Returning of the written off #68 Invited only - Page 106

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.7k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Bikicin precap 😊
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Vreme za spavanje😊
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma Biki dobro si ih nazvala degenericima majke mi. Ali ja mislim da je i Satya debelo umesala prste u sve to. Pappu slepo slusa svoju zenu a ona je dobila instrukcije od Satyje sta da radi i kako da se ponasa. I covece pa Sagarikin tata je platio tu sobu i sve to a njih dvoje sve prisvojili. Sag je ljuta ali bojim se da ce posle ovog shranja sa policijom ponovo da se vrati na staro . Da cuti i trpi. Na kraju ce nju okriviti za sve sto se desilo. U to sam 100% sigurna.

Da se ne ponavljam sa predhodnim postom mojim zato sam izbrisala ovde .
Pa nego sta su nego degenerici😡
Ma Pappu je toliko razmazen,raspusten,niti radi,niti ikog postuje ,njemu je iznad svih njegova zena,i kada se radi o njoj zaboravi na sve ostale,jer on ima osecanja samo za svoju dragu,a i ona brate kao da je bas kraljica i to razmazena do besvesti😡
A Satya i dalje se pitam sta ona trazi u njihovoj kuci po ceo dan i ponasaju se kao da im je kcerka,ona sve zivo zna a svi slepi i ne vide koliko je ljubomorna na Saags,ej drzati u kuci devojku koju je mama zelela udati za svog Buntya ,cak i posle zenidbe joj sina,pa gde je to normalno.Bilo bi uredu da ona dodje kao gost ,nego sta im je sad zapravo ona sto se svugde mesa pa ni kucna pomocnica ne mesa se u porodicne odnose gazda.😡
Ali verovatno sve to u vezi nje sto je sve to tako,postoji razlog sto cemo izgleda videti za dalje a i usustini njen lik treba se prikazati pa kako tako😡
Ako Saags tata Pinto sazna kako je sve bilo ima covek slog da dobije😭pa cak i da se naljuti na Bunty😭E tako ti je sa dobrima koji hoce svima ugoditi kao sto i Bunty😭 uvek im opet neko po grbaci skace Videcemo kako ce se resiti sa policijom. I ja nesto mislim ako ovi saznaju mama i ostali da ce mama i Pappu okriviti Saags za sve to😭 jer je ona napustila onaj hotel,a da nije kao nebi se nista desilo.😡Znaci postoji neki razlog i to sad sto je povezana policija 😉
ps. ne smemo ubiti topic onda nemamo gde 😆 ,nema nam Dal...😕
Edited by Bikica - 10 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Da se ne ponavljam sa predhodnim postom mojim zato sam izbrisala ovde .
Pa nego sta su nego degenerici😡
Ma Pappu je toliko razmazen,raspusten,niti radi,niti ikog postuje ,njemu je iznad svih njegova zena,i kada se radi o njoj zaboravi na sve ostale,jer on ima osecanja samo za svoju dragu,a i ona brate kao da je bas kraljica i to razmazena do besvesti😡
A Satya i dalje se pitam sta ona trazi u njihovoj kuci po ceo dan i ponasaju se kao da im je kcerka,ona sve zivo zna a svi slepi i ne vide koliko je ljubomorna na Saags,ej drzati u kuci devojku koju je mama zelela udati za svog Buntya ,cak i posle zenidbe joj sina,pa gde je to normalno.Bilo bi uredu da ona dodje kao gost ,nego sta im je sad zapravo ona sto se svugde mesa pa ni kucna pomocnica ne mesa se u porodicne odnose gazda.😡
Ali verovatno sve to u vezi nje sto je sve to tako,postoji razlog sto cemo izgleda videti za dalje a i usustini njen lik treba se prikazati pa kako tako😡
Ako Saags tata Pinto sazna kako je sve bilo ima covek slog da dobije😭pa cak i da se naljuti na Bunty😭E tako ti je sa dobrima koji hoce svima ugoditi kao sto i Bunty😭 uvek im opet neko po grbaci skace Videcemo kako ce se resiti sa policijom. I ja nesto mislim ako ovi saznaju mama i ostali da ce mama i Pappu okriviti Saags za sve to😭 jer je ona napustila onaj hotel,a da nije kao nebi se nista desilo.😡Znaci postoji neki razlog i to sad sto je povezana policija 😉
ps. ne smemo ubiti topic onda nemamo gde 😆 ,nema nam Dal...😕

Ja mislim da Amma ima grizu savesti kad je u pitanju Satya. Ispalila ju je. Obecala joj je da ce je isprositi za Buntyja a onda ipak dozvolila da se Bunti ozeni Sagarikom. Ne vidim drugi razlog zbog kog je vuce svuda sa sobom i namece je. Ova to naravno obilato koristi.
Za Pappua i ostalo potpuno se slazem sa tobom. Videcemo kako ce svi reagovati na ovaj slucaj sa zatvorom ali jedno znam. Za njih ce Sag biti kriva za sve.
Dal je ostavila link za novi topik ali cemo "ubijanje" ipak ostaviti za sutra. 😉 😃
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Zasto smo ja i Nadica maltene same ovde poslednja dva dana?😕

@Dal🤗draga gde si ti? Je'li sve ok?
@Kety🤗 Nedostajes duso🤗nema te tri dana
@Smekerice 🤗lepotice,drago mi je sto nam se javnes❤️mada bi vise volela da mozes da ucestvujes kao nekada 😳
@Drajce🤗Od kada tebe nema ovde❤️nadam se da je sve ok😳

Biki 🤗 znam da ste se ti i Nale pitale gde sam i svratila sam samo na minut da se javim da sam bolesna, boli me stomak vec dva dana i noci, ali je to najverovatnije posledica prejedanja pa ne brinite...ali lezim ceo dan, sta cu 😕 Pozdravljam vas, link imate i uzivajte..😃

Daltoni thumbnail
Dobro jutro..nocas nisam imala bolove ali sam i dalje ko da sam progutala loptu i boli me na dodir..😕
Daltoni thumbnail
Dornan je osvojio trece mesto najseksipilnijeg zivog muskarca na planeti..😃

http://www.people.com/people/package/gallery/0,,20315920_20873264_30252353,00.html
Edited by Daltoni - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Upoznajte Zevsa: Sovu koja u oima ima zvezde! (FOTO)

Sreda, 19 Novembar 2014Vesti o ivotinjama | Autor: zivotinje.rs

Jednog jutra, na svom tremu, devojka je pronala povre'enu sovu. Letela je i sluajno udarila u zid kue, pa je devojka uvi tup zvuk izletela da vidi o emu je re... Ugledala je povre'enu pticu i ubedila svoju porodicu da pomognu jadnoj sovi. Nakon nekog vremena, devojka je zakljuila da je sova slepa, ali da njene oi izgledaju poput zvezdanog sazve'a!

Porodica na iju je verandu dola povre'ena sova odvela je pticu kod veterinara. On im je kazao da nega sove zahteva posebne uslove, naroito zbog toga to je slepa i preporuio je porodici da sovu smesti u centar za divlje ivotinje u Silmaru, u Kaliforniji, to su oni ubrzo i uinili.

Kada je stigla u prihvatilite, neobina sova sa zvezdama u oima dobila je simbolino ime Zevs, po bogu neba i grmljavine!

Zahvaljujui ljudima iz centra za negu divljih ivotinja, Zevs je polako stao na svoje noge. Nikada nee progledati, ali je zahvaljujui volonterima, a pre svega porodici koja ga je spasila ostao iv.

ta bi trebalo da uradite kada prona'ete mladune sove?

Zbog toga to je slepa, ova sova ne moe biti vraena u divljinu, jer se samostalno nikada ne bi snala za hranu, ve bi vrlo brzo zavrila kao plen grabljivica.

Pogledajte najumiljatiju sovu na svetu (VIDEO)

Zevs je prava atrakcija u ovom centru i ljudi dolaze sa razliitih strana kako bi ga upoznali i videli njegove neverovatne oi.

On je veoma prijateljski nastrojen i voli panju ljudi. Iako ne moe da vidi, ona osea ljubav velikog broja ljudi koji je neguju!

Ona ne moe da vidi, ali njen pogled hipnotie!

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dobro jutro..nocas nisam imala bolove ali sam i dalje ko da sam progutala loptu i boli me na dodir..😕

😲 I sad nam tek to kazes?! Vidim nisi ni kod doktora bila . Nista. 😡

Hvala Bogu da ti je ipak bolje. Samo lezi i ne mrdaj. Nadam se da ce ti uskoro biti sasvim dobro ❤️ 🤗