Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
ABHEERA IN JAIL 2.9
UMAR KHAYID 1.9
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Real Woman Power Farhana
Jee Le Zaraa Is Happening
Intervju Harsad i Preetika -na kraju ona peva stih iz njihove pesme-jako lepo❤️ jako sam tuzna sto zavrsavaju ovko divnu ljubavnu pricu😭[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vvxdrwSJzDc&feature=youtu.be&a[/YOUTUBE]
I Party[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8a6HecjFzeQ[/YOUTUBE]
E pokazala sam svoje frustracije na AT u vezi epizode😡
Jasno mi je da oni moraju uneti dramatike da bi neke stvari dosle na svoje mesto i da bi i sam Bunty shvatio jos vise sta mu znaci Saags,da se okrene vise k'svojoj zeni,jer ispravljati krive Drine na sve strane prosto nemoguce, samim tim onaj mu brat uzima vise maha,svi su navikli da Bunty zeli svima pomoci,pa sad koriste to i na samu Buntyevu srecu,hoce i to da mu oduzmu😡,strasno,a tek su se vencali😳Kao sto njegov otac nedavno rekao svojoj zeni 😡 ako nastavi tako sam Bunty ce ce okrenuti i suprostaviti joj se i ja verujem da otac nije uzalud rekao,jer sva ova dramatika oko mame ukazuje na to da ce Bunty uskoro se i njoj samoj suprostaviti da bi svoju zenu zastitio od same svoje porodice.A sta reci za ono dvoje degenerika(Pappu&Rani)😡😡 koja radost😲 kada su videli onakav bracni krevet,kao da u zivotu nisu ga videli a kamo li spavali na krevetu😡 i ponasaju se kao da nisu nikad zajedno spavali u krevetu kao da im je prva bracna noc,😕a i ptice na grani znaju kao i svi u kuci i van nje da Saags i Bunty nisu postali jedno. Znaci ovo je za plakati sta rade 😡Samo verujem da ce sve ovo sto se dogadja na kraju dovesti do neceg dobrog a hoce sigurno😳
Zasto smo ja i Nadica maltene same ovde poslednja dva dana?😕
@Dal🤗draga gde si ti? Je'li sve ok?@Kety🤗 Nedostajes duso🤗nema te tri dana@Smekerice 🤗lepotice,drago mi je sto nam se javnes❤️mada bi vise volela da mozes da ucestvujes kao nekada 😳@Drajce🤗Od kada tebe nema ovde❤️nadam se da je sve ok😳