odgledala epizodu,posteno se izivcirala 😡 ali svaka njima cast,vrhunski odradjuju posao 👍🏼 da nije tako,ne bi mi ovo dozivjeli tako licno
Istina da je stresno,ali je i realno,zanemarimo li neko cifranje zbog gledanosti.Mladi parovi se cesto susrecu sa ovakvim problemima,mjesanja roditelja,baba,tetki,striceva,... 😕 svi sve znaju i smatraju se kompetentnim da pametuju 😡A cinjenica je da nema tog uplitanja sa strane,mladi ljudi bi brze i lakse rijesili svoje proble.Nazalost, sufliranje uvijek donose vece probleme i od komarca napravi slona Koliko se samo dobrih i kvalitetnih veza i brakova raspalo zbog mjesanja drugih ljudi 😕 Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi ne mogu uzivati u tudjoj ljubavi i sreci 😕 zasto se toliko trude dodati gorke zacine
A scena , kad su dosli kuci i kad Amma govori i svi cute. A sto cute ovi mladi ali muz i svekrva.😲 Mogu imati razumevanja da majka brine da ce joj sin biti sretan u braku i da je rezervisana prema snaji ali da radi ovo sto ona radi... Ovo ja ne znam ni kako bih nazvala.pa i u zivotu je takoupravo onaj koji sefuje u svojoj porodici trazi od djece suprotnodakle,njih moraju slusati i zet i snaha a oni ne zarezuju nikoga 😡Primjer iz zivota,moja strina je bila jako bezobrazna prema mojoj baki i dedi,cak stricu nije dozvoljavala da dolazi,pravila je scene,ma svastaaa,cak ih nazivala pogrdnim imenimaA kad su njena djeca odrasla i pocela stupati u brak,njena filozofija je bila mora se postivati svekrva i punica,ako nista onda zbog godina 😆😆i neces vjerovati ali i zetovi i snahe joj titraju ko da je princeza 😕
Da, postoje ljudi koji su sebi centar sveta a pravilo je da vaze samo njihova pravila. Vidis kako je zena uredila zivot? Nema veze je li snaja ili je svekrva ili tasta. Jedino sto ima veze je da je ONA.