🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Malla and ARS running crime list
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Katrina Kaif Is Pregnant
Sad sam procitala LU,opet drama i Amma igra glavnu ulogu 😡
ne znam ni da li da gledam vecerasnju epizodu 😕
Ja sam vec pocela da gledam. Nije Bog zna sta ali eto kad sam onu od juce pogledala, racunam, ni ova nece biti gora
Izgleda da ce nas prilicno "ohladiti" dok ne pocnu one epizode koje smo gledali danas u najavi.
mi nismo ni vazni 😆😆 samo nas malo uzivalo je u onim sretnim epizodama 😕 te epizode imaju mali rejtingcim je pocela ova drama sa svekrvom rejting je porastao 😕 tako da mozes zaboraviti taj pocetak
Znas, zao mi je sto nema titla da vidim sta su joj otac i Pishima rekli kad je odlucila da prihvati promenu imena. Isto tako i razgovor izmedju njih dve.
Sad nesto razmisljam o tom rejtingu... Njima bi onda najbolje bilo da do kraja tansformisu Ammu u vesticaru. Onda bi mogli Sag i Buntya da rastave i eto im rejtinga
Posle da ih ponovo vencaju. I onako im svadba i nije bila neka.
Ja sam vec pocela da gledam. Nije Bog zna sta ali eto kad sam onu od juce pogledala, racunam, ni ova nece biti gora
Izgleda da ce nas prilicno "ohladiti" dok ne pocnu one epizode koje smo gledali danas u najavi.mi nismo ni vazni 😆😆 samo nas malo uzivalo je u onim sretnim epizodama 😕 te epizode imaju mali rejtingcim je pocela ova drama sa svekrvom rejting je porastao 😕 tako da mozes zaboraviti taj pocetak
Znas, zao mi je sto nema titla da vidim sta su joj otac i Pishima rekli kad je odlucila da prihvati promenu imena. Isto tako i razgovor izmedju njih dve.
Sad nesto razmisljam o tom rejtingu... Njima bi onda najbolje bilo da do kraja tansformisu Ammu u vesticaru. Onda bi mogli Sag i Buntya da rastave i eto im rejtinga
Posle da ih ponovo vencaju. I onako im svadba i nije bila neka.razvod ni jednoj seriji nije donio dobar rejting,ali zato podhe.. i zah... jesu,kao i osvete i podmetanje nogu
Pa jasno je onda u kom pravcu ce ici prica Rekose li da Sony TV ne mari za rejting?😕
Izgleda da ce nas prilicno "ohladiti" dok ne pocnu one epizode koje smo gledali danas u najavi.mi nismo ni vazni 😆😆 samo nas malo uzivalo je u onim sretnim epizodama 😕 te epizode imaju mali rejtingcim je pocela ova drama sa svekrvom rejting je porastao 😕 tako da mozes zaboraviti taj pocetak
Posle da ih ponovo vencaju. I onako im svadba i nije bila neka.razvod ni jednoj seriji nije donio dobar rejting,ali zato podhe.. i zah... jesu,kao i osvete i podmetanje nogu
Pa jasno je onda u kom pravcu ce ici prica Rekose li da Sony TV ne mari za rejting?😕pa,ne mari Nado,ne,kao sto to rade druge tv kuce,ali moraju imati serije bar neki pristojan rejtingOd toga zive i zavisi im egzistencija.Zasto bi snimali neku seriju i bacali novac ako je niko nece gledatiOni ne maltretiraju svoje glumce kao drugi,ali gledanost moraju odrzavati