Returning of the written off #68 Invited only - Page 12

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.7k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

A ovde CG je zatrpana glupostima

a mozda se mi ne razumijemo u umjetnicka djela 😕 bas me zanima dokle ce ovo ici
Kety76 thumbnail

A bez rama kao da nista uradila nisi 😆

zato sam na vrijeme obrisala 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Ma nije meni problem imam li ja gde postaviti,na kraju i ne moram ali cu raditi pa taman samo za moj album.Nemoj me pogresno razumeti ,hocu reci i ako nemam nigde postaviti postavljacu u svoj album,nije mi sad stalo da neko hvali moje radove...postavim posto volim,postavim da bi neko mogao koristiti ako mu se dopada .
Znam duso da vi volite to videti .
Ne sekiram se ja zbog sebe ,nego sto ne mogu vise da gledam to sve.

Razumem sta hoces da kazes. Ja galeriju pre svega vidim kao mesto na kome ce kreativni poput tebe imati mesto da postave to sto urade. Lepo je otici u CG i uzivatiu svemu tome . Ali sad je sve izgubilo i svrhu i smisao Neki ljudi stvarno nemaju mere .

Draga moja,znam da shvatas moju poentu toga svega.
Ja sam uzivala i uzivam kada oodem u CG Beinteha,toliko kreativaca,toliko lepih radova ,lepota za oci i dusu. Mada su oni smanjili malo posle frke one oko razvoda u seriji ali vidim da su nastavili jer su ovo dvoje ponovo zajedno.
I tako u neke kada odes nije ti zao vremena koje provedes listajuci i uzivajuci u lepoti tih kreativaca.

A ovde CG je zatrpana glupostima

a mozda se mi ne razumijemo u umjetnicka djela 😕 bas me zanima dokle ce ovo ici

Dokle? Nema dalje. Ovo je dno dna.
nn027 thumbnail

Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail
Evo ovako sad izgleda CG, Sve "kreacija" o "kreacije" 😕

Kety76 thumbnail

Evo ovako sad izgleda CG, Sve "kreacija" o "kreacije" 😕

🤣
Kety76 thumbnail
odgledala epizodu,posteno se izivcirala 😡 ali svaka njima cast,vrhunski odradjuju posao 👍🏼 da nije tako,ne bi mi ovo dozivjeli tako licno
Istina da je stresno,ali je i realno,zanemarimo li neko cifranje zbog gledanosti.Mladi parovi se cesto susrecu sa ovakvim problemima,mjesanja roditelja,baba,tetki,striceva,... 😕 svi sve znaju i smatraju se kompetentnim da pametuju 😡
A cinjenica je da nema tog uplitanja sa strane,mladi ljudi bi brze i lakse rijesili svoje proble.Nazalost, sufliranje uvijek donose vece probleme i od komarca napravi slona Koliko se samo dobrih i kvalitetnih veza i brakova raspalo zbog mjesanja drugih ljudi 😕 Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi ne mogu uzivati u tudjoj ljubavi i sreci 😕 zasto se toliko trude dodati gorke zacine
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

odgledala epizodu,posteno se izivcirala 😡 ali svaka njima cast,vrhunski odradjuju posao 👍🏼 da nije tako,ne bi mi ovo dozivjeli tako licno

Istina da je stresno,ali je i realno,zanemarimo li neko cifranje zbog gledanosti.Mladi parovi se cesto susrecu sa ovakvim problemima,mjesanja roditelja,baba,tetki,striceva,... 😕 svi sve znaju i smatraju se kompetentnim da pametuju 😡
A cinjenica je da nema tog uplitanja sa strane,mladi ljudi bi brze i lakse rijesili svoje proble.Nazalost, sufliranje uvijek donose vece probleme i od komarca napravi slona Koliko se samo dobrih i kvalitetnih veza i brakova raspalo zbog mjesanja drugih ljudi 😕 Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi ne mogu uzivati u tudjoj ljubavi i sreci 😕 zasto se toliko trude dodati gorke zacine

A scena , kad su dosli kuci i kad Amma govori i svi cute. A sto cute ovi mladi ali muz i svekrva.😲 Mogu imati razumevanja da majka brine da ce joj sin biti sretan u braku i da je rezervisana prema snaji ali da radi ovo sto ona radi... Ovo ja ne znam ni kako bih nazvala.
EDIT I kad dobije ono od cega sad , tvrdoglavo ne zli da odstupi, promenu imena, ni tada nece biti zadovoljna. Sigurna sam da ce ponovo naci nacin da im necim oteza zivot.
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail

A scena , kad su dosli kuci i kad Amma govori i svi cute. A sto cute ovi mladi ali muz i svekrva.😲 Mogu imati razumevanja da majka brine da ce joj sin biti sretan u braku i da je rezervisana prema snaji ali da radi ovo sto ona radi... Ovo ha ne znam ni kako bih nazvala.

pa i u zivotu je tako
upravo onaj koji sefuje u svojoj porodici trazi od djece suprotno
dakle,njih moraju slusati i zet i snaha a oni ne zarezuju nikoga 😡
Primjer iz zivota,moja strina je bila jako bezobrazna prema mojoj baki i dedi,cak stricu nije dozvoljavala da dolazi,pravila je scene,ma svastaaa,cak ih nazivala pogrdnim imenima
A kad su njena djeca odrasla i pocela stupati u brak,njena filozofija je bila mora se postivati svekrva i punica,ako nista onda zbog godina 😆😆
i neces vjerovati ali i zetovi i snahe joj titraju ko da je princeza 😕
Kety76 thumbnail
Dal,kako se provodis 😃 nedostajemo li ti,bar malo 😃