Dobro jutro Smeki? 🤗
Na koga mislis? Sag i Bunty?

Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
KIARA EXPOSED 11.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Aabeer Gulaal reviews and box office
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Dobro jutro Smeki? 🤗
Na koga mislis? Sag i Bunty?
Dobro jutro😃Prelepi su 😳
Dobro jutro Smeks ..Jesi ziva ?dobro jutro objema 😛kako ste danas 😊
Ja sam bolje ali i dalje nisam najbolje..i dalje me bole ledja i bas se pitam evo,dokle bre vise..😕😕😕
Brod mi nije problem,brdo puta sam se vozila camcima,brodicima i malim ladjama,kapiram da na kruzeru ni ne osetis ali u avion jok
znaci i ti 😃 ni ja ne smijem,i ne samo avion ja ne smijem ni na brod 😆😆swami mi godinama ubjedjuje da nam uplati krstarenje ali ja ne smijem 😃jedva sam pristala kad smo bili u Istri da se brodicom prevezemo s jednog mjesta u drugo 😆😆
Pa i to je bila opcija,ali to smo ostavili za prolece 😃
Koliko blize ? Prag ? 😛
http://www.vestinet.rs/zdravlje-2/pogledajte-19-zodijackih-znakova-u-astroloskom-sistemu-koji-su-razvile-drevne-maje
To je verovatno onaj ZAC , oni napisali SAC , a njega nigde..😕
SAC: od 11. februara do 2. marta
Osobe koje su rodjene u znaku Sac-a imaju afiniteta prema dnevnom vremenu, tj najbolje funkcionisu od zore do sumraka. Volite jutra i tad se najbolje osecate. Potrudite se da razmisljate i pravite nove zadatke tokom jutarnjih sati, jer velike mudrosti za vas upravo tad dolaze. Vas kardinalni pravac je Sever. Zaba je mocna zivotinja za vas. Znacenje zabe je u tome da su lako prilagodljive tokom nekih promena. Zabe mogu brzo i lako da prelaze iz jedne u drugu fazu. Prihvatite promene koje dolaze u vasem zivotu. Vasa snaga je u promenama.
😲 😲
Novi test za vas kraljice..
http://www.playbuzz.com/charlotteb11/which-queen-were-you-in-your-past-life?pbg=8029
Moje resenje..Queen Seondeok of SillaYou were Queen Seondeok! The first female ruler in Korean history, Seondeok's Kingdom of Silla was a place where women had considerable power. Her father chose her as the successor, and though she was involved in warfare, art, science and literature flourished under her reign. Seondeok built one of the first star observatories in the world, and she created legislation to relieve poverty. She was a very intelligent individual and had an enlightened mind. You are probably a very intellectual person who enjoys history, reading about new discoveries, and enjoys sharing knowledge with others. Like Seondeok, you may also be concerned for the welfare of humanity. You have a beautiful mind and huge heart, so use it to better the world!