A ovde CG je zatrpana glupostima
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
SUPER HEROO 9.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
MAIRA AGAYI 10.9
3 Years Of Brahmāstra
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Happy Birthday Akshay Kumar
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
Should Janhvi Kapoor Join India Forums
Karisma Kapoor's Kids Move Delhi HC
Anupamaa 10 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
Navri and her eternal victimisation
A ovde CG je zatrpana glupostima
Ma nije meni problem imam li ja gde postaviti,na kraju i ne moram ali cu raditi pa taman samo za moj album.Nemoj me pogresno razumeti ,hocu reci i ako nemam nigde postaviti postavljacu u svoj album,nije mi sad stalo da neko hvali moje radove...postavim posto volim,postavim da bi neko mogao koristiti ako mu se dopada .Znam duso da vi volite to videti .Ne sekiram se ja zbog sebe ,nego sto ne mogu vise da gledam to sve.
Razumem sta hoces da kazes. Ja galeriju pre svega vidim kao mesto na kome ce kreativni poput tebe imati mesto da postave to sto urade. Lepo je otici u CG i uzivatiu svemu tome . Ali sad je sve izgubilo i svrhu i smisao Neki ljudi stvarno nemaju mere .Draga moja,znam da shvatas moju poentu toga svega.Ja sam uzivala i uzivam kada oodem u CG Beinteha,toliko kreativaca,toliko lepih radova ,lepota za oci i dusu. Mada su oni smanjili malo posle frke one oko razvoda u seriji ali vidim da su nastavili jer su ovo dvoje ponovo zajedno.I tako u neke kada odes nije ti zao vremena koje provedes listajuci i uzivajuci u lepoti tih kreativaca.
A ovde CG je zatrpana glupostimaa mozda se mi ne razumijemo u umjetnicka djela 😕 bas me zanima dokle ce ovo ici
odgledala epizodu,posteno se izivcirala 😡 ali svaka njima cast,vrhunski odradjuju posao 👍🏼 da nije tako,ne bi mi ovo dozivjeli tako licno
Istina da je stresno,ali je i realno,zanemarimo li neko cifranje zbog gledanosti.Mladi parovi se cesto susrecu sa ovakvim problemima,mjesanja roditelja,baba,tetki,striceva,... 😕 svi sve znaju i smatraju se kompetentnim da pametuju 😡A cinjenica je da nema tog uplitanja sa strane,mladi ljudi bi brze i lakse rijesili svoje proble.Nazalost, sufliranje uvijek donose vece probleme i od komarca napravi slona Koliko se samo dobrih i kvalitetnih veza i brakova raspalo zbog mjesanja drugih ljudi 😕 Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi ne mogu uzivati u tudjoj ljubavi i sreci 😕 zasto se toliko trude dodati gorke zacine
A scena , kad su dosli kuci i kad Amma govori i svi cute. A sto cute ovi mladi ali muz i svekrva.😲 Mogu imati razumevanja da majka brine da ce joj sin biti sretan u braku i da je rezervisana prema snaji ali da radi ovo sto ona radi... Ovo ha ne znam ni kako bih nazvala.