Samo da vam se javim,razlog sto me nema je zato sto imam problema sa kukom.Imala sam operaciju kao dete a sad me boli pa sam isla na preglede i konacna odluka je da moram ponovo da se operisem ,tako da spremam dokumentaciju,nervozna sam i nisam sva svoja vec mesecima.Nemojte da mi zamerite sto me nema kuckamo se.🤗
Zao mi je Smeki. Bas te poteralo 😕
Nadam se da ce sve biti u redu. Drzim ti palceve.Mi smo tu pa kad budes mogla javi nam se da znamo sta se desva , kako si i kad ces na operaciju. Nemamo sta da ti zamerimo. 🤗
Bas vala Nado svasta mi se izdesavalo 🤢 nadam se da ce doci bolja vremena.Danas sam bila za Nis odradila ultra zvuk i snimanje ,u toku ove nedelje da uradim krvnu sliku Ekg i to sve sta treba pa sledece nedelje ako bude sve u redu bi trebala da bude operacija .Te operacije rade u Niskom klinickom centru videcemo sta ce biti ,javicu vam se svakako🤗
Znaci vec sledece nedelje. Samo hrabro Smeki. Nedaj se. Naravno da ce doci bolja vremena. Sad samo gledaj sebe, da ovo preguras i da se oporavis. Za ostalo cemo lako. ❤️ 🤗Nado 🤗 nesto sam bas tuzna😭 hvala❤️
🤗 Procice. Naidje tako los period ali sve prodje. Ne brini. Bice to sve dobro. Ti si borac i ja znam da ces se ti izboriti i sa ovim. Ako ti sta mozemo pomoci samo reci. Tu smo.❤️🤗
Kazi mi samo da li je zamena kuka ili nesto drugo?