Returning of the written off #68 Invited only - Page 105

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.7k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Intervju Harsad i Preetika -na kraju ona peva stih iz njihove pesme-jako lepo❤️ jako sam tuzna sto zavrsavaju ovko divnu ljubavnu pricu😭
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vvxdrwSJzDc&feature=youtu.be&a[/YOUTUBE]
Bikica_Biki thumbnail
Kako je Pee❤️ divno i nezno stvorenje❤️
Veoma mi se dopala kao licnost a naravno i kao glumica.😳
Uopste njih dvoje su imali jako lepu hemiju na ekranu a i van nje😳

😳

Edited by Bikica - 10 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Intervju Harsad i Preetika -na kraju ona peva stih iz njihove pesme-jako lepo❤️ jako sam tuzna sto zavrsavaju ovko divnu ljubavnu pricu😭
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vvxdrwSJzDc&feature=youtu.be&a[/YOUTUBE]

Oni su oboje dragi i talentovani mladi ljudi. Ova serija je njihovo prvo iskustvo i verujem da ce im nedostajati i ekipa i snimanje. Nekako mi se cini da on ne moze to ni da sakrije iako se trudi da bude veseo. A toliko glupih serija traje i trajace izgleda jos ko zna koliko.
Zelim im srecu u poslu i u zivotu i nadam se da cemo ih uskoro ponovo gledati.

Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

I Party
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8a6HecjFzeQ[/YOUTUBE]

Meni je bas tuzno sve to 😒
nn027 thumbnail
Bunty zavrsi u zatvoru. A ono dvoje se fino baskare na krevetu u sobi koju je rezervisao i platio Sagarikin tata. Nemam reci. A Amma ce izgleda celu muzevljevu platu dati za telefonski racun.

Jedina dobra stvar je Sagarikina ljutnja. I njoj je dosta shranja. Nadam se samo da ce istrajati u tome. Valjda ce Bunty shvatiti da dalje tako ne moze i da Sag stalno izvlaci deblji kraj 😕
Bikica_Biki thumbnail
E pokazala sam svoje frustracije na AT u vezi epizode😡
Jasno mi je da oni moraju uneti dramatike da bi neke stvari dosle na svoje mesto i da bi i sam Bunty shvatio jos vise sta mu znaci Saags,da se okrene vise k'svojoj zeni,jer ispravljati krive Drine na sve strane prosto nemoguce, samim tim onaj mu brat uzima vise maha,svi su navikli da Bunty zeli svima pomoci,pa sad koriste to i na samu Buntyevu srecu,hoce i to da mu oduzmu😡,strasno,a tek su se vencali😳
Kao sto njegov otac nedavno rekao svojoj zeni 😡 ako nastavi tako sam Bunty ce ce okrenuti i suprostaviti joj se i ja verujem da otac nije uzalud rekao,jer sva ova dramatika oko mame ukazuje na to da ce Bunty uskoro se i njoj samoj suprostaviti da bi svoju zenu zastitio od same svoje porodice.
A sta reci za ono dvoje degenerika(Pappu&Rani)😡😡 koja radost😲 kada su videli onakav bracni krevet,kao da u zivotu nisu ga videli a kamo li spavali na krevetu😡 i ponasaju se kao da nisu nikad zajedno spavali u krevetu kao da im je prva bracna noc,😕a i ptice na grani znaju kao i svi u kuci i van nje da Saags i Bunty nisu postali jedno. Znaci ovo je za plakati sta rade 😡
Samo verujem da ce sve ovo sto se dogadja na kraju dovesti do neceg dobrog a hoce sigurno😳
Edited by Bikica - 10 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Zasto smo ja i Nadica maltene same ovde poslednja dva dana?😕
@Dal🤗draga gde si ti? Je'li sve ok?
@Kety🤗 Nedostajes duso🤗nema te tri dana
@Smekerice 🤗lepotice,drago mi je sto nam se javnes❤️mada bi vise volela da mozes da ucestvujes kao nekada 😳
@Drajce🤗Od kada tebe nema ovde❤️nadam se da je sve ok😳
nn027 thumbnail

E pokazala sam svoje frustracije na AT u vezi epizode😡

Jasno mi je da oni moraju uneti dramatike da bi neke stvari dosle na svoje mesto i da bi i sam Bunty shvatio jos vise sta mu znaci Saags,da se okrene vise k'svojoj zeni,jer ispravljati krive Drine na sve strane prosto nemoguce, samim tim onaj mu brat uzima vise maha,svi su navikli da Bunty zeli svima pomoci,pa sad koriste to i na samu Buntyevu srecu,hoce i to da mu oduzmu😡,strasno,a tek su se vencali😳
Kao sto njegov otac nedavno rekao svojoj zeni 😡 ako nastavi tako sam Bunty ce ce okrenuti i suprostaviti joj se i ja verujem da otac nije uzalud rekao,jer sva ova dramatika oko mame ukazuje na to da ce Bunty uskoro se i njoj samoj suprostaviti da bi svoju zenu zastitio od same svoje porodice.
A sta reci za ono dvoje degenerika(Pappu&Rani)😡😡 koja radost😲 kada su videli onakav bracni krevet,kao da u zivotu nisu ga videli a kamo li spavali na krevetu😡 i ponasaju se kao da nisu nikad zajedno spavali u krevetu kao da im je prva bracna noc,😕a i ptice na grani znaju kao i svi u kuci i van nje da Saags i Bunty nisu postali jedno. Znaci ovo je za plakati sta rade 😡
Samo verujem da ce sve ovo sto se dogadja na kraju dovesti do neceg dobrog a hoce sigurno😳

Ma Biki dobro si ih nazvala degenericima majke mi. Ali ja mislim da je i Satya debelo umesala prste u sve to. Pappu slepo slusa svoju zenu a ona je dobila instrukcije od Satyje sta da radi i kako da se ponasa. I covece pa Sagarikin tata je platio tu sobu i sve to a njih dvoje sve prisvojili. Sag je ljuta ali bojim se da ce posle ovog shranja sa policijom ponovo da se vrati na staro . Da cuti i trpi. Na kraju ce nju okriviti za sve sto se desilo. U to sam 100% sigurna.
nn027 thumbnail

Zasto smo ja i Nadica maltene same ovde poslednja dva dana?😕

@Dal🤗draga gde si ti? Je'li sve ok?
@Kety🤗 Nedostajes duso🤗nema te tri dana
@Smekerice 🤗lepotice,drago mi je sto nam se javnes❤️mada bi vise volela da mozes da ucestvujes kao nekada 😳
@Drajce🤗Od kada tebe nema ovde❤️nadam se da je sve ok😳

Da draga moja izgleda da cemo nas dve da ubijamo ovaj topik 😉