Blago tebi Kety. Bas ti zavidim. Moci ces da gledas glumacke bravure jedne tako velike umetnice 🤣
Jao Keti, da znas da si mi ti odmah pala na pamet 🤣...verujem da narednih 423 dana neces prebacivati na taj kanal...🤣
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 30th Aug 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 30 Aug 2025 EDT
MAIRA KNOWS 30.8
Aneet and Ahaan on the cover of THR!!
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
Monsoon Magic Micro-fiction Contest Felicitation Ceremony
Throw back! When katrina did not take 'gentle' gently from Shah!
Param Sundari opens well
Nazar laga hua anda mein nahi khaata
Queen 2 Tanu Weds Manu 3 Get Rolling
Unseen bollywood pics
Trailer - Do You Wanna Partner - Tamannaah Bhatia Diana Penty
Vicky says Katrina hates ‘honest feedbacks’ about her acting but…..
Amaal has a message for his Phansss 😇
Sidharth Malhotra future prediction!!! From what his future says!!!!
Anupamaa 31 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Anupamaa completes FIVE Years !! Fifth Anniversary Celebrations
CID episode 75 - 30th August
The Curry-ous Readers 🍛 Book Talk Reading Challenge September 2025
CASE IN COURT 31.8
Blago tebi Kety. Bas ti zavidim. Moci ces da gledas glumacke bravure jedne tako velike umetnice 🤣
ih bre,pogodise ovo za stopala 😳😆Da vam ispricam jednu anegdotu,moju,naravno 😆Jednom smo na fakultetu imali za seminarsku temu,erogene zone.Sjedimo mi u amfiteatru i izlazi lik da prezentuje svoj rad 😃I izmedju ostalog nabraja zone.Kad je dosao do usi,svi se automatski okrecu prema meni 🤣 Naime,svi su znali da su kod mene usi centar za bjes 🤣 Nemam pojma zasto ali ako ista u zivotu mrzim i smeta mi,to je da mi neko dira usi,poludim 😆😆 Ne od zadovoljsta nego od bjesa 🤣 I tako su mi otkrili da mi na usima ima puno nervnih zavrsetaka koji reflektuju ljutnju😆,vrlo,vrlo rijedak primjer 😆A profesor se nasmijao i kaze,ti Kat drzi upozorenje na celu,inace bi neko mogao zavrsiti u bolnici umjesto u krevetu 🤣
Jao Keti, da znas da si mi ti odmah pala na pamet 🤣...verujem da narednih 423 dana neces prebacivati na taj kanal...🤣
Znaci usi..😲 I meni je skakljivo kada mi neko dasce na uvo ili ljubi..nikad mi se to nije nesto posebno dopadalo..Mada, da ti kazem ja jos nesto..sve je brate do majstora..imala sam mnogo momaka (mnogih se vise i ne secam ) i bilo je par njih koji su znali da ubodu prava mesta za prave stvari ali to ti je nekih 5 %..zaista jadno koliko su nasi muskarci nesposobni..🤢Mogli bi i oni da malo pohadjaju tu tvoju nastavu a ne da se tripuju da su bogom dani i sveznajuci a ovamo u praksi corak..😕
Kako da ih odvedete u krevet: Lavove laskanjem, Rakove nenoscu, a Ovnove direktnoscu
25. 10. 2014. 20:05 | Komentara: 12
Vladimir Tanackovi | Foto: Copyright Profimedia.rsAko vam se neka osoba toliko svidja da biste pristali i samo na seks za jednu noc sa njom, dovoljno je da saznate sta je u horoskopu. Sve sto treba da radite jeste da se pridrzavate sledecih saveta koji odgovaraju njenom horoskopskom znaku i osvojicete ga, mozda ne samo za jednu noc, nego i za dugotrajnu vezu.
OVAN
Kada se radi o udvaranju, Ovan eli da budete direktni i agresivni. Nemojte da ga pitate za dozvolu da ga poljubite - samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. to vam je pristup jai, to bolje. Ovnovi su podloni i komplimentima. Oni ele da uju da su najprivlanije osobe na planeti. Ali slobodno moete da mu se suprotstavite. Njima su rasprave kao afrodizijak.
BIK
Oni koji su staloeni i postepeni, osvajaju Bikove. Oni vole udvaranje. Na prvom sastancima se pojavite sa nekim poklonom ili nekim znakom panje. Bikovi vole poklone. Stavite dobar parfem, jer e on na njih magnetski delovati, poto su oni veoma osetljivi na miris. I mnogo se alite - Bikovi vole da se smeju.
BLIZANCI
Najbri put do Blizanaca vodi preko mozga. Pitajte ga da vam preporui neto za itanje, jer on voli kada ga ljudi pitaju za savet tog tipa. Ako dobro poznajete neku materiju, priajte o tome. Blizance mnogo privlae strunjaci iz raznih oblasti - a to je oblast kojom se bavite nepoznatija, to bolje. Ako pomenu neki svoj hobi, raspitujte se da im se pridruite i osvojte ga preko njega.
RAK
Rak ima meko srce, pa pred njim treba da pokazete svoju osecajnu stranu ako zelite da ga odvucete u krevet. Pokazite interesovanje za dobrotvorne organizacije, narocito one vezane za decu. Rakovi su pritajene bebe. Na nekom od sastanaka spremite veceru u svom stanu, prigusite svetlo i pustite laganu muziku. Rak voli romantiku.
LAV
Ako zelite da osvojite Lava, potpuno se koncentrisite na njega. Pohvalite njegovu odevnu kombinaciju ili bilo sta drugo. Ponasajte se kao da je najbolji u svemu i svuda. Kada prigusite svetlost, provucite mu prste kroz kosu i dobicete veliki plus. Sapucite mu reci hvale tokom predigre. Tako cete sebi obezbediti savrseni seks.
DEVICA
Urednost je definitvno najvea vrlina ako zavodite Devicu. Kuu sredite u potpunosti pre nego to u nju dovedete Devicu koju elite da osvojite. A i vi se sredite besprekorno. Miris svee istuirane osobe afrodizijak je za Devicu. Kasnije se moete tuirati i zajedno, u sklopu predigre.
VAGA
Kada zavodite sofisticiranu Vagu, morate biti elegantni. Ovaj znak volu udvaranje u velikom stilu. Naruite ampanjac i maksimalno se doterajte za njega. Vage vole muziku, pa bi odlazak na koncert ili na svirku bio savreni uvod u vo'enje ljubavi. Usavrite i svoju tehniku ljubljenja pre nego to uinite prvi korak. Ovom znaku su finese jako bitne.
KORPIJA
Zavo'enje tajanstvene korije moe biti veliki izazov, poto je teko proitati" reakcije ovog znaka. Nemojte da se zbunite ako na sve vae pokrete odreaguje zagonetnim osmehom. To je samo korpijin nain zavo'enja. Idite u bisokop i uhvatite ga za ruku, a kada do'ete do vo'enja ljubavi, uradite to bez rei i prepustite se potpuno.
STRELAC
Strelevi se lako zavode humorom. Pravite ale na osnovu kontesta, prepriavajte stare anegdote i aljite im smene poruke. Strelevi e uvek biti raspoloeni za vo'enje ljubavi na otvorenom, pa ga zato pozovite u etnju prirodom ili na kampovanje. Njihove najjae erogene zone su butine i kukovi, pa nemojte da ih zaobi'ete.
JARAC
Dostojanstveni Jarac moe biti prilino zastrauju po pitanju seksa, ali poto vas sa njim oekuje fantastian seks, vredi da se pomuite. Lagani i blagi pristup najbolje funkcionie kod Jarca. Svoj prvi intimniji kontakt ograniite na duge poljupce. Kada se sledei put vidite, mazite ga po le'ima, vratu i ramenima. Povucite se ba kad vas Jarac zamoli da ne stajete - on je svestan da su najbolje stvari u ivotu vredne ekanja.
VODOLIJA
Vodlije mogu biti tvrd orah kada je u pitanju seks. Ako elite da zavedete ovaj znak, probajte sa nekonvencinalnim pristupom. Recite mu da radite istraivanje na temu seksa za kliniku i da vam treba pomo u eksperimentisanju. ak i ako se nasmeje, bar e vas smatrati originalnim. to ste nekonvencionalniji, sve ste privlaniji Vodoliji.
RIBE
Ako zelite da zavedete Ribe, odvedite ih u drugi svet. Pozovite svog izabranika da zajedno gledate zvezde ili idite u zooloskivrt ili u akvarijum. Svoj prvi potez napravite kada vidite da su se Ribe opustile i prepustile. Brz poljubac u vrat otpozadi odvesce vas do vecih i boljih stvari. Ribe imaju mnogo eroganih zona, ali su im posebno osetljiva stopala. Cim se nadjete u situaciji da ponudite masazu stopala, to i uradite.
Horoskop: Otkrijte kojih 5 principa su najvazniji pojedinim znakovima
25. oktobar 2014. 22:15 4 komentara
Dok je jednima najvaznija ast i postenje, drugima je svetinja njihova sloboda i nezavisnost. Otkrijte kojih pet principa su najvaniji znakovima Zodijaka.
Ovan
1. Sa mnom se ne isplati sva'ati se.
2. Bolje je neto uraditi, nego kasnije aliti to nisi to uradio.
3. ovek uvek ostaje mlad ako mu je duh mlad.
4. Tvrdoglavost nije porok.
5. Ja ne napadam, ja se branim.
Bik
1. Ne elim nita to je tu'e i ne elim da iko dira ono to je moje.
2. Ko ne voli hranu, ne voli ni ljude.
3. Nikad nisi dovoljno bogat da kupuje jeftino.
4. S budalom se ne isplati sva'ati se.
5. Poverenje je teko zaraditi, a lako izgubiti.
Blizanci
1. Ko zna ta donosi sutra.
2. Dva mozga su uvek pametnija od jednog.
3. Ljudi se samo tee time da je kvalitet vaniji od kvantiteta.
4. Ljubav prolazi, prijatelji ostaju.
5. Dosada je 'avolje igralite.
Rak
1. Moja kucica - moja slobodica.
2. Ko ceka, taj doceka.
3. Lakse je naci manu, nego je ispraviti.
4. Pametne ljude su drugi cesto nazivali ludacima.
5. Oni koji nikad ne menjaju misljenje, vise vole sebe nego istinu.
Lav
1. Bolje je otici na vrhuncu slave nego doziveti propast.
2. Lepo ponasanje je polovina uspeha.
3. Ako nesto radis, radi to kako treba.
4. Ljubav koja se ne pokazuje dovoljno - nije ljubav.
5. U lazi su kratke noge.
Devica
1. Strpljenje i upo*nost su kljuc uspeha.
2. Laz nije zlo, ako cini dobro drugima.
3. Covek se upoznaje u tri slucaja - u jelu, bogatstvu i pijanstvu.
4. Trosenje vremena na nesto sto se ne isplati je najveca glupost.
5. Mozgu treba uvek, a srcu vrlo retko verovati.
Vaga
1. Srea je vea ako se deli.
2. Diplomatija je put do prave pobede.
3. Dranje do principa je esto glupo.
4. Dri prijatelje blizu, a neprijatelje jo blie.
5. Ljubav treba i dokazati.
Skorpija
1. Ako te u ivotu ne vodi strast, neto radi pogreno.
2. Vuk dlaku menja, ali ud nikada.
3. Sve to vredi, treba i da se zaslui.
4. Ne poznaje oveka dok s njime ne pojede kilo soli.
5. to te ne ubije, to te ojaa.
Strelac
1. Bolje je s mudrim plakati, nego s budalom pevati.
2. Koliko prijatelja ima, toliko vredi.
3. Ne ui se na tu'im, ve na svojim grekama.
4. Rei nisu nita bez dela.
5. Nita nije teko ako se voli.
Jarac
1. Slab je onaj koji ne veruje, ili je izgubio veru u sebe.
2. Vreme je novac.
3. Lako je biti general posle bitke.
4. Pravila postoje s razlogom.
5. ovek koji ne dri do svoje rei ne vredi nita.
Vodolija
1. Ako ga ne traim, onda to nije savet ve pridika.
2. Najvea lepota je iveti kako hoe.
3. Svako se rodio sam.
4. Ljubav je divna, ali je i najea slabost ljudi.
5. Ako eli neprijatelja, prijatelju pozajmi novac.
Ribe
1. Zasto forsirati nesto danas, ako to mozes da uradis sutra.
2. Obecanja su puste reci.
3. U zivotu su najvaznije muzika, smeh i suze.
4. Prava ljubav voli zbog tudjih mana, a ne vrlina.
5. Tesko je razumeti druge, ako ne razumes sam sebe.
ih bre,pogodise ovo za stopala 😳😆Da vam ispricam jednu anegdotu,moju,naravno 😆Jednom smo na fakultetu imali za seminarsku temu,erogene zone.Sjedimo mi u amfiteatru i izlazi lik da prezentuje svoj rad 😃I izmedju ostalog nabraja zone.Kad je dosao do usi,svi se automatski okrecu prema meni 🤣 Naime,svi su znali da su kod mene usi centar za bjes 🤣 Nemam pojma zasto ali ako ista u zivotu mrzim i smeta mi,to je da mi neko dira usi,poludim 😆😆 Ne od zadovoljsta nego od bjesa 🤣 I tako su mi otkrili da mi na usima ima puno nervnih zavrsetaka koji reflektuju ljutnju😆,vrlo,vrlo rijedak primjer 😆A profesor se nasmijao i kaze,ti Kat drzi upozorenje na celu,inace bi neko mogao zavrsiti u bolnici umjesto u krevetu 🤣
😲🤣ja svakako ne palim TV A ako ga i upalim necu prebacivati na FTV,svakako je to propala TV,nema bas nista za gledati 😆