Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
Saiyaaara spoof
Let's Discuss Abhir
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Jobless Poddars
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
24 years of Ajnabee
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
King leaked pictures - Shah Rukh, Abhishek and Suhana
Roop DurgapalActress Roop Durgapal, who plays Saanchi in Balika Vadhu, is the latest to opt out of the show. Reason being the impending 10-year leap.
The characters will grow older and play parents to teenagers post this leap. In fact, earlier also, when there were talks of leap in the show, many actors had expressed a desire to quit. The source says, "Roop is not interested in playing mother as she is young." It is also a question whether her character will die or she will get replaced. "The focus will shift from other characters to Jagya (Shashank Vyas) and Anandi (Toral Rasputara)," adds the source. Roop remained unavailable for comment
Jao majko ...sta je ovo..😲
Imam obaveza celo popodne a ne izlazi mi se iz kuce po ovakvom vremenu. 😕
Cujemo se veceras. 😊
Ja sam evo dosla ranije s posla i ne pada mi na pamet da izlazim ..😕
Ja sam i sneg pocistila u dvoristu i ispred kuce. Kod nas ima oko desetak centimetara snega.
Sutra sam dezurna a najavljuju nastavak padavina.
Kod nas je sve u ledu i zaista se ne izlazi..Vetar je slabiji nego juce i nema padavina trenutno..Ako se po jutru dan poznaje, bice ovo jos jedan tipican februarski dan..
Srecno ti bilo danas na dezurstvu ❤️
Dobro jutro😊
Pitate se sigurno otkud ja ovako rano😲E pa recicu vam ,pocela sam koristiti velike kolicine droge a ona se zove IPKKND☺️Eto toliko od mene za ovo javljanje☺️
http://zena.blic.rs/Astro/30221/Sta-vas-ceka-u-mesecu-zaljubljenih
RIBE
Zaljubicete se
😆 😆 😆
Ljubav: Zahvaljujuci Veneri u vasem znaku, dogadjace vam se sudbinski preokreti, fatalna poznanstva, prekidi dotrajalih veza i ulasci u jos lepse odnose od prethodnih. Mnogi ce se srecno zaljubiti. Provod za Dan zaljubljenih bice nezaboravan!
Karijera: Pripazite da se ne zatrpate poslovima - procenite svoje mogucnosti! Oslanjajte se samo na verne poslovne partnere. Pazite sta govorite pred kolegama i sefovima.
Savet: Pripazite kome se na poslu poveravate.
RAK
Putovacete
Ljubav: Na miran i stalozen nacin resavacete bracne probleme i svom zivotu dati pecat odgovornosti. Bicete puni razumevanja prema partneru sto ce vam pomoci da poboljsate odnose. Ostvaricete neke vazne zajednicke ciljeve i planove.
Karijera: Oseticete kada treba iskoraciti, a kada se povuci. Trebalo bi da se vise druzite sa kolegama na poslu. Moguce je preseljenje, putovanje, nove dunosti.
Savet: Uvazite zelje i potrebe najblizih.