Returning of the written off #79 Invited only - Page 25

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

52.9k

Users

6

2.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Dobar dan..ja pobegla s posla, sutra putujem sluzbeno u Vr..😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Kod mene je strasno grmelo. Na svu srecu zavrsilo se samo na tome i nesto kise sto je palo. Nije bilo leda a ni vetar nije naneo nikakvu stetu. Sve u svemu dobro smo prosli.
Kod mene je sad oblacno i 23 stepena. "Samo" 15 stepeni manje nego juce. 😃

Samo ??? Auuu...vama ko neko da ukljucio klimuu osnosu na juce..
Daltoni thumbnail

http://www.malihoroskop.com/ljubavni-horoskop/zenska-karta-strasti-procitaj-svoj-znak-i-doznaj-kakva-si-osoba/

Rak

Vrlo osjecajne i intuitivne duse zene Rakove privuci ce suosjecajni i romanticni muskarci. Pripadnice ovog znaka prate ceste promjene raspolozenja. Vole stabilnost i privlace ih samosvjesni muskarci. Ovim znakom vlada srce i upravo zbog toga su vrlo oprezne i sporo ulaze u ozbiljne veze.

No kada muskarca jednom puste u svoj svijet postaju odane i vezu smatraju svetinjom. Vezane su uz obitelj te od partnera ocekuju isto.

Ribe

Plave i velike oi poput oceana stvorene ili da ih ispune suze radosnice obiljeje su ena ro'ene u horoskopskom znaku Ribe. Romantine i osjeajne Ribe vole biti zaljubljene - makar u teoriji. Kako njima vlada Neptun, planet koji upravlja snovima i idealima, vie od svega vole biti oborene s nogu. Kako su i sam izrazito matovite, enske Ribe ele svaki trenutak uiniti posebnim i arobnim.

Njihova kreativnost, njenost i emotivnost ine ih poeljnim partnericama, ali upravo ih te kvalitete mogu odvesti u vlastiti svijet koji nema veze s realnou. Jednako tako, mogu ih privlaiti nekonvencionalni mukarci te oni s izrazenom mracnom stranom.

😉

https://d.gr-assets.com/hostedimages/1380429621ra/860783.gif
Edited by Daltoni - 10 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Moze 👍🏼..Ovaj je bas bas po mojoj meri..😳

Hvala..❤️

Jel' vidis kako znam koji voli caj 😉 😆 😆
Daltoni thumbnail

Jel' vidis kako znam koji voli caj 😉 😆 😆

Znas me...😆

nn027 thumbnail

uh bre ali me nerviraju oni sa obojenog foruma 🤢vec su priprijetili da cemo im biti stalno na oku Zar nas se toliko boje 😆😆

Sta ste ovaj put uradile i sta su vam rekli tacno 😆

nista 😃 stvarno nista 😆😆 nego su nam zaprijetili da ce nas drzati pod nadzorom da ne bi slucajno... 😡

Pa ne mogu da ih krivim sto se varkaju...opasne ste vi zverke...😉 😈 😈

Mi?! 😲 😃

🤣
nn027 thumbnail

Ja sam bila bas iznenadjena ali sad mi se njena uloga sve vise dopada. Brzo cemo mi pohvatati sve konce. 😃
nn027 thumbnail

Dobar dan..ja pobegla s posla, sutra putujem sluzbeno u Vr..😃

Pa sta ce ti gazdarica reci kad vidi da te nema? 😆

Srecan ti put. Dobro je da nije toplo kao zadnjih dana. Lepo ces svratiti i do tvojih i super. 😃
nn027 thumbnail

http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/573915/I-SEKSI-I-SMESNO-Urnebesni-nacini-na-koji-su-se-Novosadjani-branili-od-vrucine?ref=fbblic

Moj favorit je kupus, definitivno 😆 😆

Kod mene duva vetar i u daljini opasno grmi. Samo da ne bude leda

Kod mene nije bilo nevremena a nema ni kise.
Malo se naoblacilo i temperatura pala na 25 . Jutro bas prijatno 😛

Kod mene je strasno grmelo. Na svu srecu zavrsilo se samo na tome i nesto kise sto je palo. Nije bilo leda a ni vetar nije naneo nikakvu stetu. Sve u svemu dobro smo prosli.
Kod mene je sad oblacno i 23 stepena. "Samo" 15 stepeni manje nego juce. 😃

Samo ??? Auuu...vama ko neko da ukljucio klimuu osnosu na juce..

Da! 😃 Prelepo mi je sad. Uzivam 😃
nn027 thumbnail

Ribe

Plave i velike oi poput oceana stvorene ili da ih ispune suze radosnice obiljeje su ena ro'ene u horoskopskom znaku Ribe. Romantine i osjeajne Ribe vole biti zaljubljene - makar u teoriji. Kako njima vlada Neptun, planet koji upravlja snovima i idealima, vie od svega vole biti oborene s nogu. Kako su i sam izrazito matovite, enske Ribe ele svaki trenutak uiniti posebnim i arobnim.

Njihova kreativnost, njenost i emotivnost ine ih poeljnim partnericama, ali upravo ih te kvalitete mogu odvesti u vlastiti svijet koji nema veze s realnou. Jednako tako, mogu ih privlaiti nekonvencionalni mukarci te oni s izrazenom mracnom stranom.

😉

https://d.gr-assets.com/hostedimages/1380429621ra/860783.gif

Kad sam procitala poslednju recenicu odmah sam pomislila na tebe. Jedino ne znam kako Kety stoji sa tim mracnom tipovima 😆