Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
ENTRY INTO RESORT 22.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Kod mene je strasno grmelo. Na svu srecu zavrsilo se samo na tome i nesto kise sto je palo. Nije bilo leda a ni vetar nije naneo nikakvu stetu. Sve u svemu dobro smo prosli.
Kod mene je sad oblacno i 23 stepena. "Samo" 15 stepeni manje nego juce. 😃
Rak
Vrlo osjecajne i intuitivne duse zene Rakove privuci ce suosjecajni i romanticni muskarci. Pripadnice ovog znaka prate ceste promjene raspolozenja. Vole stabilnost i privlace ih samosvjesni muskarci. Ovim znakom vlada srce i upravo zbog toga su vrlo oprezne i sporo ulaze u ozbiljne veze.
No kada muskarca jednom puste u svoj svijet postaju odane i vezu smatraju svetinjom. Vezane su uz obitelj te od partnera ocekuju isto.
Plave i velike oi poput oceana stvorene ili da ih ispune suze radosnice obiljeje su ena ro'ene u horoskopskom znaku Ribe. Romantine i osjeajne Ribe vole biti zaljubljene - makar u teoriji. Kako njima vlada Neptun, planet koji upravlja snovima i idealima, vie od svega vole biti oborene s nogu. Kako su i sam izrazito matovite, enske Ribe ele svaki trenutak uiniti posebnim i arobnim.
Njihova kreativnost, njenost i emotivnost ine ih poeljnim partnericama, ali upravo ih te kvalitete mogu odvesti u vlastiti svijet koji nema veze s realnou. Jednako tako, mogu ih privlaiti nekonvencionalni mukarci te oni s izrazenom mracnom stranom.
😉
Moze 👍🏼..Ovaj je bas bas po mojoj meri..😳
Hvala..❤️
uh bre ali me nerviraju oni sa obojenog foruma 🤢vec su priprijetili da cemo im biti stalno na oku Zar nas se toliko boje 😆😆
Sta ste ovaj put uradile i sta su vam rekli tacno 😆nista 😃 stvarno nista 😆😆 nego su nam zaprijetili da ce nas drzati pod nadzorom da ne bi slucajno... 😡
Pa ne mogu da ih krivim sto se varkaju...opasne ste vi zverke...😉 😈 😈
Dobar dan..ja pobegla s posla, sutra putujem sluzbeno u Vr..😃
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/573915/I-SEKSI-I-SMESNO-Urnebesni-nacini-na-koji-su-se-Novosadjani-branili-od-vrucine?ref=fbblic
Moj favorit je kupus, definitivno 😆 😆
Kod mene duva vetar i u daljini opasno grmi. Samo da ne bude leda
Kod mene nije bilo nevremena a nema ni kise.Malo se naoblacilo i temperatura pala na 25 . Jutro bas prijatno 😛
Kod mene je strasno grmelo. Na svu srecu zavrsilo se samo na tome i nesto kise sto je palo. Nije bilo leda a ni vetar nije naneo nikakvu stetu. Sve u svemu dobro smo prosli.
Kod mene je sad oblacno i 23 stepena. "Samo" 15 stepeni manje nego juce. 😃
Samo ??? Auuu...vama ko neko da ukljucio klimuu osnosu na juce..
Ribe
Plave i velike oi poput oceana stvorene ili da ih ispune suze radosnice obiljeje su ena ro'ene u horoskopskom znaku Ribe. Romantine i osjeajne Ribe vole biti zaljubljene - makar u teoriji. Kako njima vlada Neptun, planet koji upravlja snovima i idealima, vie od svega vole biti oborene s nogu. Kako su i sam izrazito matovite, enske Ribe ele svaki trenutak uiniti posebnim i arobnim.
Njihova kreativnost, njenost i emotivnost ine ih poeljnim partnericama, ali upravo ih te kvalitete mogu odvesti u vlastiti svijet koji nema veze s realnou. Jednako tako, mogu ih privlaiti nekonvencionalni mukarci te oni s izrazenom mracnom stranom.
😉