Returning of the written off #73 Invited only - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

50.2k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago
https://www.youtube.com/watch?v=xo-XUJaJeLw

sad im treba oboma sloziti prijavu zbog uznemiravanja
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Samo malo preprave stari scenario i milina jedna. 🤢

znaci moguce je da cemo gledati Aviku kao kcerku od Tansh
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

znaci moguce je da cemo gledati Aviku kao kcerku od Tansh

Ja mislim da jeste. Sad im je serija spala na Jagija i Anandi a znamo kakva je ona i koliko omiljena glumica. Avika je bila omiljena kod gledalaca a i devojka zna da glumi. 😃
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail
Idem zavrsiti sarmu,moj sinak je ne voli jesti 😆 ali ja mu kazem da se ne smije govoriti da hrana nije dobra,da je to ruzno
i on kaze ajd dobro,jest cu malo 😃
dok sam se ja vrtila po kuninji cujem ga nazvao moju mamu i sapuce joj na mob." Bako,molim te nemoj reci mami da sam ti ovo rekao,ali imas li ti nesto drugo za rucak pa da neko dodje po mene 😆 Mama pravi sarmu,a ja je ne volim,ne smijem joj to reci.Kazi dedi i ujki da joj oni kazu da to jelo niko ne voli pa da ga vise ne pravi 😆
Nakon 10 min.dolazi meni u kuhinju i kaze mogao sam ja malo kod bake.A ja kazem moze,sacekaj dok zavrsim sarmu pa ces ponijeti sebi za rucak 😆 njegova faca 😳 😆
nn027 thumbnail

Idem zavrsiti sarmu,moj sinak je ne voli jesti 😆 ali ja mu kazem da se ne smije govoriti da hrana nije dobra,da je to ruzno

i on kaze ajd dobro,jest cu malo 😃
dok sam se ja vrtila po kuninji cujem ga nazvao moju mamu i sapuce joj na mob." Bako,molim te nemoj reci mami da sam ti ovo rekao,ali imas li ti nesto drugo za rucak pa da neko dodje po mene 😆 Mama pravi sarmu,a ja je ne volim,ne smijem joj to reci.Kazi dedi i ujki da joj oni kazu da to jelo niko ne voli pa da ga vise ne pravi 😆
Nakon 10 min.dolazi meni u kuhinju i kaze mogao sam ja malo kod bake.A ja kazem moze,sacekaj dok zavrsim sarmu pa ces ponijeti sebi za rucak 😆 njegova faca 😳 😆

😆 😆 😆

Jao , sunce malo. Mogu samo zamisliti njegovo razocaranje kad si rekla da ce poneti sarmu.
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

😆 😆 😆

Jao , sunce malo. Mogu samo zamisliti njegovo razocaranje kad si rekla da ce poneti sarmu.

😆😆

samo da si mu vidjela facu 😆
Kety76 thumbnail

Humara Pyaar Hai Kahan? on the V ropes in Siddharth Shukla?

V is extending and revamping its lineup. With season 2 of Sadda Haq , Desi Bro American Bhaiyya , here is another cool show coming up on V.

Humara Pyaar Hai Kahan? is the story of Samira who falls in love with a guy named Yuvraaj but he dissapears and 6 years later they meet again.

According to a source , Siddharth Shukla has been roped in to play Yuvraaj. ''The actor has been roped in to play Yuvraaj , but he has not said yes yet.''

nn027 thumbnail

😆😆

samo da si mu vidjela facu 😆

😆 😆 😆

Nacice se neko da mu pojede tu sarmu 😆
nn027 thumbnail

Humara Pyaar Hai Kahan? on the V ropes in Siddharth Shukla?

V is extending and revamping its lineup. With season 2 of Sadda Haq , Desi Bro American Bhaiyya , here is another cool show coming up on V.

Humara Pyaar Hai Kahan? is the story of Samira who falls in love with a guy named Yuvraaj but he dissapears and 6 years later they meet again.

According to a source , Siddharth Shukla has been roped in to play Yuvraaj. ''The actor has been roped in to play Yuvraaj , but he has not said yes yet.''

Sid ce da glumi u ovoj seriji? Prevod je jako los.😕
Edited by nn027 - 10 years ago