Returning of the written off #75 Invited only - Page 66

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.2k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Jos cemo morati da se strpimo. 😕

Pa preskoci te sto ne rade i gledaj dalje..😃 Kasnije se vrati...

Ja sam jos davno skinula sve epizode na komp bas zbog ovakvih situacija..sada barem ne moram o sajtu da razmisljam..ali kad radi sa prevodom onda gledam tamo..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Pise na sajtu da su proradile serije,ali meni IPK ne radi,proverite da li vama radi...
Ni meni ne radi
Vidim, Dal i Bikici radi. Jel to neko nas dve zaheb...a?
😡
Ne znam stvarno sto nece...
Koje epizode su pokusale da puste? Mozda to ima veze. Ja sam gledala samo ovu 126 jer sam do nje stala sa gledanjem. Nisam probala da pustim ni jednu drugu.
Dal, Biki, ako nije problem, molim vas da probate da pustite 126 epizodu.

126 nece..kaze da je izbrisana..Neke rade neke ne..dobro ste videle..😕

Jos cemo morati da se strpimo. 😕

Pa preskoci te sto ne rade i gledaj dalje..😃 Kasnije se vrati...

Ja sam jos davno skinula sve epizode na komp bas zbog ovakvih situacija..sada barem ne moram o sajtu da razmisljam..ali kad radi sa prevodom onda gledam tamo..

Ma kad sam do sad cekala sacekacu jos malo. Mogla sam da gledam sa ruskim titlom ali sam sve mislila da ce oni to brzo osposobiti. Ispalo je sasvim drugacije.
Pametno ti je to sto si uradila. Mozda bih i ja trebala. Ko zna, i ovo sto sad poprave, do kada ce raditi.

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Kety nadam se da ces uskoro biti bolje . Ako sta treba...tu sam ❤️ 🤗

hvala ❤️ 🤗
nn027 thumbnail

Laku noc Dal. Odmori se. ❤️
Kety76 thumbnail
Djevojcica krece u prvi razred osnovne skole,nije isla u obdaniste cuvala je nana. Redovno je nana posjecivala komsiluk zajedno sa svojom unukom naravno. Tako je dijete pokupilo nanine "fore i fazone .Prvi dan skole djevojcica sjedi na casu... Nakon pola sata pocinje pakovati stvari, ustaje i na sav glas govori : "Gon'te me zene kuci "

😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Djevojcica krece u prvi razred osnovne skole,nije isla u obdaniste cuvala je nana. Redovno je nana posjecivala komsiluk zajedno sa svojom unukom naravno. Tako je dijete pokupilo nanine "fore i fazone .Prvi dan skole djevojcica sjedi na casu... Nakon pola sata pocinje pakovati stvari, ustaje i na sav glas govori : "Gon'te me zene kuci "

😆

🤣
Daltoni thumbnail

😆

👍🏼
Daltoni thumbnail
Divan dan u Nisu..vreme prelepo..😛

Smeki je odlicno..danas je prebacuju u sobu..Pozdravila sam je preko sestre jer je i dalje u sok sobi a tamo se ne ulazi..

https://s.tf.rs/2012/02/22/Sunce.jpg
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Divan dan u Nisu..vreme prelepo..😛

Smeki je odlicno..danas je prebacuju u sobu..Pozdravila sam je preko sestre jer je i dalje u sok sobi a tamo se ne ulazi..

https://s.tf.rs/2012/02/22/Sunce.jpg

super 😛 znaci ipak ne ide danas kuci
ne vjerujem da ce je pustiti prije srijede,izdrzat ce jos ova 2-3 dana,najgore je proslo 😊
Dal,znas li hoce li ona trebati na fizikalne kad sve ovo prodje
Daltoni thumbnail

super 😛 znaci ipak ne ide danas kuci
ne vjerujem da ce je pustiti prije srijede,izdrzat ce jos ova 2-3 dana,najgore je proslo 😊
Dal,znas li hoce li ona trebati na fizikalne kad sve ovo prodje

Zaista nista ne znam..Imala sam vezu i to doktora koji operise zuc pa sam danas s njim bila ali eto, nisam se setila da pitam za to..Predpostavljam da ce nam Smeki sama reci ..Ici cu danas u vreme posete ,zvao me ovaj Dr da pijemo kafu tu pored u kaficu pa cu da svratim i do Smeki ako su je spustili u sobu..mozda je i vidim..
PS Taj Dr je inace moj dobar prijatelj i vidjamo se ponekad, i deca nam se druze..cisto da sprecim komentare tipa..Aaa ..i slicno...😎😆