Returning of the written off #64 Invited only - Page 79

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

56.4k

Users

6

4k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago
Kakve smo da smo, barem niko ne moze da nam ospori inteligenciju...πŸ˜†

Neki znakovi ocigledno pokazuju da u vama cuci genije

12. oktobar 2014. 18:09 30 komentara

Da li ste genije?

Postoje, naravno, mnogi ocigledni znakovi genijalnosti, ali ovaj spisak predstavlja neke manje poznate cinjenice koje, navodno, pokazuju da u vama cuci genije.

Naravno, znakove koji slede potrebno je da posmatrate u sirem kontekstu i nijedan od njih sam za sebe ne znaci, nazalost, da je u pitanju genijalan um".

Inteligentni ljudi kasnije gube nevinost i cesce masturbiraju

Inteligentniji ljudi navodno su manje intimni s drugim ljudima - ako je suditi prema istrazivanjima koja su ukljucivala studente prestiznih univerziteta, a koja pokazuju da uspesniji studenti imaju manji broj seksualnih partnera i da nevinost gube mnogo kasnije od prosecnih studenata.

Objasnjenje? Ima ih vise, a jedno od njih sugerise sledece: inteligencija utice na nivo polnih hormona, kao sto je testosteron. Takodje, inteligentniji ljudi vise su svesni rizika koje donose polni odnosi, a i vise su fokusirani na studiranje, pa imaju manje vremena za drustveni zivot. Samostalna zabava i apstinencija cine se, u tom slucaju, kao bolji izbor.

Genijalci su nocne ptice"

Inteligentniji ljudi skloni su ignorisanju nekih ustaljenih drustvenih normi, pa tako cesto imaju svoje licne pretpostavke o tome kako da se ponasaju i kako da provode vreme. Studija sprovedena u jednoj londonskoj ekonomskoj skoli pokazuje da su inteligentni ljudi skloniji nesanici, a jedno od objasnjenja je i povecana umna aktivnost" kod takvih osoba koja se cesto produzuje" i u kasne nocne sate.

Inteligencija i alkoholizam

Da. Inteligentniji ljudi su skloni povecanoj konzumaciji alkoholnih pica. U prilog ovoj tvrdnji govori i cinjenica da su mnogi veliki knjizevni umovi voleli da zavire u casicu", iako novija istrazivanja pokazuju da je sklonost alkoholizmu kod inteligentnijih ljudi u opadanju.

Inteligentne zene imaju vece grudi

To bi bilo super, ali, nazalost, nije naucno dokazano. Iako su brojna istrazivanja pokazala da postoji povezanost izmedju inteligencije i velicine grudi, nijedno od tih istrazivanja nije sluzbeno prihvaceno.

Trivijalni hobiji

Studija koja je istrazivala sklonosti inteligentnih ljudi pokazala je da ljudi s vecim koficijentom inteligencije obicno imaju sasvim trivijalne hobije, a ne neke ekstravagantne kako bi se to moglo ocekivati. Naucnici tu pojavu objasnjavaju time da je ljudima koji se bave povecanim umnim radom potreban jednostavan nacin opustanja koji od njih nece zahtevati preveliku umnu aktivnost.

Njihove ciljeve i predanost drustvo cesto smatra besmislenima

Istorija svedoci da su genijalni ljudi cesto imali tendenciju posvecivanja svog vremena, pa i citavog zivota, cudnim i besmislenim ciljevima. Tako je barem drustvo mislilo. Kasnije se cesto pokazalo da su bili u pravu, a njihovi besmisleni ciljevi" su postajali vazni izumi ili su na neki drugi nacin obeleili i zaduzili covecanstvo.

Dzon Aleksander Njulends bio je ismejan od strane naucne zajednice kada se bavio periodnim sistemom, a braca Rajt cak su prozvana prevarantima kada su demonstrirali svoj prvi let. Gregor Mendel, otac genetike", bio je ignorisan od kolega naucnika.

Objasnjenje: genijalni umovi cesto vide svet drugacijim ocima" od ostalih, zato je njihove namere i postupke ponekad tesko razumeti, posebno zato sto su cesto ispred svog vremena.

Inteligencija je cesto povezana s ekscentricnoscu, pa i dusevnim bolestima

Tako barem tvrde istrazivanja. Od ekscentricnosti do ozbiljnih dusevnih oboljenja. Inteligentniji ljudi cesto imaju problem s prilagodjavanjem obicnom svetu". Tesla se navodno bojao ljudske kose, a Leonardo da Vinci je, tvrde strucnjaci, imao poremecaj koncentracije. Izmedju cudaka" i genijalaca cesto je bila veoma tanka linija.

Daltoni thumbnail
Iako mislim da je vecina ovog teksta nebuloza..i dalje verujem da je "tamo neko" resio da smanji populaciju na zemlji jer zivot na zemlji nece biti moguc ako se populacija bude povecavala ovom brzinom.. πŸ˜•

http://www.kurir-info.rs/planeta/rat-protiv-svih-virusima-sukobima-i-gladu-zele-da-ubiju-milijarde-ljudi-clanak-1587225
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Kunal Verma down with dengue; replaced by Neeraj Malviya in Sony TV's Hum Hai Na

Kunal Verma seems to have been struck by ill fate of late, with him losing two projects in a row. Earlier, the guy entered Zee TV's Ek Mutthi Aasmaan as the new male lead opposite Asha Negi. However, the show shut shop soon after he made an entry.

Kunal later bagged DJ's - A Creative Unit's show on Sony TV, Hum Hai Na as the character of Arindham. But now, it is dengue that has come as a major obstacle.

Yes, the actor has been hospitalized from the night of 9 October, after being diagnosed having dengue fever. Since the maker and channel had planned a track revolving around Arindham, they could not grant him leave. Hence, an immediate replacement was brought in.

As per sources, the actor coming in now happens to be yet another DJ's loyalist, Neeraj Malviya. He was last seen in the character of Sahil in Ek Mutthi Aasmaan.

When contacted, Kunal confirmed the news saying, "Yes, I was in a pretty bad shape, and that is when I was left with no option but to move out of the show. I am now recovering; I have no fever, body ache and stomach ache. But I will take at least a week or so to get better in health. This is destiny's play, but I am in talks for another show at the moment. So hoping that all falls in place."

Neeraj, the actor coming in confirmed his entry in the show. "Yes, I know DJ's and have worked with them earlier. I have started shoot for Hum Hai Na."

We hear that S.J. Studios, where the unit of Hum Hai Na shoot happens to be a breeding place for rats and mosquitoes. And with two actors reported with dengue in a short span of time, the actors we hear have refused to shoot at the place till the time sanitary measures are taken.

Kunal told us, "Yes, that's a place where nobody can live or shoot. They have to eradicate the rats and mosquitoes out there."

steta πŸ˜’

Bas mi je zao momka. πŸ˜”

Kunal Verma down with dengue; replaced by Neeraj Malviya in Sony TV's Hum Hai Na

Evo kako izgleda glumac koji ce ga zameniti.
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Bas mi je zao momka. πŸ˜”

Evo kako izgleda glumac koji ce ga zameniti.

Nado , pa znas ovog glumca sto ce ga zameniti, to je onaj sto se slikao sa Prats noceci lentu mistera..Onaj koji je glumio onog zlog bivseg muza one surogat majke (Boze kako zvuci ovo 🀣)
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pa ove sam dobila na nedelju dana, da im proknjizim ovu godinu i radila sam cele noci, jutros nastavila jer moram da im sredim knjige do subote kad mi opet dolazi familija, pa u nedelju igraonica..πŸ˜•

Kod tebe nema sredine. Kad ti krene to sa poslom i ostale obaveze onda je brate turbo 😊
nn027 thumbnail

Ja necu ni da se uclanujem...bas me briga...πŸ˜‰πŸ˜ƒ

Nemoj posle da trazis vezu da nam se pridruzis 🀣
Daltoni thumbnail

Nemoj posle da trazis vezu da nam se pridruzis 🀣

Ne brini, izgleda da cu imati prinudno mrsavljenje, to je ono sto me i plasi..πŸ˜•
Daltoni thumbnail

Kod tebe nema sredine. Kad ti krene to sa poslom i ostale obaveze onda je brate turbo 😊

Kad rece turbo..malo se zanesoh ja ovde, opet nocas necu da spavam..odo da radim.. πŸ˜†
nn027 thumbnail

Kakve smo da smo, barem niko ne moze da nam ospori inteligenciju...πŸ˜†

Neki znakovi ocigledno pokazuju da u vama cuci genije

12. oktobar 2014. 18:09 30 komentara

Da li ste genije?

Postoje, naravno, mnogi ocigledni znakovi genijalnosti, ali ovaj spisak predstavlja neke manje poznate cinjenice koje, navodno, pokazuju da u vama cuci genije.

Naravno, znakove koji slede potrebno je da posmatrate u sirem kontekstu i nijedan od njih sam za sebe ne znaci, nazalost, da je u pitanju genijalan um".

Inteligentni ljudi kasnije gube nevinost i cesce masturbiraju Sta znaci "kasnije:? Dakle relativno je πŸ˜†

Inteligentniji ljudi navodno su manje intimni s drugim ljudima - ako je suditi prema istrazivanjima koja su ukljucivala studente prestiznih univerziteta, a koja pokazuju da uspesniji studenti imaju manji broj seksualnih partnera i da nevinost gube mnogo kasnije od prosecnih studenata.

Objasnjenje? Ima ih vise, a jedno od njih sugerise sledece: inteligencija utice na nivo polnih hormona, kao sto je testosteron. Takodje, inteligentniji ljudi vise su svesni rizika koje donose polni odnosi, a i vise su fokusirani na studiranje, pa imaju manje vremena za drustveni zivot. Samostalna zabava i apstinencija cine se, u tom slucaju, kao bolji izbor.

Genijalci su nocne ptice" Ovo smo sigurno πŸ˜ƒ

Inteligentniji ljudi skloni su ignorisanju nekih ustaljenih drustvenih normi, pa tako cesto imaju svoje licne pretpostavke o tome kako da se ponasaju i kako da provode vreme. Studija sprovedena u jednoj londonskoj ekonomskoj skoli pokazuje da su inteligentni ljudi skloniji nesanici, a jedno od objasnjenja je i povecana umna aktivnost" kod takvih osoba koja se cesto produzuje" i u kasne nocne sate.

Inteligencija i alkoholizam Pa zna se sta propagira moja partija πŸ˜†

Da. Inteligentniji ljudi su skloni povecanoj konzumaciji alkoholnih pica. U prilog ovoj tvrdnji govori i cinjenica da su mnogi veliki knjizevni umovi voleli da zavire u casicu", iako novija istrazivanja pokazuju da je sklonost alkoholizmu kod inteligentnijih ljudi u opadanju.

Inteligentne zene imaju vece grudi Ovde sam omanula Ako ugradim silikone jel' to onda spada u vestacku inteligenciju? πŸ˜† πŸ˜†

To bi bilo super, ali, nazalost, nije naucno dokazano. Iako su brojna istrazivanja pokazala da postoji povezanost izmedju inteligencije i velicine grudi, nijedno od tih istrazivanja nije sluzbeno prihvaceno.

Trivijalni hobiji Hobi mi je farbanje πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

Studija koja je istrazivala sklonosti inteligentnih ljudi pokazala je da ljudi s vecim koficijentom inteligencije obicno imaju sasvim trivijalne hobije, a ne neke ekstravagantne kako bi se to moglo ocekivati. Naucnici tu pojavu objasnjavaju time da je ljudima koji se bave povecanim umnim radom potreban jednostavan nacin opustanja koji od njih nece zahtevati preveliku umnu aktivnost.

Njihove ciljeve i predanost drustvo cesto smatra besmislenima. Naravno kad nas ne razumeju

Istorija svedoci da su genijalni ljudi cesto imali tendenciju posvecivanja svog vremena, pa i citavog zivota, cudnim i besmislenim ciljevima. Tako je barem drustvo mislilo. Kasnije se cesto pokazalo da su bili u pravu, a njihovi besmisleni ciljevi" su postajali vazni izumi ili su na neki drugi nacin obeleili i zaduzili covecanstvo.

Dzon Aleksander Njulends bio je ismejan od strane naucne zajednice kada se bavio periodnim sistemom, a braca Rajt cak su prozvana prevarantima kada su demonstrirali svoj prvi let. Gregor Mendel, otac genetike", bio je ignorisan od kolega naucnika.

Objasnjenje: genijalni umovi cesto vide svet drugacijim ocima" od ostalih, zato je njihove namere i postupke ponekad tesko razumeti, posebno zato sto su cesto ispred svog vremena.

Inteligencija je cesto povezana s ekscentricnoscu, pa i dusevnim bolestima Pronasla sam se u Leonardu. πŸ˜†

Tako barem tvrde istrazivanja. Od ekscentricnosti do ozbiljnih dusevnih oboljenja. Inteligentniji ljudi cesto imaju problem s prilagodjavanjem obicnom svetu". Tesla se navodno bojao ljudske kose, a Leonardo da Vinci je, tvrde strucnjaci, imao poremecaj koncentracije. Izmedju cudaka" i genijalaca cesto je bila veoma tanka linija.

nn027 thumbnail

Nado , pa znas ovog glumca sto ce ga zameniti, to je onaj sto se slikao sa Prats noceci lentu mistera..Onaj koji je glumio onog zlog bivseg muza one surogat majke (Boze kako zvuci ovo 🀣)

😲 Pazi stvarno. Uopste nisam obratila paznju.
Ma sta me briga. Ja sam ko' Leonardo πŸ˜† πŸ˜†