay
Kartik celebrates New Year with his GF
Ikkis flops at the box office
CASE IS DONE 6.11
Sudha Chandran's spiritual encounter with Kaali Maa!
No Sympathy For Hrithik
SRK explains the actual meaning of most misunderstood word "Jihad"
Started Rewatching Jodha Akbar and addicted once again.Hoping for S2
Nache Nache Video Song - The Rajasaab
Nadice secas li se ove slicice od pre 2/3 god☺️
Obojica mi na slici-jos hvali jedan- moj lepi☺️
Sad idem raditi...posto je i Nadica pobegla negde...
I jedan refres...posle slicica ...i slatkisa☺️
Dobra noc Biki 😃I ja volim fudbal 😉 😆🤣😆Znam😆Pa mi smo sportski tipovi to se zna..i mi smo trenirale isti sport koliko se secam😉Tako kako nam je kosarka u krvi tako isto i fudbal...samo neka je dobra lopta😉Pa sad ziveli draga,jedno picence za nas ❤️Hvala, hvala. Zivela ti meni 😉 😃Jeste. Kosarku smo trenirale 😃Skroz si u pravu. Sve je do lopte. Lepo je zgrabis i ne ispustas. Ja mislim da mi je dobra taktika 😆😆😆

Evo me Biki. Gledam kako se RK druzi s Nandini 😆 😆Nisam znala da i kravu treba sarmirati da bi dala mleko 😆

Dobro jutro 🤗
Kod mene jos uvek radno...Nego svratih na twiter i upravo sveza slicica koju je izbacio moj prvi SS❤️
🤣Pa kazem ja samo lopta da je dobra😉 i kad je uzmes ne klizi iz ruku,zato treba biti oprezan pri odabiru iste...i kada nadjes odgovarajucu-tacno 👏ne ispusta se iz ruku i paziti samo da se ne probusi...jer tesko je naci istu ...😉A tvoja taktika,pa mislim da je extra,👍🏼nisi dzaba trenirala tolike godine,😉 sve si korake ,trikove naucila,znas gde gadjas a da to ne bude promasaj-bas kao ja izaberem pozicije -znas sama koje 😉 i onda gadjam u metu bez promasaja-a moja najbolja pozicija jeste centar😉 a dobro vodim loptu i samo trice ciljam -onako iz daljine i veoma elegantno😉😆
😲Ti vec stigla do te epizode...e sad ti je ono vani kada je navodno ostavlja i slomi joj srce.🥺😭 I samo kako je tu sl*gao--da je lagao da sve sto joj je pre rekao bilo samo da je osvoji i da ga zavoli-a upravo je tada laze ...kad to kaze...i videlo se posle kada je priznao da je voleo pre toga i da se zaljubio na prvi pogled njegova ljubav iz snova-ali je ovim svojim postupkom naneo i sebi vise bola...a znamo sta je uticalo na njega i njegov ego...izmedju svega i ona na metli sto leti i kruzi svo vreme oko njih-Di...😡Kod mene sporo ide,ne gledam redovno jer radim... caps,skidam sad scene ove sto nema na YT,pa radim svrljam sigiee,avis...jao imam tonu posla ...ali nista to nije naspram mog uzitka.☺️Jao secam se kako se krava sarmira...🤣ma RK je cudo,mene je sarmirao na prvi pogled...i to je ljubav☺️❤️