Ona ce onda da bude nova Kaljani Ma sva mi je za karakternu ulogu u pm. 🤢
I tako ce BV da traje jos 10 godina minimum
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Sep 2025
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
Akshara’s karma
GEETU vs MAIRA 5.9
Mihir - The d*uchebag
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
My Box Office Predictions for Baaghi 4
Maira Armaan Poddar
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
Agree or not?
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
The Soul Remembers - PraShiv SS
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
Alia recent clicks
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
I tako ce BV da traje jos 10 godina minimum
Najjaci su mi komentari tipa: Toliko smo cekali da tansh dobije bebu ,a sada ovo 🤣
e pa i mi smo cekali da se Anandi konacno zaljubi i docekali i kad je trebalo da mu prizna ljubav i da uzivamo u svemu tome,desilo se cao nema vise ...Eto vam sad NA 😆
A secam se kako smo se zezale nekad da ce dobiti blizance. Nismo to docekale. 😒
Da, sad ce videti kako je nama bilo pre skoro 2 godine. Secam se komentara , "pa sta nije vazno ko glumi vazna je prica". Eto , sad su dobili "pricu". A glumca ni od korova. Njega cak nece ni menjati. Nece morati gledati kako Sida menjaju drugim glumcem. .
Kakav li ce im TRP biti posle svega ovoga bas me zanima 😎 Nisam osvetoljubiva,ali karma je cudo eto im sad njihove ljubimice,nek uzivaju 😃Ja se nadam da ce Sid brzo da nadje neku dobru seriju pa da ga konacno gledam,gadio mi se pored one gospoDZe...🤢
Jagi jeste imao 8 zena ali ja mislim da on sam ne moze da drzi TRP. Ne pratim njihov forum i ne znam kako on stoji sa fanovima ali ako je suditi po tome kako je rangiran - 183 on ne moze sam "nositi" seriju.
A Toral ostaje? Nece umreti na porodjaju? Nemam pojma sto sam ja mislila da ide i ona.
I ja se nadam da ce Sid uskoro da snima nesto. Sa nekom simpaticnom partnerkom. On i onako nema sta da trazi vise u BV.pa Shivova smrt ce imati veliki TRP to je sigurno,ma ne ona ne umire 😆😆 zaba ostaje kao samohrana majka,ali prave skok pa vjerujem da se teziste prebacuje na druge glumce
I tako ce BV da traje jos 10 godina minimumhebi ga to je kultna serija 🤢ona moze jedino da glumi saksiju,a nisam sigurna da bi i to znala 😆😆ma oni su rijesili da preguruju 2000,nece odustati
Krajnje mi je vreme da podjem na spavanje. Ako me sutra nema znate gde samLaku noc ❤️