Returning of the written off #76 Invited only - Page 93

Created

Last reply

Replies

1k

Views

45.1k

Users

7

2.9k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: tijara

Samo da proverim este li sve dobro. Ovde kod nas u KV neki grozan virus, ja sam prvo pocela da pijem Ospamox pa mi nista nije pomoglo, sad sam na inekcijama, ne pamtim kad sam bila ovoliko bolesna . Ali, u svemu jedna svetla tacke, pre neki dan sam slucajno upala kad je Sid cetovao na Twitteru i dobila sam odgovor od njega, nisam mogla da verujem. 😊😊😊 Ajay Chaudhary je stalno on line i on uvek stavi tweet kao favorite ili retweetuje sve koji ga podrzavaju, i on je stvarno super. Sid ocito ne voli mnogo drustvene mreze, mislim da je to i izjavljivao, pa mu ne zameram, ali je lepo posle dve godine ponovo dobiti odgovor od njega. Pozdrav svima

Pozdrav i tebi Tijara..Nadam se da ces brzo ozdraveti..Za tvoju informaciju i kod nas u Nisu je bilo opasno do pre nekih mesec dana , zbog virusa N1H1 bila je prepuna infektivna a i sve ostale klinike..cini mi se da su ga bas svi prelezali pre ili kasnije.. Nadam se da znas da kod virusa ne pomazu antibiotici vec antivirusni lekovi i preparati, unosi dosta tecnosti i vitamina i bices kao nova uskoro..
Drago mi je sto ti je Sid napokon odgovorio na tvit..😉😃
Ne znam ko je Ajay Ji..nisam upoznata sa likom i delom..ali ako tebe usrecuje upoznacu ga sa zadovoljstvom..😆

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
http://zena.blic.rs/Lepota/32251/Vruce-vam-je-Uz-njih-ce-vam-biti-jos-toplije-Ovo-su-najlepsi-muskarci-sveta

😲 😳

Pogledajte video..Bice van to najbolje utrosenih 5,5 minuta ove nedelje..obecavam..😃

Muskarac iz Severne Afrike...Kazite mi da sam pristrasna, ali tako nekako ce moj stariji sin da izgleda kad poraste..Imaju dosta slicne crte i gradju..😃
Edited by Daltoni - 10 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: tijara

Samo da proverim este li sve dobro. Ovde kod nas u KV neki grozan virus, ja sam prvo pocela da pijem Ospamox pa mi nista nije pomoglo, sad sam na inekcijama, ne pamtim kad sam bila ovoliko bolesna . Ali, u svemu jedna svetla tacke, pre neki dan sam slucajno upala kad je Sid cetovao na Twitteru i dobila sam odgovor od njega, nisam mogla da verujem. 😊😊😊 Ajay Chaudhary je stalno on line i on uvek stavi tweet kao favorite ili retweetuje sve koji ga podrzavaju, i on je stvarno super. Sid ocito ne voli mnogo drustvene mreze, mislim da je to i izjavljivao, pa mu ne zameram, ali je lepo posle dve godine ponovo dobiti odgovor od njega. Pozdrav svima

Pozdrav i tebi Tijara 😃
Zao mi je da ti se to tako iskomplikovalo. Ja sam mislila da je vreme virusa konacno proslo. Sva sreca pa su mene ove godine zaobisli. Osim prehlade koju sam imala pre desetak dana nisam imala nikakvih problema.
Drago mi je da te je Sid obradovao. Bio je i red posle toliko vremena. 😃
Nadam se da ces uskoro ozdraviti i da ce sve biti OK.

nn027 thumbnail

Da , pa ti gledaj sta ces 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

http://zena.blic.rs/Lepota/32251/Vruce-vam-je-Uz-njih-ce-vam-biti-jos-toplije-Ovo-su-najlepsi-muskarci-sveta

😲 😳

Pogledajte video..Bice van to najbolje utrosenih 5,5 minuta ove nedelje..obecavam..😃

Muskarac iz Severne Afrike...Kazite mi da sam pristrasna, ali tako nekako ce moj stariji sin da izgleda kad poraste..Imaju dosta slicne crte i gradju..😃

Svi su oni mladi lepi i zgodni. Eto, ako bih morala jednog da izdvojim, mozda bi to bio Turcin.

Tvoj sin je lep decak. Bice on jos i zgodniji i lepsi kad poraste 😉 😊

nn027 thumbnail