Originally posted by: Daltoni
A sada danasnji izvestaj o Smeki..
Videla sam je u sobi..Dobro je koliko to moze biti neko ko je operisan,nepokretan i u pusackoj krizi..
Dok sam bila kod nje dosao je medicinski brat da se pozali na nju..e sad ovo je najjace..: Dok je lezala u sok sobi Smeki se priislo u wc..ali nikoga nije bilo i niko je nije cuo da zove pa je nasa Smeki dohvatila flasice, case i ostalo sto joj se naslo pod ruku i gadjala vrata..ovaj jadnik je odmah dotrcao kad je cuo tresak i lom u sok sobi..🤣 I tako mu danas kaze nasa Smeki..nemoj opet da moram da te dozivam ! 🤣😭 🤣 Znam da i nije za smejanje ali su se oboje danas tako lepo nasmejali na sve to da sam morala i ja ...nasa Smeki nije izgubila nista od svog duha..samo cekam kad ce da radi prakljaca..🤣
Salim se..ona je toliko fina da ne mozete to ni da zamislite...da je nisam licno upoznala ne bih verovala..ja sam ostrokondja u odnosu na nju 😆..zaista je ❤️, slatka i prepametna..a i pored sve ove muke ne skida osmeh sa lica..zaista vredna divljenja👏
Sve vas je puno puno pozdravila..😊😛
Sin joj je ulepsao dane u bolnici jos jednom velikom 😉 i to preko cele ruke 😆 poslao joj MMS sa slikom iste i napisao u komentaru da ne kaze ocu..🤣 A nasa Smeki 😆 sta ce zena...
Verovatno ce sutra ili prekosutra kuci ,sve zavisi od Dr..obavestavacu vas, a ona je obecala da ce se javiti prvom prilikom kad se dokopa interneta..😃