Returning of the written off #68 Invited only - Page 13

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.7k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

odgledala epizodu,posteno se izivcirala 😡 ali svaka njima cast,vrhunski odradjuju posao 👍🏼 da nije tako,ne bi mi ovo dozivjeli tako licno

Istina da je stresno,ali je i realno,zanemarimo li neko cifranje zbog gledanosti.Mladi parovi se cesto susrecu sa ovakvim problemima,mjesanja roditelja,baba,tetki,striceva,... 😕 svi sve znaju i smatraju se kompetentnim da pametuju 😡
A cinjenica je da nema tog uplitanja sa strane,mladi ljudi bi brze i lakse rijesili svoje proble.Nazalost, sufliranje uvijek donose vece probleme i od komarca napravi slona Koliko se samo dobrih i kvalitetnih veza i brakova raspalo zbog mjesanja drugih ljudi 😕 Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi ne mogu uzivati u tudjoj ljubavi i sreci 😕 zasto se toliko trude dodati gorke zacine

A scena , kad su dosli kuci i kad Amma govori i svi cute. A sto cute ovi mladi ali muz i svekrva.😲 Mogu imati razumevanja da majka brine da ce joj sin biti sretan u braku i da je rezervisana prema snaji ali da radi ovo sto ona radi... Ovo ja ne znam ni kako bih nazvala.

pa i u zivotu je tako
upravo onaj koji sefuje u svojoj porodici trazi od djece suprotno
dakle,njih moraju slusati i zet i snaha a oni ne zarezuju nikoga 😡
Primjer iz zivota,moja strina je bila jako bezobrazna prema mojoj baki i dedi,cak stricu nije dozvoljavala da dolazi,pravila je scene,ma svastaaa,cak ih nazivala pogrdnim imenima
A kad su njena djeca odrasla i pocela stupati u brak,njena filozofija je bila mora se postivati svekrva i punica,ako nista onda zbog godina 😆😆
i neces vjerovati ali i zetovi i snahe joj titraju ko da je princeza 😕

Da, postoje ljudi koji su sebi centar sveta a pravilo je da vaze samo njihova pravila. Vidis kako je zena uredila zivot? Nema veze je li snaja ili je svekrva ili tasta. Jedino sto ima veze je da je ONA.
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Dal,kako se provodis 😃 nedostajemo li ti,bar malo 😃

Stvarno Kety, mislis li da nas se uopste i seti? 😃
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

paaa mislim da ne spava koliko joj nedostajemo 😆😆😆
nn027 thumbnail

Ja mislim da se Kristijana jos i seti ali nas...😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

pa zbog njega nas se i sjeti 😆 sad razmislja,ma sta one tamo rade,da nece neko da mi ga ukrade 😆😆😆
nn027 thumbnail

]Dal,kako se provodis 😃 nedostajemo li ti,bar malo 😃

pa zbog njega nas se i sjeti 😆 sad razmislja,ma sta one tamo rade,da nece neko da mi ga ukrade 😆😆😆

😆 😆 😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Nadice ,evo moje probe 😳i dalje razvozim 😆ove ledeno tople,cekamo na vruce sladolede😆

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Laku noc/Dobro jutro😊
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nadice ,evo moje probe 😳i dalje razvozim 😆ove ledeno tople,cekamo na vruce sladolede😆

Hvala za sladoled Biki . 😉 😃
nn027 thumbnail

Bunty to please Sagarika in Hum Hain Na!

Viewers will see Bunty pleasing Sagarika by gifting her a few western dresses for their honeymoon in Sony TV's Hum Hain Na.

1,000,000 Free Photos Online Sign Up For Free Hi-Res Images!
Tuesday, November 11, 2014 | 1:45:13 PM IST (+05:30 GMT) | Copyright: India-forums.com/TellyBuzz | 3 Comments | 360 Views
Up till now we have seen a lot of drama and twist in the tale in Sony TV's Hum Hain Na. Viewers have seen Bunty (Kanwar Dhillon) and Sagarika (Pratyusha Banerjee) getting married and later, a lot of chaos and discussion on Sagarika's name getting changed.

Well, in the upcoming episodes, the show will see some cute moments taking place between Sagarika and Bunty as they head towards their honeymoon.

Our source informs, "Finally, viewers will get to see the on screen duo Bunty and Sagarika going on a honeymoon but now where there is Ammaji (Shubhangi Gokhale), some drama has to happen, haina? So now what Ammaji tells Bunty and Sagarika is that she cannot wear any western clothes on their honeymoon. On the contrary, Sagarika wants to wear some modern dress when the couple is out for vacation. Seeing Sagarika upset on this, Bunty makes a plan and brings in few of the western clothes for her and passes on to her through the window so that she can pack them without getting caught."

Hmm... now this is going to be a good watch totally!

Keep reading this space for more updates on your favorite shows.