Slazem se..Jer ovo reklama za pivo ? 😲
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
KIARA EXPOSED 11.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Aabeer Gulaal reviews and box office
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Ne mogu da nadjem seriju izgleda da je samo reklama 😕 Glumac mi je vrh ali malo serija sam nasla njegovih ili ih nema na internetu ili je samo toliko snimio.😕
Ja volim serije cija radnja je smestena u neku od istorijskih epoha. Nije vazno da li je nasa, Engleska, Indijska, Koreanska ili bilo cija. 😃
Sad sam na 116 strani.. Taman su se smuvali i proveli prvu noc zajedno. Cini mi se da ce ovde biti prilicno frke sa Benetom. Otmica njena i tako to. A drugarice su joj vrh. Otkacene totalno 😆Sve u svemu nije lose. 😃Videla sam da si mi poslala novu knjigu. Hvala ti puno. Ide prava zima sa snegom i sa njom odose moji bezbrizni dani. 😕
Ja volim serije cija radnja je smestena u neku od istorijskih epoha. Nije vazno da li je nasa, Engleska, Indijska, Koreanska ili bilo cija. 😃
Znam da je ovo kadar iz serije..To je jedna od njegovih prvih uloga..Ali pojma nemam gde da nadjem seriju..Potrazila sam na Wikipediji ali nisam mogla da nadjem sa prevodom 😕
Dobro jutro 😊
Sta kazes za Jessija ? 😉
Ja sam sad zaglavila u " I molicu ako treba" . A ko je Jessi? 😆
I da li ti se dopada ? 😃
Jesse je lik iz triologije koju sam ti poslala..veoma intenzivan i tajanstven..
A poslala sam ti jos jedan slatkis da ti se nadje u ove hladne dane dezurstva 😃Sad sam na 116 strani.. Taman su se smuvali i proveli prvu noc zajedno. Cini mi se da ce ovde biti prilicno frke sa Benetom. Otmica njena i tako to. A drugarice su joj vrh. Otkacene totalno 😆Sve u svemu nije lose. 😃Videla sam da si mi poslala novu knjigu. Hvala ti puno. Ide prava zima sa snegom i sa njom odose moji bezbrizni dani. 😕
Zao mi je sto Benet nece bolje proci na kraju..meni je on nekako simpatican lik u knjizi..A ja sam ti ko ona Dzozefina (ona sto ima blizance pa s jedenim od njih nadrlja) 😆
Odlucio je da ubije Rika. Pretpostavljam da ce Benet, ako ga ne ubiju, na kraju zavrsiti u zatvoru.
Dobro jutro 😊
Sta kazes za Jessija ? 😉
Ja sam sad zaglavila u " I molicu ako treba" . A ko je Jessi? 😆
I da li ti se dopada ? 😃
Jesse je lik iz triologije koju sam ti poslala..veoma intenzivan i tajanstven..
A poslala sam ti jos jedan slatkis da ti se nadje u ove hladne dane dezurstva 😃Sad sam na 116 strani.. Taman su se smuvali i proveli prvu noc zajedno. Cini mi se da ce ovde biti prilicno frke sa Benetom. Otmica njena i tako to. A drugarice su joj vrh. Otkacene totalno 😆Sve u svemu nije lose. 😃Videla sam da si mi poslala novu knjigu. Hvala ti puno. Ide prava zima sa snegom i sa njom odose moji bezbrizni dani. 😕
Zao mi je sto Benet nece bolje proci na kraju..meni je on nekako simpatican lik u knjizi..A ja sam ti ko ona Dzozefina (ona sto ima blizance pa s jedenim od njih nadrlja) 😆Odlucio je da ubije Rika. Pretpostavljam da ce Benet, ako ga ne ubiju, na kraju zavrsiti u zatvoru.
Na zalost..a on je samo covek koji nije mogao da se nosi sa svojom tugom..😭