Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
BACK TO MUSSORIE 17.9
Dobro vece,ako je nekom dobro,a osecam da nije...😕
S'obzirom na raspolozenje kako moje a tako vidim i vase...ja onako usput...samo da vas pozdravim i posaljem poljubce😳
I da podelim pre nego odem...slicice
Slika od ranije...i ne znam ko je na slici😉 Osmeh je vazan☢️Nove slicice😉Ova prva sa rodjendana Tellychakkar😉❤️
❤️obrijana bradica❤️Party -u pitanju😉
Kada bi se svi drzali ljubavi,ova zemlja bi bila raj.Patrijarh Pavle------------------------------------------------Zivot je cudan, u bolu izobiljan, u sreci oskudan.
Nekad ces sijati, a nekad oronuti,nekada plivati,
a nekada tonuti, al duhom nikada nemoj klonuti !---------------------------Nakupi se i meni dana, dugih ko godina...
Odcutim...Svakome je, njegov teret najtezi...Proci ce...kao sto sve prolazi..---------------------------O glavu mi se odbilo mnogo stosta. U retkim trenutcima sam znala pozeleti da sam drugacija,da manje volim ljude,da im manje verujem,da sve u zivotu primam s dozom rezerve,da me manje bole tudje boli, ali ipak ja nisam takva...ostajem ovakva kakva jesam, pa neka boli ..proci ce ..--------------------------------------
Ponekad se pitam:"Zeno odakle ti tolika snaga?"A onda se setim "Ja sam zena ratnik a ne gubitnik!---------------Pisem..
Jer dodirnem emocije koje mnogi ni ne vide.
Jer i tuge radjaju nesto lepo.
Jer kazem ono o cemu mnogi cute.
Jer putujem kroz vreme citajuci.
Jer napisano cuva trenutak i osecaj u njemu za svagda.---------------Mnogo ljudi previse prica, premalo voli, precesto mrzi..-------------Nisam te zaboravio! A i kako bih mogao? Samo sam odabrao da ne pricam o tebi, ne spominjem te. Cuvam te kao najvece blago, skriveno u srcu.Tamo zaborav ne zalazi. Do tamo ja znam put.
Tamo odlazim kad god te se zazelim...Bukowski
-------------Kada pronadjes nesto retko, ostani tu i cuvaj to...Nemoj da ides dalje i da sebe uveravas da ima jo takvih...Ti si sebi pronasao svoje...--------Tuznom coveku se poklanja rec,usamljenom paznja, a nevaspitanom ignorisanje...Nemojte se truditi da se vase prisustvo primeti, vec da se vase odsustvo oseti.-------Nemoj nikome objasnjavati zasto odlazis kada je tvoj mir u pitanju.. svatko ga zasluzuje .-----
I na kraju...jos jedna pesma ...na ovaj nacin...😉--------------Ima jedan svijet gdje zivjet bi htjela
Ima jedan svijet gdje rijeci su djela
U tom svijetu zivi covjek od soli
Sjajom sunca rodjen, kamen kojeg volim..[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5NM7C6K8m-Y&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Ja dosla sinoc,otisla i opet ja...izgleda da menjam Nadicu,sto znaci da preuzimam smenu 😳
E pa da podelim novostiPrva...navodno..😕..videcemo sta ce biti na kraju😉Check Out: The female lead opposite Vivian Dsena
The show is tentatively titled as 'Gurdaspur' and renown actor Sudesh Berry has also been roped in for a pivotal role on the show.
As we had recently reported about Vivian Dsena, popularly known as RK of Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon to soon make a come back on TV with ace Producer Rashmi Sharma's upcoming show on Colors, we now reveal the name of the actress, who is in talks for playing the female lead opposite Vivian.
Our source informs,"Shivani Tomar has been approached to play the female lead opposite Vivian. However, things are yet to be finalized and talks are still on with the actor."
Shivani was earlier seen in the show Pavitra Rishta and was also in news for getting replaced after shooting for 10 days for Star Plus' Tu Mera Hero.
We contacted Shivani who told Tellybuzz, "Yes, I have been approached for the show but nothing is confirmed yet."
The show is tentatively titled as 'Gurdaspur' and renown actor Sudesh Berry has also been roped in for a pivotal role on the show.
Druga...Novost koji glumci pocinju sa novim sou,,
Ima DD.te ona vasa Kritika Kamra itd...
Novost jos...jeste,mislim nije😆...to se zna.😆..ali da sam ja konacno shvatila da sam savrseni ludak😆 i ako postoji ustanova za savrsene ludake kao sto sam ja koji se mogu jos nadograditi u svom ludackom savrsenstvu slobodno me uputite ali bez bele kosulje molim vas 😆...
mozete mi kupiti za taj put iskljucivo crvenu kosuljicu onako sa diskretnim srcima ❤️gde ce pisatiI misss you-da je nosim da mi laksi bude boravak u mom usavrsavanju ludila😛----------------------I da ovo sam radila..i pisala ..u svom ludackom zanosu😉😆A da bi se pripremila za sve to...trebam malo uhvatiti sna... zato pobegoh ...istog ovog momenta😆