Returning of the written off #74 Invited only - Page 90

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.1k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: smeker

Samo da vam se javim,razlog sto me nema je zato sto imam problema sa kukom.Imala sam operaciju kao dete a sad me boli pa sam isla na preglede i konacna odluka je da moram ponovo da se operisem ,tako da spremam dokumentaciju,nervozna sam i nisam sva svoja vec mesecima.Nemojte da mi zamerite sto me nema kuckamo se.🤗

Zao mi je Smeki. Bas te poteralo 😕
Nadam se da ce sve biti u redu. Drzim ti palceve.Mi smo tu pa kad budes mogla javi nam se da znamo sta se desva , kako si i kad ces na operaciju. Nemamo sta da ti zamerimo. 🤗

Bas vala Nado svasta mi se izdesavalo 🤢 nadam se da ce doci bolja vremena.Danas sam bila za Nis odradila ultra zvuk i snimanje ,u toku ove nedelje da uradim krvnu sliku Ekg i to sve sta treba pa sledece nedelje ako bude sve u redu bi trebala da bude operacija .Te operacije rade u Niskom klinickom centru videcemo sta ce biti ,javicu vam se svakako🤗

Znaci vec sledece nedelje. Samo hrabro Smeki. Nedaj se. Naravno da ce doci bolja vremena. Sad samo gledaj sebe, da ovo preguras i da se oporavis. Za ostalo cemo lako. ❤️ 🤗

Nado 🤗 nesto sam bas tuzna😭 hvala❤️

🤗 Procice. Naidje tako los period ali sve prodje. Ne brini. Bice to sve dobro. Ti si borac i ja znam da ces se ti izboriti i sa ovim. Ako ti sta mozemo pomoci samo reci. Tu smo.❤️🤗
Kazi mi samo da li je zamena kuka ili nesto drugo?
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

🤗 Procice. Naidje tako los period ali sve prodje. Ne brini. Bice to sve dobro. Ti si borac i ja znam da ces se ti izboriti i sa ovim. Ako ti sta mozemo pomoci samo reci. Tu smo.❤️🤗

Nije zamena nemam ja vestacki kuk,nego je cascica ostecena pa to treba da srede da ne bi doslo do toga da mi ugradjuju vestacki🤢 tako su mi objasnili e sad valjda sam dobro razumela
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Smeki , jel ovo nastavak serije?

Nije,mislim da je to ovaj njegov novi film
nn027 thumbnail

Samo da vam se javim,razlog sto me nema je zato sto imam problema sa kukom.Imala sam operaciju kao dete a sad me boli pa sam isla na preglede i konacna odluka je da moram ponovo da se operisem ,tako da spremam dokumentaciju,nervozna sam i nisam sva svoja vec mesecima.Nemojte da mi zamerite sto me nema kuckamo se.🤗

Zao mi je Smeki. Bas te poteralo 😕
Nadam se da ce sve biti u redu. Drzim ti palceve.Mi smo tu pa kad budes mogla javi nam se da znamo sta se desva , kako si i kad ces na operaciju. Nemamo sta da ti zamerimo. 🤗

Bas vala Nado svasta mi se izdesavalo 🤢 nadam se da ce doci bolja vremena.Danas sam bila za Nis odradila ultra zvuk i snimanje ,u toku ove nedelje da uradim krvnu sliku Ekg i to sve sta treba pa sledece nedelje ako bude sve u redu bi trebala da bude operacija .Te operacije rade u Niskom klinickom centru videcemo sta ce biti ,javicu vam se svakako🤗

Znaci vec sledece nedelje. Samo hrabro Smeki. Nedaj se. Naravno da ce doci bolja vremena. Sad samo gledaj sebe, da ovo preguras i da se oporavis. Za ostalo cemo lako. ❤️ 🤗

Nado 🤗 nesto sam bas tuzna😭 hvala❤️

Nije zamena nemam ja vestacki kuk,nego je cascica ostecena pa to treba da srede da ne bi doslo do toga da mi ugradjuju vestacki🤢 tako su mi objasnili e sad valjda sam dobro razumela

Dobro je da nije zamena. Ja mislim da ces se u tom slucaju, brze i oporaviti. Ma kako god bilo operacija je operacija i nikad nije svejedno. Razmisljaj samo pozitivno i sve ce biti dobro. Izguraces ti to . Mozda se i sretnemo u nekoj banji na leto. 😊
nn027 thumbnail

Nije,mislim da je to ovaj njegov novi film

Ja sam videla, tu negde na videu, da pise City Hunter, pa sam pomislila da nije mozda nastavak serije. Momak je bas faca.
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Dobro jutro 😃

Mene bas stegla ova prehlada, al mora da se radi..😕
Daltoni thumbnail

Smeki, ako radis u Nisu, a verovatno hoces, doci cu, i pomoci ti oko doktora i sl. Samo mi ostavi svoj privatni broj telefona u PM fa se sve dogovorimo..😉
Daltoni thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=D3AJCCUDk5g[/YOUTUBE]

Ovo je iz njegovog najnovijeg filma "Blizanci " ..Jer tako ? 😃
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ovo je iz njegovog najnovijeg filma "Blizanci " ..Jer tako ? 😃

Jeste iz novog filma😛,ne mogu da ga nadjem s prevodom😕
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

http://www.cosmopolitan.com.au/celebrity/celebrity-gossip/2015/2/jamie-dornan-to-quit-fifty-shades-of-grey/#_

Jamie odbio da glumi u nastavcima 50 nijansi..😲 Tacno sam znala...a sada ce da ga ubedjuju da pristane za neke velike pare..Bolje nemoj da pristane..hocu da vidim Kristijana u filmu, a on ne ume da ga odglumi..😕

mislim da ispituju situaciju 😆