Samo da proverim este li sve dobro. Ovde kod nas u KV neki grozan virus, ja sam prvo pocela da pijem Ospamox pa mi nista nije pomoglo, sad sam na inekcijama, ne pamtim kad sam bila ovoliko bolesna . Ali, u svemu jedna svetla tacke, pre neki dan sam slucajno upala kad je Sid cetovao na Twitteru i dobila sam odgovor od njega, nisam mogla da verujem. 😊😊😊 Ajay Chaudhary je stalno on line i on uvek stavi tweet kao favorite ili retweetuje sve koji ga podrzavaju, i on je stvarno super. Sid ocito ne voli mnogo drustvene mreze, mislim da je to i izjavljivao, pa mu ne zameram, ali je lepo posle dve godine ponovo dobiti odgovor od njega. Pozdrav svima
Pozdrav i tebi Tijara..Nadam se da ces brzo ozdraveti..Za tvoju informaciju i kod nas u Nisu je bilo opasno do pre nekih mesec dana , zbog virusa N1H1 bila je prepuna infektivna a i sve ostale klinike..cini mi se da su ga bas svi prelezali pre ili kasnije.. Nadam se da znas da kod virusa ne pomazu antibiotici vec antivirusni lekovi i preparati, unosi dosta tecnosti i vitamina i bices kao nova uskoro..
Drago mi je sto ti je Sid napokon odgovorio na tvit..😉😃
Ne znam ko je Ajay Ji..nisam upoznata sa likom i delom..ali ako tebe usrecuje upoznacu ga sa zadovoljstvom..😆