Najbolji ulaz ikad 😳U Boga ti poljubimstize mi princ sa helikopterom i ja odmah padoh u nesvest🤪
idem jos da se nesvestam
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Najbolji ulaz ikad 😳U Boga ti poljubimstize mi princ sa helikopterom i ja odmah padoh u nesvest🤪
idem jos da se nesvestam
Biki da ti kazem ja nesto,kako epizode budu odmicale u pocetku tako ces ga sve vise i vise mrzeti 😆 Bar sam ja tako,pa sve do pred kraj...😳 Tako da nista se ti ne brini,promenices pricu ubrzo 😉Eto ga zavrsila dve epizode.😳
Sta da kazem sem padanja u nesvest..da jos oci mi ostale na modnoj reviji.Meni su i ove pocetne epizode zanimljive,jer ja volim pricu pratiti od pocetka da bi mogla povezati sve,videla sam i Anjali,je'li Dal ti si govorila da ja podsecam na nju ili nekog drugog.😳Ja sam se odmah uzivela u ovo...ali volela bi da sam bila umesto Khusi,pa uz onaj zid,pa biseri odose po podu,ma neka ide sve...☺️ jao moj dragi Boze cujes li ti mene sta ja lupam
Dobar dan Nado..
http://www.today.com/popculture/fifty-shades-grey-exclusive-christian-makes-ana-special-offer-new-2D80469481
Jos jedna scena..ovog puta u kancelariji...Eto i Grej kao ja kuburi na poslu..😆
Jeste Biki, na nju si me podsetila, na Arnavovu sestru Anjali..🤗
Evo ja ustala za posao (Ko ne zna sada je jos malo pa pola 6 ujutru ) a ti jos ne spavas 😲 Da se nisi slucajno predomislila i nastavila sa 4. epizodom..i dalje..😆