Returning of the written off #75 Invited only - Page 68

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.2k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago
To ja praktikujem odavno 😃 Sednemo u auto nas troje i vozi ,em obidjem Segedin em pazarim jeftino...jos bolje je tako,jer ne moras sam pazariti za te pare nego lepo sve na jedan racun i posle podelimo pare od poreza 😎 Kako u mega marketima tako i po buticima...
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

To ja praktikujem odavno 😃 Sednemo u auto nas troje i vozi ,em obidjem Segedin em pazarim jeftino...jos bolje je tako,jer ne moras sam pazariti za te pare nego lepo sve na jedan racun i posle podelimo pare od poreza 😎 Kako u mega marketima tako i po buticima...

To vam je odlicna fora..eh da sam blize...😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Divan dan u Nisu..vreme prelepo..😛

Smeki je odlicno..danas je prebacuju u sobu..Pozdravila sam je preko sestre jer je i dalje u sok sobi a tamo se ne ulazi..

https://s.tf.rs/2012/02/22/Sunce.jpg

I kod mene je suncano i toplo. Duva neki vetar ali nije strasno. Danas cu u setnju do Dunava 😊

Odlicne vesti Dal. Drago mi je sa se Smeki oporavlja. 😃 Hvala ti na informaciji. ❤️

Uzivaj u setnji..Ja evo s posla, da jedem,odmorim pa opet..sreca pa samo jos danas ovako turbo..

Videla sam Smeki kada su je premestali iz sok sobe u sobu..Od uzbudjenja sam zaboravila pola stvari da joj kazem, a ona je meni rekla da nema kredita i da je dobro..
Izgleda jako lepo za nekoga ko je frisko operisan..cak mogu da potpisem da izgleda 100 puta bolje od mene i to kad se sredim,bez sminke ne smem ni da se poredim 😆
Zapretila sam onim medicinskim tehnicarima da mi je lepo paze i maze da im ne dolazim tamo 😆

Evo, samo sto sam stigla iz setnje. Opasno duva vetar kad izadjem iz sela. Kapuljacu sam na glavu morala da stavim.
Drago mi je da ste si videla Smeki i da je dobro. 😃 Lepe ste mi vi meni obe 🤗

nn027 thumbnail

Uzivala sam...i malo urgirala 😉

😃 Znaci spojila si lepo i korisno. 😉
nn027 thumbnail

Tako tacno..Kad od jednog jedinog pogleda mozes da oduzmes i da ti se noge pretvore u zele..e to je pogled..Ja se igram s jednim likom tu igricu..Danas se za malo zadavio kafom 😈 😆

😆 😆 Super. Ako mu se sta desi nema brige. Samo potegnes vezu 😉 😆
nn027 thumbnail

Za televizor kupljen u Srbiji u Madjarskoj mogu kupiti dva ista takva, platiti gorivo, vinjetu i jos mi ostane para da mogu kupiti 2 seta box-a.
Vidim da je i u Bugarskoj jeftinije nego kod nas. Tebi Bugarska nije daleko zar ne?
nn027 thumbnail

Dobar dan 😃
nn027 thumbnail

Instagram media by _kanwardhillon - With @iamprats and my photobomber friend from last nights bday party.!!
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobro vece drugari🤗
ps.Dal🤗 E ovo kad sam videla nesto me podsetilo na tebe😉
Mislim relacija snajka-svekrva😆
A ovo je za sve nas😊