Returning of the written off #68 Invited only - Page 61

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.7k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

A predigra im je dva pogleda i pola poljupca. Vec su spremne ko zapete puske 🤣

🤣🤣

cim je pogleda ona gotova 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Ma sa tim decakom ocigledno se nesto desava. Nesto tu ne stima.
A jesi li sigurna da ga devojcice ne zanimaju? Koliko ja znam sve decake zanimaju devojcice i obrnuto. To sto ti ne znas ne znaci da se ne desava. On samo mudro cuti. 😆

Jok bre, nije takav, skroz je otvoreno dete..ali se ponasa ko sto prilici njegovim godinama,igra igrice i tako..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Moram nesto da vam ispricam . Mene je zaprepastilo ali mozda ja i nisam u "toku" jer nemam decu.
Evo o cemu se radi. Bratov sin ide u sesti razred i povremeno dodje kod mene da vezbamo matematiku. Imamo lep odnos, mislim prica samnom i sa sestrom o mnogim stvarima . Pre desetak dana imao je kontrolni i dosao da vezba. Pojma nemam kako je uopste do toga i doslo on nam je ispricao plan svog druga iz razreda. A plan je sledeci. Sad, u sestom razredu, treba se odluciti i odabrati devojcicu koju ces muvati u naredne dve godine , da bi je kresnu (povalio - mislim da se ovako nekako izrazio) na ekskurziji u osmom razredu. Ja sam pala sa stolice. Decko je smislio plan i lepo ga podelio sa decima iz razreda. Zaboravila sam pitati koliko ih je jos resilo da sprovedu taj plan. 😕

Auuu..zar toliko rano😲...Ali sta se ja cudim, kod mene je u skoli bila devojcica koja je pocela sa time jos od petog razreda, bila je razvijenija od svih nas i nekako puno zrelija i lepsa..Srela sam je ove godine, postala je medicinska sestra u bolnici, i dalje je nasmejana, vesela i prelepa..

ta se granica sad spustila na 11-12 god a nije ni cudo kad na sve strane bombarduju explicitnim sadrzajem 😕

QQ...😲

da tek toliko da znas jer se i tvoj sinak primice tim godinama
covjece,mi smo se sa 11 igrali lastike a djecaci klikera 😕

Da...ma do drugog srednje se nisam ni poljubila s deckom...kad podjem s nekim, on ide sa svojim drugovima a ja sa drugaricama pa se nadjemo u poslasticari na sladoledu..nismo ni pricali a bilo mi je blam i da ga pogledam..😆

Moja generacija je pocela izlaziti u 6 osnovne. Ja u 8 povremeno a redovno u 1 srednje skole. Bilo je ljubavi i zabavljanja i u osnovnoj skoli ali nekako je sve to ozbljno krenulo polaskom u srednju skolu. Moja generacija je izgleda Dal bila malo naprednija 😉
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail

Da. Potpuni je nesklad. Telo je u totalnom haosu a oni su zapravo samo deca koja bi se jos igrala. Priroda ima svoje puteve i to mi j jasno nego mi nije jasno otkud ta proracunatost, bezobzirnost i okrutnost. Mene je to zapravo sokiralo u celoj ovoj prici.

nagledaju se svega i svacega,sve imaju osim ljubavi,gdje sad vidis da se djeca igraju
roditelji u trci za novcem,borbom za egzistenciju,oni prepusteni internetu 😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

🤣🤣

a svi imaju shemu,extremno bogat i zgodan lik,ima neku tajnu i onda ga zgrabi neka tamo maca na koju on odlijepi samo tako 🤢 poenta zivjele sponzoruse 🤣 doslo vrijeme da su muskarci poceli vjerovati u romansu i ljubav a zene samo u novcanik 😆😆
a mozda su prepisali iz ovih Indijskih serija,samo izbacili padanje u narucje 😆😆

Ma to ti je kombinacija koja ne moze da omane..namrgodjen ili problematican muskarac koji se ne vezuje srece devojku zbog koje pozeli da se veze za 7 narednih zivota i koju uopste ne zanima to sto je on multimilijarder ,sto on nekako postize iako vreme uglavnom provodi valjajuci se ili trceci za njom 😲 🤣

Daltoni thumbnail

🤣🤣

cim je pogleda ona gotova 😆

🤣🤣 To moze samo onaj tvoj pekar i ovi likovi iz romana..😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Moram nesto da vam ispricam . Mene je zaprepastilo ali mozda ja i nisam u "toku" jer nemam decu.
Evo o cemu se radi. Bratov sin ide u sesti razred i povremeno dodje kod mene da vezbamo matematiku. Imamo lep odnos, mislim prica samnom i sa sestrom o mnogim stvarima . Pre desetak dana imao je kontrolni i dosao da vezba. Pojma nemam kako je uopste do toga i doslo on nam je ispricao plan svog druga iz razreda. A plan je sledeci. Sad, u sestom razredu, treba se odluciti i odabrati devojcicu koju ces muvati u naredne dve godine , da bi je kresnu (povalio - mislim da se ovako nekako izrazio) na ekskurziji u osmom razredu. Ja sam pala sa stolice. Decko je smislio plan i lepo ga podelio sa decima iz razreda. Zaboravila sam pitati koliko ih je jos resilo da sprovedu taj plan. 😕

Auuu..zar toliko rano😲...Ali sta se ja cudim, kod mene je u skoli bila devojcica koja je pocela sa time jos od petog razreda, bila je razvijenija od svih nas i nekako puno zrelija i lepsa..Srela sam je ove godine, postala je medicinska sestra u bolnici, i dalje je nasmejana, vesela i prelepa..

ta se granica sad spustila na 11-12 god a nije ni cudo kad na sve strane bombarduju explicitnim sadrzajem 😕
I to a i deca ranije ulaze u pubertet. Zamislite devojcicu koja dobije menstruaciju 8-godini 🤢

QQ ...Boze hvala ti sto nemam zensko dete...Ja se i dalje smejem kad dobiju ljubavna pisma od devojcica, kad se devojcica rasplace zbog njih ili je ljubomorna na drugaricu sa kojim moji sinovi popricaju..al covece, to je izgleda u njihovim malim glavicama i te kako realno..😕

Ma ne da je realno nego nisi ni svesna koliko. Imam necakinju u 4 osnovne a od 3 godine je zaljubljena u istog decaka. Ona je u vise navrata najozbiljnije patila zbog njega. Ne mozes ni da zamislis koliko.
Kety76 thumbnail

Moja generacija je pocela izlaziti u 6 osnovne. Ja u 8 povremeno a redovno u 1 srednje skole. Bilo je ljubavi i zabavljanja i u osnovnoj skoli ali nekako je sve to ozboljno krenulo polaskom u srednju skolu. Moja generacija je izgleda Dal bila malo naprednija 😉

Dal je jos i dobra 😃 ja sam prvog decka imala u 20-oj 😳😆 na prvoj godini fakulteta 😳 i pogodite ko je bio taj decko 😃 moj swami 😳😆😆
Daltoni thumbnail

Moja generacija je pocela izlaziti u 6 osnovne. Ja u 8 povremeno a redovno u 1 srednje skole. Bilo je ljubavi i zabavljanja i u osnovnoj skoli ali nekako je sve to ozboljno krenulo polaskom u srednju skolu. Moja generacija je izgleda Dal bila malo naprednija 😉

Nije nego sam ja tad bila nazadnija 😆..a onda mi je jedan decko slomio srce i vise se nikada nisam oporavila..preobrazila sam na navek..nikome vise nisam otvorila srce ,a slomila sam poneka..
nn027 thumbnail

i sta ce sutra da pomisli tamo neka djevojka od 19 god.😕
a znate li sta muskarci kazu za ovu knjigu,da je obicno sh..e,cak je ne smatraju ni erotskom,
a snebivaju se cinjenicom da se zene pale na nekog sado-mazo lika
a jedan mi je bio bas legendaran kad je napisao ma nemate vi pojma sta je sado-mazo,sta znaci uvrcati brad..,bicevati intimne dijelove,kad vam malo jace stisnemo ruku u toku s.. vristite i nazivate nas grubijanima a mastate o crvenoj sobi 😆😆
Pa i ne cudi me sto kazu da je shranje. U knjizi se svaki seksualni odnos zavrsava visestukim orgazmima a Ana je toliko iscrpljena da ne moze da govori. Pa zamislite njih kad im dodje zenska i kaze da hoce da joj bude kao Ani iz knjige a oni jadnici da se upucaju od muke 🤣

Bas vala...ajde da vidimo to umece pa onda pricaj..😆 Realno, nije mi jasno kako stoje i hodaju ove junakinje iz triologija i gde nalaze te milijardere u tridesetim godinama ,pa jos toliko privlacne da im gacice same spadaju..😆

🤣🤣

a svi imaju shemu,extremno bogat i zgodan lik,ima neku tajnu i onda ga zgrabi neka tamo maca na koju on odlijepi samo tako 🤢 poenta zivjele sponzoruse 🤣 doslo vrijeme da su muskarci poceli vjerovati u romansu i ljubav a zene samo u novcanik 😆😆
a mozda su prepisali iz ovih Indijskih serija,samo izbacili padanje u narucje 😆😆

A poenta nad poentama je u cemu? Pa u parama, naravno. Moze imati sve ali ako para nema dzaba. Lova je kljuc svega. Nema jaceg afrodizijaka. 😛