Returning of the written off #74 Invited only - Page 89

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.1k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

E a vidis nesto..Jamie Dornan je rodjen 1.maja..znaci u znaku Bika, a on mi je idealan partner..evo vidi..😃😆

Ribe i Bik

Savrena kombinacija

Veza izmedju Bika i Ribe ima sve predispozicije za uspjeh. Oboje su njezni, senzualni i osjecajni ljudi kojima su ljubav i iskazivanje paznje bitne stavke svake veze. Romanticna Riba od Bika ce dobivati potrebnu dozu njeznosti i paznje, a zauzvrat ce svog partnera u svemu podrzavati. Riba je pomalo naivna i sklona promatrati svijet kroz ruzicaste naocale pa ce joj stabilan i racionalan partner Bik pomoci da se lakse suocava sa stvarnoscu. Poseban plus bit ce sto ce Bik na sebe preuzeti materijalnu stranu veze, placanje racuna i nabavku potrepstina, sto ce rastresenoj Ribi koja se ne voli zamarati prizemnim i prakticnim stvarima doci kao naruceno. Iako ce svadje medju njima biti vrlo rijetke, povremeni sukobi oko Ribine rastrosnosti i zaboravnosti bit ce neizbjezni.

Najbolji aspekti odnosa: Spaja ih iskrena ljubav i dubinsko razumijevanje. Bik ce u Ribi pronaci partnera koji ce mu pruzati bezrezervnu podrsku i obasipati ga paznjom i ljubavlju, dok ce on njoj pomoci da se ne zanosi neostvarivim zeljama i snovima, vec usredotoci energiju na ciljeve koje je moguce realizirati.

Ocjena: 5

Rak i Bik

Skladan porodicni zivot

Ocjena: 5

😆 😆 😆

Obe smo vodeni znak.

A pazi i Kety je riba 😆

Sve se slazemo sa Dornanom...

Sid je strelac, sa njim se ja ne slazem..
A Ashish devica(30.08.1984) vrlo dobar 4..😕
Barun je lav (21.08. 1984), ni sa njim se ne slazem najbolje..😕

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

http://www.cosmopolitan.com.au/celebrity/celebrity-gossip/2015/2/jamie-dornan-to-quit-fifty-shades-of-grey/#_

Jamie odbio da glumi u nastavcima 50 nijansi..😲 Tacno sam znala...a sada ce da ga ubedjuju da pristane za neke velike pare..Bolje nemoj da pristane..hocu da vidim Kristijana u filmu, a on ne ume da ga odglumi..😕

Posle onakvih kritika , ne znam ni zasto mu nude da glumi Kristijana.
Ko zna mozda ostane dosledan i ne promeni odliku cak ni zbog velike love.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sve se slazemo sa Dornanom...

Sid je strelac, sa njim se ja ne slazem..
A Ashish devica(30.08.1984) vrlo dobar 4..😕
Barun je lav (21.08. 1984), ni sa njim se ne slazem najbolje..😕

Sid 3
Ashish 5
Barun 4

Sve u svemu, prosek mi je vrlo dobar 😆
nn027 thumbnail

Dobro vece 😊
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Samo da vam se javim,razlog sto me nema je zato sto imam problema sa kukom.Imala sam operaciju kao dete a sad me boli pa sam isla na preglede i konacna odluka je da moram ponovo da se operisem ,tako da spremam dokumentaciju,nervozna sam i nisam sva svoja vec mesecima.Nemojte da mi zamerite sto me nema kuckamo se.🤗
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Samo da vam se javim,razlog sto me nema je zato sto imam problema sa kukom.Imala sam operaciju kao dete a sad me boli pa sam isla na preglede i konacna odluka je da moram ponovo da se operisem ,tako da spremam dokumentaciju,nervozna sam i nisam sva svoja vec mesecima.Nemojte da mi zamerite sto me nema kuckamo se.🤗

Zao mi je Smeki. Bas te poteralo 😕
Nadam se da ce sve biti u redu. Drzim ti palceve.Mi smo tu pa kad budes mogla javi nam se da znamo sta se desva , kako si i kad ces na operaciju. Nemamo sta da ti zamerimo. 🤗

Edited by nn027 - 10 years ago
smeker thumbnail

Nadam se da ce sve biti u redu. Drzim ti palceve.Mi smo tu pa kad budes mogla javi nam se da znamo sta se desva , kako si i kad ces na operaciju. Nemamo sta da ti zamerimo. 🤗

Bas vala Nado svasta mi se izdesavalo 🤢 nadam se da ce doci bolja vremena.Danas sam bila za Nis odradila ultra zvuk i snimanje ,u toku ove nedelje da uradim krvnu sliku Ekg i to sve sta treba pa sledece nedelje ako bude sve u redu bi trebala da bude operacija .Te operacije rade u Niskom klinickom centru videcemo sta ce biti ,javicu vam se svakako🤗
nn027 thumbnail

Bas vala Nado svasta mi se izdesavalo 🤢 nadam se da ce doci bolja vremena.Danas sam bila za Nis odradila ultra zvuk i snimanje ,u toku ove nedelje da uradim krvnu sliku Ekg i to sve sta treba pa sledece nedelje ako bude sve u redu bi trebala da bude operacija .Te operacije rade u Niskom klinickom centru videcemo sta ce biti ,javicu vam se svakako🤗

Znaci vec sledece nedelje. Samo hrabro Smeki. Nedaj se. Naravno da ce doci bolja vremena. Sad samo gledaj sebe, da ovo preguras i da se oporavis. Za ostalo cemo lako. ❤️ 🤗
smeker thumbnail

Znaci vec sledece nedelje. Samo hrabro Smeki. Nedaj se. Naravno da ce doci bolja vremena. Sad samo gledaj sebe, da ovo preguras i da se oporavis. Za ostalo cemo lako. ❤️ 🤗

Nado 🤗 nesto sam bas tuzna😭 hvala❤️
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=D3AJCCUDk5g[/YOUTUBE]

Smeki , jel ovo nastavak serije?