Returning of the written off #75 Invited only - Page 78

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.2k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Blago vama koji imate OBN..😃

NOVE INDIJSKE SAPUNICE NA KANALU OBN.

Na bh. kanalu OBN u cetvrtak se zavrsava emitovanje serije "Odbacena". Umesto nje u petak startuje "Beintehaa".
Sledece srede, po zavrsetku serije "Igra sudbine" (Parichay - Nayee zindagi kay sapno ka), sa emitovanjem pocinje "Simar" (Sasunal Simar ka).

A moze li se preko neta gledati OBN?
nn027 thumbnail

😆
Koliko vidim veci problem bilo je to sto se on sestri dopadao nego sto je poruka zavrsila kod nje.
Edited by nn027 - 10 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ja sam neki dan bas brzo sisla 🤣
Drya thumbnail

Blago vama koji imate OBN..😃

NOVE INDIJSKE SAPUNICE NA KANALU OBN.

Na bh. kanalu OBN u cetvrtak se zavrsava emitovanje serije "Odbacena". Umesto nje u petak startuje "Beintehaa".
Sledece srede, po zavrsetku serije "Igra sudbine" (Parichay - Nayee zindagi kay sapno ka), sa emitovanjem pocinje "Simar" (Sasunal Simar ka).

I kod nas zavrsava odbacena,samo ne znam sta ce dati posle,a Simar je vec isla na pinku pa je skinuli,a vala i ne treba nam jos jedna serija koja traje u nedogled
Drya thumbnail

A sada danasnji izvestaj o Smeki..
Videla sam je u sobi..Dobro je koliko to moze biti neko ko je operisan,nepokretan i u pusackoj krizi..
Dok sam bila kod nje dosao je medicinski brat da se pozali na nju..e sad ovo je najjace..: Dok je lezala u sok sobi Smeki se priislo u wc..ali nikoga nije bilo i niko je nije cuo da zove pa je nasa Smeki dohvatila flasice, case i ostalo sto joj se naslo pod ruku i gadjala vrata..ovaj jadnik je odmah dotrcao kad je cuo tresak i lom u sok sobi..🤣 I tako mu danas kaze nasa Smeki..nemoj opet da moram da te dozivam ! 🤣😭 🤣 Znam da i nije za smejanje ali su se oboje danas tako lepo nasmejali na sve to da sam morala i ja ...nasa Smeki nije izgubila nista od svog duha..samo cekam kad ce da radi prakljaca..🤣
Salim se..ona je toliko fina da ne mozete to ni da zamislite...da je nisam licno upoznala ne bih verovala..ja sam ostrokondja u odnosu na nju 😆..zaista je ❤️, slatka i prepametna..a i pored sve ove muke ne skida osmeh sa lica..zaista vredna divljenja👏

Sve vas je puno puno pozdravila..😊😛
Sin joj je ulepsao dane u bolnici jos jednom velikom 😉 i to preko cele ruke 😆 poslao joj MMS sa slikom iste i napisao u komentaru da ne kaze ocu..🤣 A nasa Smeki 😆 sta ce zena...
Verovatno ce sutra ili prekosutra kuci ,sve zavisi od Dr..obavestavacu vas, a ona je obecala da ce se javiti prvom prilikom kad se dokopa interneta..😃

Nasa Smeki kraljica 😆 Super sto sutra ide kuci, bice joj mnogo lakse...a sin,sta reci,odradio preko cele ruke,a misli da sakrije od oca 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

I kod nas zavrsava odbacena,samo ne znam sta ce dati posle,a Simar je vec isla na pinku pa je skinuli,a vala i ne treba nam jos jedna serija koja traje u nedogled

Drzim palceve da se nadje neko sa malo mozga. IPKKND na TV, sa titlom... zamislite to. 😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Bila sam da vidim Smeki..i zatekla je kako seta hodnikom u pratnji bolnicara..Pitala je za vas i puno vas pozdravila..Sutra ide kuci..😃
Sledece vesti od nje cucete od nje licno..👍🏼

super,bas mi je drago da sve ide po planu 😛
hvala Dal ❤️