Returning of the written off #78 Invited only - Page 88

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.1k

Users

5

2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

hvala Dal ❤️ sad odmaram od njemackog dva mjeseca 😃 u septembru cu upisati B2 da jos i to rijesim 😃

Sada si na raspustu kao i svi ostali djaci 😃

Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

A mozda i ne napusta nego zavrsavaju seriju 🤢 juce im je bila 1935 epizoda,znaci jos 65 do tih famoznih 2000 🤢 Znaci otprilike u septembru,koliko rekose da traje i njegov otkazni rok.Pretpostavljam da ce im ova serija sa Sanayom i Vivianom biti zamjena za BV,dok su ih oboje ubacili u JDJ.

E sad, ako ja dobro kapiram, pisu da je napusta a u medjuvremenu bi im ta pametnaideja , da zavrse seriju, mogla pasti na pamet. Ne znam. Uveli su gomilu nekih novih likova. Anandi bi uskoro i baba mogla postati . Ko zna. Mogu oni tako i do 5000 . Stalno se resetuju.
Mozda ce sacekati da vide kako se kotira nova serija pa ce onda zavrsiti BV. U svakom slucaju slavice 2000-tu epizodu 🤢

nn027 thumbnail

😆
Edited by nn027 - 10 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Uzelala sam se,Dal,Nado,Kety,Dry🤗
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Edited by smeker - 10 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Uzelala sam se,Dal,Nado,Kety,Dry🤗

Smekiii 🤗..

Sta ima novo? kako si? Jel' prosao prijemni?
nn027 thumbnail

Evo bas pijem kafu 😃 Hvala ❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Pogledala sam ga. Na kraju gledam kako je zbog para spremna ubiti vlastitu cerku i pomislim kakav je frik, mislim bas ga preterase. Onda saopstavaju da je osudjena na dozivotnu i ja se setim... hebote pa pisalo je da je snimljen po istinitom dogadjaju. Uzas!

Zaista se tako dogodilo..da ne poverujes..ali ko kaze da pravi zivot ne moze biti bizarniji od maste..😕
Ipak, sve u svemu..jako dobar film..

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

bas sam se lijepo druzila 😆😆 jedva sam oci drzala otvorene 😆

Mene to ceka od sutra..Moj mali bratanac ,od 40 dana,😭 mora na operaciju pupcane kile,pa mi sutra kolektivno dolazi sva familija..Ali, nije operacija sutra vec konsultacija sa hirurgom,tako da cemo tek videti dalji razvoj situacije..😭
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Moja preporuka za film..gledala sam ga nocas jer ga je svami pustio a mene zainteresovao...👍🏼

http://www.filmovita.com/beautiful-twisted-2015/

OK. Pogledacu ga 😃

I ??? Sta kazes?

Nisam ga jos pogledala. Veceras cu. 😃

Pogledala sam ga. Na kraju gledam kako je zbog para spremna ubiti vlastitu cerku i pomislim kakav je frik, mislim bas ga preterase. Onda saopstavaju da je osudjena na dozivotnu i ja se setim... hebote pa pisalo je da je snimljen po istinitom dogadjaju. Uzas!

Zaista se tako dogodilo..da ne poverujes..ali ko kaze da pravi zivot ne moze biti bizarniji od maste..😕
Ipak, sve u svemu..jako dobar film..

Da. Neke zaista ruzne stvari ispricane su na poseban nacin. Narocito mi je strasno kad slusam njegov glas a gledam kako ga ubijaju