Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Armaan has always been the victim
How quickly time changes
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Veer Hanuman - Chat Club #4
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
Kety🤗Da, draga sve mi je jasno,sve primetim ,osetim i vidim.😉Moj muz danas snimao pluca,ujutru ide nalaze i kod specijaliste,sumljam da mu je upala pluca mada njegova doktorka kaze da nije cula nista,a on sinoc u ispljuvku imao tragove krvi,tako videcemo vec danas nadam se sta je u pitaju.a ja onako...bolje podnosim sto se tice virusa za sada u odnosu na njega,a on svakako dijabeticar i sve teze ide Hvala ti draga🤗
A sada danasnji izvestaj o Smeki..
Videla sam je u sobi..Dobro je koliko to moze biti neko ko je operisan,nepokretan i u pusackoj krizi..
Dok sam bila kod nje dosao je medicinski brat da se pozali na nju..e sad ovo je najjace..: Dok je lezala u sok sobi Smeki se priislo u wc..ali nikoga nije bilo i niko je nije cuo da zove pa je nasa Smeki dohvatila flasice, case i ostalo sto joj se naslo pod ruku i gadjala vrata..ovaj jadnik je odmah dotrcao kad je cuo tresak i lom u sok sobi..🤣 I tako mu danas kaze nasa Smeki..nemoj opet da moram da te dozivam ! 🤣😭 🤣 Znam da i nije za smejanje ali su se oboje danas tako lepo nasmejali na sve to da sam morala i ja ...nasa Smeki nije izgubila nista od svog duha..samo cekam kad ce da radi prakljaca..🤣
Salim se..ona je toliko fina da ne mozete to ni da zamislite...da je nisam licno upoznala ne bih verovala..ja sam ostrokondja u odnosu na nju 😆..zaista je ❤️, slatka i prepametna..a i pored sve ove muke ne skida osmeh sa lica..zaista vredna divljenja👏
Sve vas je puno puno pozdravila..😊😛
Sin joj je ulepsao dane u bolnici jos jednom velikom 😉 i to preko cele ruke 😆 poslao joj MMS sa slikom iste i napisao u komentaru da ne kaze ocu..🤣 A nasa Smeki 😆 sta ce zena...
Verovatno ce sutra ili prekosutra kuci ,sve zavisi od Dr..obavestavacu vas, a ona je obecala da ce se javiti prvom prilikom kad se dokopa interneta..😃
Sada ti je najmanje trebala ta viroza, jos ako moras i muzu da brines 😕 Sto se noge tice, to ti je od kicme pretpostavljam, od lezanja, prosto ne zna covek sta da radi, kad miruje da izleci jedno strefi ga drugo, u tvom i mom slucaju lezanje pogubno za kicmu..i ajde sad kako da se postavis...😕
Drago mi je sto ti je bolje, sada ce sve od sebe da se resi..ide prolece..hajde..treba da krenes da radis,secas se sta smo pricale, pa neces valjda da propustis svoje snove zbog par dijagnoza (koje se ako mene pitas uopste ne vide kad te covek pogleda 😳😉)..🤗🤗
Kety🤗Da, draga sve mi je jasno,sve primetim ,osetim i vidim.😉Moj muz danas snimao pluca,ujutru ide nalaze i kod specijaliste,sumljam da mu je upala pluca mada njegova doktorka kaze da nije cula nista,a on sinoc u ispljuvku imao tragove krvi,tako videcemo vec danas nadam se sta je u pitaju.a ja onako...bolje podnosim sto se tice virusa za sada u odnosu na njega,a on svakako dijabeticar i sve teze ide Hvala ti draga🤗Biki 🤗 kako ste prosli kod specijalisteneka on to dobro provjeri,nasi dr.to samo sfusere da te se sto prije rijeseja sam imala upalu pluca,koja je zahvatila oba krila a oni to nisu culi 😡 dijagnoza im je bila sum na srcu internista mi je i otkrio upalu pluca koja me zbog zavlacenja kostala zdravlja,sad mi je kapacitet pluca 70% zbog neblagovremene reakcije 😡I ti se pazi,uzmi neki imunoloski dodatak,proljece je,organizam ti je vec slab a sad ove viroze dodatno pogorsavaju stvar
wow Biki,prekrasno ⭐️ nedostaju mi tvoji radovi,uljepsali si mi dan sa ovim ❤️ hvala 🤗ostale su nam samo jos 2 epizode 😭 a oni pred kraj ponovo daju lijepe epizode,samo nas zezajuu svakom slucaju,bar imamo lijep kraj,uzivali smo ovih 7 mjeseci 😊samo se nadam da necemo dugo cekati na povratak nase Prats 😊
Dal,draga moja🤗Hvala na podsticaju da krenem dalje u ostvarivanju svojih snova.Hvala na komplimentima🤗Ne brini draga,jaka sam ja,naucila se boriti a pogotovu sama sa sobom,samo je potrebno vreme da se normalizuje moje trenutno stanje.Eto tako mene kad krene,jedno za drugim.Jos mi muz evo celo jutro po bolnici,primao infuziju,pa sad je otisao i u Vojnu.A sto se tice noge to je od onog nedavno,jos me pomalo boli jer jos nije izlecena i trebace dugo vremena za to,ali o tome ne bih ovde puno.😉A lezanje mi nimalo ne odgovara iako eto bi trebala vise sad mirovati.ne odgovara mi upravo zbog moje kicme sa kojom dugo imam problema to znate,a znas i sama po sebi kako je.😕Kako god pogledas uvek nesto hvali,ali ja se ne dam i ne predajem se.😳