Originally posted by: Daltoni
Dobro jutro svima..malecki mi ima temperaturu, ako me nema da znate sta je..😕
Zao mi je Dal 😒 Javi se kad budes mogla. I Kety i njen sinak su bolesni
Znam, cule smo se danas..samo nisam znala da joj je i sinak bolestan.. Ja nocas necu spavati, kao i svaki drugi put kad moja deca imaju temperaturu, pa cu gledati onu seriju koju nam je Smeki predlozila, evo bas se spremam da pogledam prvu epizodu i zapocnem dezurstvo..
Da i on je dobio temperaturu. I ja sam tu. Verovatno ni ja necu spavati celu noc 😕
Dezuras na poslu ?
Dezuram ali sam kuci. Cim krene sneg dolaze po mene. Evo stalno pratim satelitski snimak i gledam kakva je situacija. Bolje mi je da nespavam nego da zaspim pa da me probude.
Vidim da mi je lampica opet stalno crvena. Ne znam sta se desava 😕
Ja gledam Smekicinu seriju, onu istorijsku. Koju ti gledas?
Ja gledam onu drugu Smekicinu,sa cetiri neverovatna momka, ne znas koji je bolji dasa...dopasce ti se 😳
Kod nas pada sneg od nocas, ocekujem da ce da zaveje jos vise do ujutru..Znaci nocas se druzimo..😃
Ni ova istorijska nije losa. 😃
Kako ti je sin?
Znaci kod vas je poceo da pada. Ovde je trenutno -1 i vedro. Vidim da su prognozirali padavine a hoce li ih i biti , videcemo. Da. Druzimo se. Moje dezurstvo je do 8.😕
Ima bas visoku temperaturu pa ga budim povremeno da mu dam vode i promenim oblogu..U 4 trebam da mu dam sledecu dozu brufena..
Kod nas je trenutno minus padam u nesvest , pa ja lozim ko da smo u Sibiru..nagla promena , od plus 15 na minus 5..uopste mi ne prija..
Njega bas dobro uhvatilo. Virus?
I meni je hladno. Narocito noge a i inace sam smrznuta. Losa cirkulacij i nizak pritisak. I naravno da je sok za organizam. Pa to je nagla promena za cak 20stepeni. 😕
Doktor kaze da mu je grlo crveno, dao mu je neki penicilinski sirup ali ja sam malo pricekala sa davanjem..videcemo..
Mrtva sam koliko mi se spava..a sutra imam goste i milijardu obaveza ,danas sam isto izginula..😕