Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Who is most loved character in gen 4?
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Bunti dolazi u svoju sobu i tuzno spava na svom krevetu. Sagarika je na svom krevetu i place secajuci se Buntyja...U pozadini svira tuzna pesma ...Bhuladiya
Pubali pokusava u jutro da utesi Sagariku, i kaze ioj da je uradila dobro sto je rekla Buntyju o obecanju njegove mame. Pubali: Ako Bunty uspe da ubedi svoju mamu da te ozeni, to je dobro, ako ne, to znaci da voli svoju mamu vise od tebe, i ti treba da prihvatis tu cinjenicu. Pintu ulazi i pita da li su pricale o Buntyju? Kaze da je trebao vec pre da razume i shvati da Sagarika voli Buntyja, i da je trebao da ugovori njihovo vencanje. Kaze da je Bunty jako dobar momak, i da ce da razgovara sa Mishraji o njenom vencanju sa Buntyjem. Sagarika kaze da sada vise nema potrebe za to.
Lakshmi kaze Ratni da pripremi posluzavnik sa Shagunom, jer ona ide u Satyinu kucu da im predlozi brak sa Buntyjem. Ratna je pita zasto se toliko zuri? Lakshmi joj kaze da uradi ono sto joj je rekla. Ugleda Buntyja koji izlazi iz kuce, i pita ga gde je krenuo? Bunty joj kaze da je dao obecanje jednoj devojci da ce je ozeniti i da sada ide da raskine to sto je obecao.Ona kaze da je to dobro, jednom kada to uradi, nece vise o tome razmisljati (bit ce mu slobodne misli) Mishraji joj kaze da zeli da razgovara sa njom. Pita je zasto zeli da prisili Buntyja da uradi ono sto ona zeli? Ona kaze da ona to ne radi. Babuji: Mi smo se ozenili iz ljubavi, zasto onda to ne moze i Bunty. Amma: Bunty je nezreo, i ja znam sta je najbolje za njega. Babuji: Da ti znas sta je dobro za nasu decu, zasto si onda pogresno procenila Rani, i zasto te Pappu ne slusa? Ako Bunty ozeni Satyu, nas svo troje necemo biti srecni.
Bunty dolazi do Sagarikine kuce. Pintu kaze da je on bas planirao da dodje sa porodicom kod Buntyjeve kuce. Bunty ga pita za dozvolu da prica sa Sagarikom, odvede je do cosska i krene da se izvinjava. Uto tu stize Lakshmi i pita ga zasto se izvinjava? Kaze Sagarikinom ocu da je ona dosla sa Shagunom da ugovori Sagarikino i Buntyjevo vencanje. Svi su srecni kada to cuju.
Precap:
Satya je sokirana kada vidi Buntyjeviu svadbenu povorku. Lakshmi kaze Dadi da ona ne moze da udje u Sagarikinu kucu.
22.10.
Amma, Babuji i Ratna dolaze u Sagarikinu kucu u prosidbu. Svi stoje napolju i kazu Pintu da su doneli Shagun. Bunty i Sagarika su sokirani, a odmah posle toga su srecni.Amma pita Pintua da li slaze sa im brakom? Pintu kaze da se njih dvoje vole medjusobno, i da je i on srecan. Amma: Ona je izbor moga sina, i ja ne mogu da je ignorisem i zato sam donela Kangan. Amma: Dakle, sklopili smo savez (dogovorili brak) ali ja imam jedan uvet. Vencanje mora biti za 48 sati. Svi su srecni. Amma se smesi i kaze kako posle tog datuma nema ni jedan koji je pogodan (dobar) za vencanje u iducih 6 meseci. Svi su odahnuli i kazu da nema problema. Pintu kaze da bi on voleo da pripremi vencanje u Bengali stilu. Ja imam samo jednu kcer i zelim da to bude prema Bengali obicajima. Mishraji kaze: Nema problema, vi radite po svojim obicajima, mi cemo po nasim. Pishima uvede sve u kucu. Pubali cestita Sagariki i kaze joj da je ona srecna devojka.
U Buntyjevoj kuci, Amma je u svojoj sobi Ulazi Satya i grli je i kaze joj: Ja sam dosla da vidim sta se desava? Koliko ti treba da se pripremis? Cekala sam te da dodjes od ranog jutra. (da dodju da je zaprose) Dada i Dadi su me zapitkivali, ali im ja nisam nista rekla. Amma: Ja sam pogresila, molim te da mi oprostis. Satya: Amma, sta se desilo? Amma se oseca krivo i kaze: Ja sam ugovorila Buntyjev brak sa Sagarikom. Satya je sokirana. Amma: Ja nisam znala da Bunty voli Sagariku. Satya place. Amma: Nisam mogla nista da uradim, otisla sam sa Shagunom u njihovu kucu. Satya sada jos jace place i pita je zasto je to uradila? Amma je moli da ne place. Kaze joj da je ona zelela da se Satya ozeni sa Buntyjem i da je vec uradila sve pripreme. Amma: Cak i da sam uspela da te udam za Buntyja, oboje biste bili nesrecni. Kako bih mogla da upropastim dva zivota? Amma ide da tesi Satyu, ali joj ova kaze: Ne diraj me!! Pusti me na miru, za ime boga!!! Satya odlazi trceci iz kuce. Izlazi napolje i kaze: Sta si mislila da ces ziveti srecno, sada kada si otrovala moj zivot? Kunem se u moje mrtve roditelje da nikada necu da dozvolim da Sags bude srecna.
Bunty dolazi sa majkom na mesto za vencanje. Daadu je pita gde je bila. Ona kaze da je cekala da pozeli novoj snahi dobrodoslicu kod kuce, ali da ju je BUnty na silu doveo ovde. Bunty kaze Panditu da otpocne sa pherama. Pandit mu kaze da se ovo vencanje ne moze odrzati jer je muharath vec prosao. BUnty kaze da je cak i on pandit i da ne veruje u sve to, i da ako Pandit ne pocne sa mantrama, onda ce ih on sam izgovoriti i time zavrsiti svoje vencanje. Pandit je poceo da izgovara molitve i Bunty je zavrsio sve pheras. Svi su srecni osim Amme i Satye. POsle vencanja su Sagarika i Bunty uzeli blagoslove od svih prisutnih. Bunty vidi da je Sagarika tuzna, i pita je da li je sve u redu? Ona ga pita zasto je prekinuo Pheras i izasao iz njih. On joj kaze da je njemu njegova Amma jako vazna. Ona kaze da je Amma vrlo vazna, i pita ga da li se on ne bi ozenio da Amma nije dosla? On joj kaze da on poznaje dobro svoju Ammu i da zna da je njoj njegova sreca najvaznija i da je on znao da ce ona doci. Onda ju je zamolio da se nasmesi. Ugledao je Ammu u blizini i slikao se sa njom i Sagarikom, i rekao da je jedna njegova ljubav, a druga njegov zivot. Satya misli u sebi kako Amma nije srecna sa ovim brakom, i kako ce da iskoristi Ammu u svoje svrhe.
Precap:
Za vreme bidai (pozdrav mlade od njene porodice) Pintu je rekao kako Sagarika nije plakala, jer ide iz jedne svoje kuce u drugu svoju kucu i nema razloga za plac. Satya ispire mozak Ammi govoreci joj da je Sags trebala da place. Sagarika se rasplakala u autu.This is "Member's Only" CC where Love rules! Welcome to our new home, where friendship, positivity, good vibrations, love and respect for...
This is "Member's Only" CC where Love rules! Welcome to our new home, where friendship, positivity, good vibrations, love and respect for...
This is "Member's Only" CC where Love rules! Welcome to our new home, where friendship, positivity, good vibrations, love and respect for...
234